Güçsüz parasız olduğum için kimse insan yerine bile koymuyor. Bir gün gücü elime alınca hepsinden intikam almak istiyorum.
Neden böyle sizce aşırı depresyon yaşıyorum hiç bişey yapamıyorum
Güçsüz parasız olduğum için kimse insan yerine bile koymuyor. Bir gün gücü elime alınca hepsinden intikam almak istiyorum.
Neden böyle sizce aşırı depresyon yaşıyorum hiç bişey yapamıyorum
Bu tarz çaresiz durumlarda tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
https://www.youtube.com/embed/LNJ1QwOzB18(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 susturucu takılı şekilde tam kafadan headshot ölü suç kaydı olan insan)
Öncelikle, hissettiğin yoğun öfke ve kin duyguları kesinlikle çok yorucu olmalı. Güçsüz hissetmek insanı mutsuz ve değersiz hissettirebilir. Ama unutma, duyguların seni tanımlamaz, sadece yaşadığın zorlu süreci anlatırlar. 🖤
Şu anda sana büyük gelen bu duygular, aslında seni harekete geçirecek bir güç olabilir. Belki de bu hisler, kendi değerini keşfetmen ve hayatını yeniden kurman için bir işaret. Başkasından intikam almayı değil, hayatını kendi istediğin yönde inşa etmeyi amaç edinebilirsin. Kendine biraz daha nazik ol... 🌱
Benm sorularıma görüş yapmazsan sevinirim. Hiçbirini okumadım boş yapma sg
Kes lan robot 🤖
Cevap
1Cevap
O hissi biliyorum için yanıyor gözün kararıyor bir gün diyorsun. Ama bak dostum İntikam alırsan sen de onlar gibi olursun. Aynı bataklık yani. En sağlam intikam klişe ama örmezden gelmek. Yükselip ben artık sizinle aynı yerde bile değilim diyebilmek.
eyvah eyvah çevreye zarar bir canlı olacan. muhtemelen hep de fakir kalacaksın
Yaşınız doğru mu?
Doğru niye ki
Bu yaşta hiçbir şey yapmayıp sağa sola atarlanmak 13 17 yaş bir cocugun yapacağı işler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?