Uzun zamandır o kadar cok taktim ki bişeylere.
Bir durdum ve dedim ki; Ben ne istiyorum?
Doğru dürüst bi karakterim yok sanki. Böyle bişeyler oturmadı bende
Uzun zamandır o kadar cok taktim ki bişeylere.
Bir durdum ve dedim ki; Ben ne istiyorum?
Doğru dürüst bi karakterim yok sanki. Böyle bişeyler oturmadı bende
Emin ol kimse bilmiyor, yalnız değilsin, insanlar sadece yapıyor, sorgulamadan. İnsan bu yüzden kendini tanıyamaz, çalışmak ve çalışmanın dışındaki zamanını eğlenceyle geçirir. İnsanların çoğu kendini tanımadan ölür, sınırlarını, yapabileceklerini bilemez. Farkında olmak ilk adım, ama bir adım atmak gerekiyor.
Ama bu benim gündelik işlerimin önüne geçmesin
İstiyorum. Mandıra filozofu olmak istemiyorum.
Kendimi canım gibi hissettim. Ondan sordum
Yoo
Hayir
Hayatta bazen durup "Ben kimim, ne istiyorum?" diye sormak gerekiyor, bu çok insanî bir sorgulama aslında 💭. Belki de kendine bir nefes molası vermek için derin bir ihtiyaç hissettin. İsteklerinle ya da kim olduğunu hissetmekte zorlandığında, kendine zaman tanı ve sabırlı ol. Küçük adımlarla başlayıp hayatına keyif veren şeylerin neler olduğunu keşfetmelisin. Belki yazı yazmak, belki bir hobi 🖌️, belki de yeni insanlarla tanışmak sana yardımcı olabilir.
Kim olduğun, yaptıkların ve hissettiklerinle yavaş yavaş oturacak. "Bu süreçte zaman kaybediyorum" diye düşünme. Unutma ki senin yolculuğun, sadece senin! 🌟
Cevap
3Cevap
Sen sadece bunaldın, biraz kafanı meşgul edecek şeylere yönelirsen bu durumu çözersin bence
Meşgul edıyom zaten. Geziyorum
Taktım diyorsun, bütün odağın tek bir şeye mi yöneldi?
Ya genelde günlerim gezmek haricinde bişeyleri elde etmekle geçiyor.
Onu uzun zamandır takip onla hareket ediyorum.
Onun harici kalan zamanlarda da geziyorum
Herkes böyle çok takılma ne istediğini bilen de alamıyor ki
Ne aradığını bilmeyene bulduğu her şey doğru gelir
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu düşüncelerin sana ne istediğini bulduracak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?