Ağlar sanki ama neden insanların görmesinden korkuyosunuz? Yani kızlar gibi rahat değilsiniz bu konuda. Utanç verici bisey değil ki bu?
Cevabın nedir?
+1 yılBilmem , ağlarmıyız? , küçükken beynimize erkek adam ağlamaz diye kodlandı bizim , eğer ağladığımızı biri görürse bu utanç verici bir durum olurdu bizim için , ben zannetmiyorumki türkiyede bir baba oğlunun acılı gününde ağla yavrum açılırsın desin , daha çok aldığımız teselli sen erkek adamsın , erkek adam ağlamaz olur , her neyse giriş bölümü bukadar yeterliydi konu içinden çıkarılacak ders e gelelim , babalar , anneler erkek evlatlarınız sizin çevreye karşı olan mağaza vitrinleriniz değil , onlara yeri geldiğinde ağlamayıda öğretinki sonradan acımasız birer insana dönüşmesinler , unutmayınki ağlamak bir çeşit rahatlama yöntemidir ve ağlamıyan bir erkek seneler boynunca içinde çeşitli duygular biriktirir buna kin-nefret ve acımasızlık da dahil... siz hiç gördünüzmükü batı da doğup büyümüş , yeri geldiğinde ağlamsınıda bilen ve kibar bir beyefendinin hanımını dövdüğünü , genelde dövenler anne ve babaların yetiştirmeye çalıştığı gibi ağır başlı , çevresinde sözü geçen bildiğiniz odun insanlardır , ha bu zannetmeyinki bu ağır başlı ve ağır abi takılanların hepsi karısına el kaldırıcak , bir çoğunuzun ''kıro'' diye tabir ettiğiniz erkeklerinde kalbinin derinliklerinde mutlaka bir centilmen erkek bulunur...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkekler, kadınlar gibi hep ağlamazlar. yaşanılanlar birikir dağ gibi üst üste. sonunda bir kıvılcım yeter hepsini alevlendirmeye. işte o zaman dökülür gözden yaşlar. öyle bir ağlar ki, annesinden zorla koparılmış bir çocuk gibi.
13117 Yorumla- +1 yıl
Lakin yalnız kimsenin olmadığı bir yerde.
- +1 yıl
Eig diorum kardeşim :)
- +1 yıl
Çok güzel açıklamış
- +1 yıl
Ya dislkie veriyim derken yanlislikla like verdim -.-
- +1 yıl
aynen öyle be kardeşim :) gecenin 4'ünde siz olsan ne yapardınızı izlerken hiç alakasız bir sahnede onca dolmuşluk tabi...
- +1 yıl
Adam haklı Valla aynen öyle oluyo
- +1 yıl
Lafı ağzimdan caldin ama aglicak bir omuz olsa ne guzel aglanir.
- +1 yıl
Aynen öyle dostum
- +1 yıl
Ağlayın beyler bazılarına inat, bizde insanız l*n . Ağlarız. Ağlayın.
- +1 yıl
Yazıyı okuyunca aglayasim geldi :$
- +1 yıl
Ellerine sağlık.
- +1 yıl
helal.
ERKEK ADAM AĞLAR !!!
Erkek adam ağlamazmış!!
Hz. Muhammed (s. a. v)
''ümmetim ümmetim'' diye gözyaşı dökmedi mi?
Zilzal suresini duyunca Hz. Ebubekir
hıçkırıklara gömülmedi mi?
Hz. Ömer,
Hz Muhammed Mustafa Efendimiz (s. a. v)'in yattığı hasırdan sırtının
çukur çukur olduğunu görünce gözünde yaşlar birikmedi mi?
Kabirlerin yanına varınca ;
Sakalları ıslanıncaya kadar ağlayan
Hz. Osman adam değil mi!!!
''Ağlayın, eğer ağlayamıyorsanız ağlamış gibi hüzünlenin.
Kıyamet günündeki azabı bilseydiniz,
Ayakta duramayacak hale gelinceye kadar Namaz kılar,
Sesiniz kısılıncaya kadar ağlardınız.''
Erkek ADAM Ağlamaz değil!
Adam gibi ADAMSA ağlar!!!
AŞK der Ağlar,
AFF der Ağlar,
ALLAH der Ağlar...2112 Yorumla
İzmirde ağlayan görmüştüm bir grup bir erkeğe toplu dalmıştı sopa yedi haliyle. Kız başıma o kadar erkeğin arasına girmek istemedim çevreden yardım istedim ama kimse oralı olmadı. Sopa yiyen çocuk ağladı hüngür hüngür. Onun dışında yaşıtım olarak ağlayan görmedim.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
482Cevap
+1 yılToplumun ateşten çemberinde sıkı bir eğitime sokulur erkekler. Erkek ağlamaz, Erkek üşümez, erkek ağır olur vs vs vs.. Tahmin edemiyeceğin kadar uzar. Erkeklerin çoğu bu uzayan listenin büyük çoğunu zaman içinde eritir ve yokeder. Ama kalanlar benliğin en derin noktasına oturur. Erkekler ağlar. Ama insanların içinde değil. Çünkü erkek güçlüdür ağlamamalıdır. Ağlasa da kimse bilmemelidir. Eğer bilirse bütün özgüveni çöker.. Ben şahsen ağlarım. İnsanların içinde değil. Güçlü görünmeliyim insanların içinde. Zira bu içi dikenli örme zırh hiçbir yerinden açık vermemelidir. Ama savaş bittiğinde, zırhlar ve miğferler çıkarılıp çıplak kalındığında tek kalındığında erkek artık tüm saklanmış duygularını, güdülerini dışa vurabilir. Hatta erkek bu sırada dahi utanır. İçi dikenli zırhın açtığı yaralar da ayrı bir acı verir erkeğin gözyaşlarına. O gözyaşlarını kimse görmez. Yastıkta hatıra olup giderler. Toprağa bereket olur giderler. O gözyaşları bir rahibenin bekareti gibidir. Kutsal ve saklı. Açığa çıkarsa zırh delinir ve savaş kaybedilir..
00 YorumlaErkek adam ağlar öyle bir ağlarki...
Şimdi şu var. İnsan, ruhunu yahut kendini mutlu hissettiği atmosferi, bir anda kaybetmek istemiyor. Kaybetmeyi, belki de sınav sanıyor. Ya da sanmıyor diyelim. Hani zırhından değil falan, yaranın kabuğu denen o şey var ya, her insanın belki de tek kendi. Geçiyor. Geçiyor geçmesine de yıpranıyoruz işte biz o sıra. Geliyor, geliyor gelmesine de, eriyoruz işte o an. Ya da, bir bakıyoruz, bir olmuşuz derken, bir ölüyoruz. Bir bakıyoruz, şiiriz. Bir bakıyoruz, yağmur. Hangi damla olsak, hangi yere damlasak diye düşündükçe bile belki, bir anlam arıyoruz. Sahne üzerinde kurtuluyorum bundan. İnsanları sevmeme yahut dinginleşme aşaması değil bu. Sahne üzerinde duruluyorum bundan. Kayıp diye değil bu. Kendimde aranıyorum belki. Oynamaya çık, oyna, seyirci izlesin, beğensin, alkışını al, otur. Sonra? Herkes gidince? İşte sanırım o zaman başlıyor asıl sahne. Asıl hayat. Kendi ruhumuzu taşırken, ruhu oluyoruz taşınanın. Yahu ne biliyim anlatmanın, anlamlar arası yolculuğunda kalıyoruz. Kahve söylüyoruz. Unutuyoruz. Soğuyor. İçmiyoruz. Öykünüyor ruhumuz, öykü diyor ruha. Anlatmak. Anlatınca kurtulmak. Belki de beslendiğimiz şey bize mutluluk veriyodur. Mutsuzluk diyor şair. Mutsuzluk da bir şekilde mutlu eder. Yıpranış, hayatın önemli objesi der durur iken, okuyup duruşlarımızdan. Hal bu ya, tan oluvermişiz. Arayışlarda, her insan giderken, asılmış düşerken uçurumdan, saçlara. Saçlarından asılırken at beni demişiz, uçurumdan sağlığına, saklılıktan. Düştüysem, sana bakarken düştüm deyince, düşmenin anlamına bir yadigar buluyoruz. Yahut susuyoruz. Susmak, konuşmak, garip şey diyoruz, garipsendikçe. Çığlık en gösterişli susmak bir bakıma, susması bazen sessiz bir çığlık bir kadının diyor Güney, onu dinliyoruz. Peki diyoruz.. Sorgulamakla geçiyor hayat. Acıyla. Anlaşılmazlıkla. Erimeyle. Bir olmakla.. Garip azizim. Garip azizeler...00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. çoğu erkek için gözyaşı dökmeden ağlanabilir mi sorusuna benzerdir. mutlaka bir yerlerde ağlıyordur ama bunu hissettiği an yaparsa güçsüz-ağlak diye yaftalanabilir kadının ağlaması garipsenmez oysaki...
erkekler ağlar doğru. gizli ağlarlar oda doğru. gözlerinden yaş süzülsede hıçkırmazlar doğru ve eğerki hıçkırarak ağlıyorlarsa bilinki gereçekten işler çok ciddi bir durumdadır.
sevdiği kız dan ayrılmıştır, ya da sevdiği birini kaybetmiştir olabilecek durumlar, ama erkek öyle bir ağlarki kulak çınlatır gözyaşları40 YorumlaBen saklamıyorum mesela ağladığımı :) Ama çoğu erkek saklar. Bunun sebebi toplum ve egitiliş. Erkekleri kıskaca aldı bu toplum belli tabirler ile. Örn ; "Erkek adam ağlamaz" , "Adam gibi adam". Bu baskilar daha çocukluktan başlar. Kavga edersin, dayak yersin. Ama eğer aldığın darbelerden dolayı canın çok yandıysa, ağlaman gerekir. Bunu gören insanlar bir daha kavgayı konuşmaz. Ama senin ağlaman 1 ay konuşulur okulda, çevrede. İntikam bile besletir bu durum.. Diyeceğim o ki kalıplaşmış zihniyetle bakılmamalı artık erkeklere. Çünkü heryerden darbe aliyoruz zaten. Herşeyden önce bize potansiyel sapık gözüyle bakılıyor. Kupe takanlar mesela, begenilmeyebilir bir kiz tarafından.. Ama sadece begenmiyorum diyebilir. Adamlığını, erkekliğini sorgulayamaz. Ağlamakta aynı şekilde. Ataerkil olmak haricinde gelişen bir adamlık sorgulayıcı tim var dış dünya'da. Bunlar da erkeklere gerçek bir engel. En az gelenekselci " Erkek adam ağlamaz" cılar kadar.
21 Yorumla
+1 yılSEVDİĞİM KIZ İÇİN DUŞA GİRİP SUYU AÇIP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAMIŞTIM.. TEKRAR GENE ONUN İÇİN BİR GÖL KENARINA OTURUP KARANLIKTA AĞLAMIŞTIMM.. BANA ESKİSİ GİBİ BİŞEY HİSSEDEMİYORM DEDİĞİNDE GECE 3 E KADAR AĞLAMIŞTIM.. ERKEKLER GERÇEKTEN İÇ ÇEKE ÇEKE AĞLAR.. BUNU YAZARKEN BİLE GÖZLERİM YAŞLANDI :/ Çünkü ben bugün GENE TERKEDİLDİM :(((((((
214 Yorumla- +1 yıl
kaderde ne varsa o yazılır ama adam gibi sevmekte bir b0ka gerek değilmiş illaki yalan söylücen illaki dokunucaksın omudur sevgi omudur aşk *?
- +1 yıl
keşke haketseydi keşke birazck bana değer verseydi keşke keşkeeeeeeee
- +1 yıl
tabiki değilde ergenlikmidir bilmiyorm eğer? ama ya işte insanın ciğeri yanıyo bidaha o gülüşü beraber yapamıcaz el ele tutuşamıcaz sıkı sıkı sarılamıcam :((
- +1 yıl
:/ onunla evlenmeyi öyle çok istedimki.. bidaha ben kimi gerçekten severimki ,, birini sevmekten böylesine korkutulmuşken? bidaha gerçekten içimden geçenleri söylermiyim ki hiç yalan söylememişken..
- +1 yıl
sağol ederim tabiki uyumadan tabi ben bugün uyuyabilirsem
- +1 yıl
teşekkür ederim sağolasın.. tavsiyelerin için evet artık uyuyayım ne kadar dursam kendime zarar :S
- +1 yıl
inşallahhhh...
Bir keresinde babam kalp krizi geçirmişti ben 19 yasında kendimi güçlü zanneden bir adamdim babamı acil de seron takerken gördüğümde birden gozlerimden yas geldi kendimi sımsıkı tuttugumu hatırlıyorum içim açıyor ama ağlamak istemiyordum babam gozlerini hafif araliyarak oğlum ben iyiyim korkma demişti hayattaki dayandığım babam o an bile bana güç vermeye çalışmış ti bende aglamadim hep güçlü durdum nedenini bilmiyorum anneme sarılarak aglayamadim belki babamın ölmeden önce beni hep güçlü hatirlamsiydi
10 YorumlaBir erkek dayak yiyeyek adam olmaz aglamayız kolay kolay :D bir erkek sorunlar karşısındada çökmez aglamaz bir erkegi aglatacak yani ciddi bir şekilde aglatacak olay duygusal olarak ona vurmakdır bir kız her ne kadar çirkin ya da güzel olursa olsun erkegi aglata bilir çünkü bir erkegin kalbi 3 ynlüdür aile arkadaş sevgili die ailede efendi olma arkadaşda dik durma sevgilide duygu ve düşünce yönü aktif geliyor en azından benim düşüncemle öyle onun dışında zor anca yıllarca birikecek birikecek bir şey onu tetiklicek ondan sonra kısa süreli ama ciddi bir aglama yaşıcak.
20 YorumlaAğlamamız bizim için de anormal bir durum değil. Çok özlediğimiz zaman ağlarız, bazen sırf sevdiğimize zarar vermemek için yumruğumuzu sıkıp sinirden ağladığımız olur. Sadece güçsüz görünmek istemeyiz, anlatılmasını istemeyiz. Kimse ne kadar çok sevdiğimizi bilsin istemeyiz. Kimsenin yanında ağlayamayız çünkü etrafta insanlar var iken o göz yaşı gözümüzden düşmez. Biz içimize ağlarız çoğunlukla. Kızlar gibi rahat değiliz çünkü kız daha rahat davranır toplumda çekinik karakterdir ama duygusal ve zayıftır. Bazıları hariç. Erkek ise baskın karakter olduğundan ağlaması küçümsenir çünkü güçlü olmak zorundadır. Bazen yıpranır bazen bıkarız. Ama ağlayan erkek gerçekten seviyordur tek bildiğim şey bu. Çünkü o anı kelimelerle anlatamam. Düğümlenirsin.
10 YorumlaAğlamayan insanın kalbi taşlaşmıştır, bizde ağlarız elbet ama olur olmadık yerde değil sevdiğimizin yanında güçlü olmasını bilmeli başımıza gelen kötü olaylarda içi yanarken dik durmaya çalışırız bir başkasının yanında lakin yalnız kaldığımızda başımızı yastığa koyduğumuz anda eğer yaşadığımız olaylar kabartmışsa artık yüreğimizi sel olur gider yaşlar kimse duymasın diye sessiz ağlarız genelde sessiz ama hıçkıra hıçkıra...
NOT: Sevgilinizin yanınızda olduğu zaman en fazla dik durmanız gereken zamanır...10 Yorumla
+1 yılO umursamazmı sanıyorsun? Kıskançlıktan kanı çekilirde kolundan tutup sürükleyemez. O özlemezmi sanıyorsun sen? Ölür ulan. Yine kucagına otursanda kemiklerini kırana kadar sarılsa istemezmi sanıyorsun sana? O kaçar. Dayanamaz bütün bunlara , uzaklara gider. Sana hiç benzemeyen bir kadın bulur sevişir onunla. Yabancı bir koku burnunu sızlatmazmı sanıyorsun? O kahrolmazmı sanıyorsun sen? İçinde ne fırtınalar koparda sırf sen üşütmeyesin diye derin derin nefes almaz. Erkek adam nasıl dondugunu belli edermi? Susarak kaçarak içerek uzaklara dalarak düşünmemeye çalışarak sahte geyik muhabbetlerine sahte kahkahalar atarak çok mutluymuş gibi gözüküp geceleri o lanet yataga yattıgında dislerini sıkarak kopar kadınından. Bağıra bağıra susarak yaşar acısını. Erkek adam nasıl öldügünü hiç belli edermi?
00 Yorumla
+1 yılErkekler ağlamaz diyen karakterler yalan söylemiş bulunmaktadır kendinize bir çam ağcını örnek alın kaç rüzgâr kaç yaģmur yemiş ama yıkılmamış dim dik ayaktadır. Ben kendi adıma konuşuyorum ben gündüzleri yalandan yüze gülen geceleri ise karamsar renge bürünen bir karakterim sebebi ilgisizliktir toplum ortasında sevilir birisiyim kimseyle zıt gitmem bu benim yapımdır elimden geldiğince alttan alırım hatam olursa özür dilemesinide bilirim ama bir kez kırıldımmı biter yansıtmam ama fazla ilgi göstermem.
00 Yorumla
+1 yılErkekler ağlamaz. Yani erkek göz yaşını içine akıtır. Doğası gereğidir bu. Yoksa dosta güven düşmana korku veremez. Zayıf görünür ağladığı görülürse ve zayıf görülmek güveni zedeler. Kadın erkeğine nasıl güvenecek nasıl hissedecek.
Ben böyle diyorum ama tutamadığım anlar da olmadı değil. Bir şehit cenazesinde şehidin annesini görünce dişlerimi sıkmıştım ama genede tutamamıştım. Gözüm dolmuştu. Birde evlat acısı çekenleri anlayamam elbet Allah kimseye yaşatmasın, galiba en zoru olsa gerek. Ben şahsen direk ağlarım herhalde, Allah korusun.00 Yorumla
+1 yılRahatça ağlamak gibi bir lüksümüz yoktur bizim kadınlara kıyaslara. Vardır içimizde bir yerlerde babalık reislik hissayatı belki de ondandır. Benim düşüncem tabi bunlar. Ailenin direğinin zayıf düştüğünün görülmesini istemez. Bu yüzden köşeye bir yere saklanırız. Değer verdiğimiz kadınların bir bir terketmesinde, defalarca denemene rağmen hayatta bazı şeyleri başaramadığında, dokunmaya düşünmeye bile kıyamadığın kızın seni bir çırpıda reddedip senden çok daha kıyabilenlere gittiğini gördüğümüz zaman, işte o zaman belki sinirden belki başka birşeyden, o bardak bir taştımı, kimseye gözükmeden bir köşede ağlarız işte. Etrafımıza ağladığımızı görüp yardım etmeye çalışacak arkadaşlarımızıda getiremeyiz bu yüzden. Gözyaşımı eğer tek başıma akıtıyorsam tek başımada silip ayağa kalkıp devam etmeliyim. Yardıma koşacak pek kimsem olmaz. Savaşmaya mecburum, çünkü ben bir erkeğim. Kusura bakma işgal gibi oldu konunu.
00 Yorumla
+1 yılBir kaç defa bu görüşümü paylaşmıştım ama tekrar paylaşıyorum...
Ağlarlar tabiki
Ama içten içe ağlar, kimse görmez ağladığını... Çocukken her ağladıklarında "Sus oğlum erkek adam ağlar mı?" sözleriyle ağlamamaya programlandılar. Ağlamaktan kastım, oturup zır zır ağlamak değil, bastırılmış duygulardır. Bastırılmış duyguların, dışa vurulmayan davranış biçimlerine dönüşmesinden ve dağa, kayaya benzeyen erkek milletinden bahsediyorum. Üzgünken, "Yok canım ne üzülecem." diyen, canı sıkıldığında, "Valla umrumda olmaz.." diyen, mutluyken kahkahalarını sürekli frenlemeye çalışan, sinirlendiğinde ise daha da sinirlenmek için kendine gaz veren, dağ gibi adamlarla paylaşıyoruz hayatımızı. Nasıl tutarlar o kadar şeyi içlerinde hălă anlamam..42 Yorumla- +1 yıl
''programlandılar'' bu iyiydi :D
gerdekte belden baglamali ile karsilasirsak oyle bir aglariz ki:-) :-)
bu salakca sakadan sonra erkek de aglar. ama kadn gibi aglamaz. nasil mi? erkek agladiginda kan doker goz yasi degil, gozunden dokulmez yas, daha yanagina gelmeden uzuntuve ofkeden buharlasir. intikam almaz aglayan erkek ceza keser. cunku aglayan erkek sevdigini kaybetmistir, oysa ki intikam, cikarini kaybeden tarafindan alinir. erkek agladiginda yer yerinden oynar, ortalik toza bulanir, cunku omnu aglatacak kadar uzen oyle bir seyi harekete gecirmistir ki ve oyle birseyi uzmustur ki bunun sonucu agir olur,
o yuzden erkekler kolay aglamaz. cunku kendini kaybetmis bir erkek her seyi yapabilr,10 YorumlaErkek arkadasim normalde cok guclu gorunur ama bir gece vardi ki hayatim boyunca asla ve asla unutamam. Telefonda hickira hickira aglamisti sende bu hayatta beni birakip gitme diye... Icmisti belki ickinin etkisiyle oldu bilmiyorum ama ilk defa onu o halde gormustum. Normalde bir dag kadar saglam dursalarda agladiklari zaman bebeklerinki gibi en masum sekilde akiyor yaslar gozlerinden eminim
51 Yorumla
+1 yılErkekler ağlamaz, unuttun mu burası Türkiye. Canın yandığı zaman bile sana söyledikleri ilk şey ağlama, erkekler ağlamaz. Bir insanın canı yanarken bile ağlamasının anormal olduğu bir ülkedeyiz, sonra erkekler neden duygularını belli etmiyor oluyor. Nasıl belli edelim ki bizlere bastırmayı, saklamayı dayatmışlar.
40 Yorumla
+1 yılsevdanın ihanetin hançerini yedikten sonra? yüreği kan ağladıktan sonra? hasret acısı benliğini sardıktan sonra? kalbinin ızdırapları ruhunu kamçıladıktan sonra? gururludur onurludur? başını önüne eğer? herşeyi sinesine çeker? bir duruşu bir bakışı dünyalara bedel? bir yiğit orta yerde ağlamaz? dosta düşmana maskara olmaz? bir sevda kurşunu ile yıkıldığını kimseler bilsin istemez? aleme kendini reklam etmez? susar konuşmaz? içindeki fırtınaları kimsecikler bilsin istemez? kuytu bir köşede kimselere gözükmeden? kalbinin ızdırap yağmurlarını döker bir çağlayan gibi?
20 Yorumla
+1 yılErkekler bilindiği üzere kadınlardan bedenen ve ruhen güçlüdür ama bunu bõyle göstermeye çalışırlar aslında bir kadın kadar narin ve alıngandır. Duygularıyla başa çıkmaya çalışır üzüntüsünü derdini kederini içine atar göstermez maksat kendisini güçlü göstermek rakip/düşmanına zayıflıklarını göstermemek ama bir zaman geliyor ki kendini tutamaz ağlar zırlar yapmadığı herşeyi yapar. Olay bundan ibaret•
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde ağlar ama kadınlar gibi ulu ortada değil. İçimize atarız çok samimi bir arkadaşımız varsa ona söyleriz ancak. Bir müzik açarsın ya da birden aklına gelir için içini yer, yeter dersin ağlarsın rahatlarsın. Diyorsunya bu utanç verici bir şey değil diye, erkeğin üzerinde bir ağırlık vardır , o ağırlığı kaybetmemek için duygularını tek yaşamayı tercih eder.
00 YorumlaGenelleme yapmak istemem ama ağlar. Ben bile ağlamam dediğim halde birikmişliklerden sonra herkesten kaçarak gözyaşı dökmüştüm. Çok başımı ağrıtıp beni sersemletse de iyi gelmişti.
Her erkeğin bir sınırı ya da ağlamasını tetikleyecek nedeni olabilir.00 YorumlaErkek dediğin, öyle kolay kolay ağlamaz. Pıt kırıldım, laçka cıvık konulara takılmaz. Biriktirir biriktirir, sabreder. Hatta kadınların ağladığı gün içerisinde ki konular başlarımıza geldiğinde, güler geçeriz. Erkek liderdir, güçtür, çınar ağacıdır. Hemen yıkılmaz-yıkılamaz Dünyasında vazgeçmek yenilmek o kadar basit ve kolay değildir. Ve tabi ki ağlar ama ağladığı zaman çok derinden acı ağlar ve hiç kimseye bunu göstermez...
00 YorumlaErkekler kadinlardan daha icten aglar... Bastirilmis duygularin birikimiyle bir gün patlama yasarlar ki hic bir kadin onlar kadar icten ve derinden aglayamaz. Cünkü kadinlar anlik hisseder erkekler gelecegide görür. Kadin =Anlik his, erkek = Gelecek hesabi...
00 Yorumlaolaya biyolojik açıdan yaklaşılınca kadın bedeni ile erkek bedeni arasında bir fark olmadığını varsayarak (en azından gözyaşının çıktığı bölgeler açısından) bu soruya oyum evettir. :) ancak psikolojik manada ve sosyolojik bakış açısıyla kesinlşikle durum biraz farklılaşabiliyor. yaşadığımız toplum yapısı biz er kişilerin duygularını kolayca ifade edebilmesini her zaman ötelemiştir. bu ifade tarzını güçsüzlük olarak nitelendirmiştir. bununla doğru orantılı olarak er kişiler hep masa altlarında, duvar arkalarında, merdiven köşelerinde, ardiyelerde vb. ilginç yerlerde gözyaşı serüvenlerini sürdürmüştür...
00 Yorumla
+1 yılHayvanlarda ağlar e doğal olarak bizde tek farkımız küçükken öğrendiğimiz 'o' laf ''Erkek adam ağlamaz!'' neden ağlamayalım ki? Farkımız üzüntümüzü ağlayarak dışarı vurmamamız.(yada vurmamaya çalışmamız) Ama önemli olan duyguları dışa vurmak değil o duygulara ebedi olarak sahip çıkmaya çalışmak. Erkeklerin bir çoğunun yolda yüzü gülse bile içi kan ağlar ama dışarı vurabilir mi ki? Gelecek olan o eziklenme fırtınasına karşı?
00 Yorumla
+1 yılAğlamak güçlü insanların dışarıya yansıttığı savaş tipidir içine atıp susan insanlar genelde korkak olurlar ağlayacak kadar zordaysam savaşmak için ağlarım ve bu yönde de bir çogu kez yaşadım ağlamak rahatlamaktır içine attıgın sürece psikolojikmen kafayı yiyosun ve hiç birşey değişmiyo iyi ki arkadaşlarım var beni ağlarken görüp moral veren
00 Yorumla
+1 yılbazisi disdan bazisi icten aglar.. eger efkar basmissa duman duman aglar hemde.. illa gozden yas mi dusmeli, bir erkegin cektigi ic cekislerine bakmali.. erkekler yalnizken, yalnizliginda aglar.. bakmasini bilen kadin icinde ki aciyi bulur.. baskasinin gormesini istemeyecek kadar kiskanir gozunden duseni..
10 YorumlaAsla çekemem ve ilgilenmem. Aglamayı tuttukları için insanlıkları çıkıveriyor içlerinden. Sonra öyle acayip bir insan oluyorlarki. Ağlayabilenler daha iyi oluyor. Bu devirde yalandan aglayanlarda var yeri gelmişken onu da söyleyelim kendinizi kullandırtmayın kızlar vicdanınızı asla asimile ettirmeyin. En aşifte kız bile yumuşar bu durumda ama bence bir iki kere düşünün ağlıyor diye acımayın.
01 YorumlaAğlar. Kalbi olan erkek ağlar. Vicdanı olan erkekte ağlar. Sayayım mı? Masum insanlara (özgecana) yapılan vahşiliğe sinirlenen erkek ağlar. Ramazan ayında sahur vakti katil israilin Filistinde yaptığı vahşete ağlar. Çok sevdiği kaybettiğinde ağlar. Erkeklerde ağlar. Ağlayan erkekten zarar gelmez.
10 Yorumla
+1 yılBu maalesef bizim milletimizden kaynaklanıyor "Erkek adam ağlamaz" lafını aşıladılar, şimdiyse birinin önünde ağlamaktan kaçınıyorlar çok kötü bişeymiş gibi. Bence bu içten gelen insani duyguları bastırmayın yaa millete kafa tutun gençler :D Tabii ki ota boka ağlayın demiyorum ama ağlamak bazen rahatlatır hele yanında sarılabileceğin biri varsa :))
00 YorumlaDuygu herkeste var kadın gibi erkekte ağlayabilir ama erkek her zaman dominant görülmüş evin direği olduğu görüşü ile beraber ağlaması tüm herşeyi sarsacağı düşüncesi ile duyguları gizli yaşamayı tercih etmiştir. Ananeden gelen bir davranış şekli iyi mi dersen evet iyidir.
00 Yorumlaerkekleri duygusuz zannediyorsunuz aslında tam tersi. ama toplumda üzerimize büyük bir yük ve sorumluluk yüklendiği için kendimizi güçsüz göstermeyi sevmiyoruz. neticede erkeğiz güçlü olmak cesur olmak zorundayız etrafımızdakilere de cesaret vermek zorundayız öyle hissediyoruz. ama bir gün bir yerde bu sabır patlak verebiliyor. bir erkek ağlıyorsa gerçekten ağlıyordur rol yapmaz başını okşayıp sevin onu :))
00 YorumlaErkekler kadınlardan daha çok ağlar ama pek göremezsiniz.. Genelde ya gözlerden uzak bir yerde ağlarlar ya da içine akar göz yaşları.. Tabi ki kendilerini çok üzen kıran hayal kırıklığına uğratan olaylarda ağlarlar. Çaresizlikleri için yaşayamadıkları hayali başkasının yaşadığını görünce ağlayabilirler, benim gibi.
00 Yorumlaağlar demişsinizde sebebini söylememişsiniz ben şahsen vatan millet için yapılan fedakarlıkları okuyup dinleyince gözümden bir kaç damla yaş gelir. bide aşkı için çok büyük fedakarlıklar yapıp kavuşamayan ya da kavuşup kaybeden en önemlisi aşkından sevdiği kişinin iyiliği için vazgeçen olursa ayıptır söylmesi ağlarım
00 Yorumla
+1 yılHaksızlık olduğunda ağlarım bir insanla empati yaptığında eğer onun yaşadıklarını anlayabiliyorsan ağlarsın. Genelde ağladığım zaman kendimi daha güçlü hissederim. Ama başkasının yanında ağlamak sanki kendine acizmişsin gibi bir his veriyor olabilir. bu yüzden olsa gerek..
00 Yorumla
+1 yılErkek demek güç demek değil mi toplumda?
Kızlar en olumsuz anlarda bile yıkılmayacak, omzunda ağlarken onu teskin edecek güçlü eller istemezler mi?
Erkek adamın odun değilmidir? Odun hiç ağlar mı?
Hayır bilakis erkeğin kalbide en az bir kadın kadar naziktir. Fakat erkek hayatta güçlü görünmek için hep direnir. Direnemediğindede yanlız başına ağlar kimseye bildirmez.10 YorumlaAğlamaz demek yanlış olur ama bazıları ağlayamaz. Mesela ben ağlayamıyorum. Boğazım düğümleniyor, burnum akmaya başlıyor. Gözlerim yanıyor. Başıma ağrılar giriyor. Hani "göz yaşlarını içe dökmek" tabiri vardır ya, sanırım benim gibi bazı erkekler bunu yapıyoruz.
02 Yorumla
+1 yılAğlar tabi ya , bir kere sevdigim kızla ayrildik diye barismak icin yasadigim sehirden 22 saat yol gittim kapisina gidip yalvardim ama bir sans daha vermemisti ilk defa bir kizin gozunun icine baka baka ağlamistim. Aglariz yani bizimde kalbimiz var :)
00 YorumlaKadin sairlerin sayisinin hic yok denecek kadar az olmasi erkekler aglar mi sorusuna verilebilecek en iyi cevaptir benim icin. sebebine gelince; durumdan duruma degisir.
Gurbete cikar anne baba ozlemi.
Sevgilisinden ayrilir sevgili ozlemi.
Uzun zmandir sevgilisi yoktur ve yanlizligin verdigi psikolojinin etkisi
Vs. Vs.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. şehit haberlerini izlerken gözüm dolar, bugünkü kızımızın katlediliş haberleri.. birde f16 uçağı alçak uçuş yaparsa gururdan gözüm dolar
220 Yorumla
+1 yılGidenin arkasında ağlarım çağresiz kaldığım için değil baka kaldığım içindir oda ben ömrümde 3 kere göz yaşım bitinceye kadar ağladım bir babamı kaybettiğim gün ablamı kaybettiğim gün birde o gittiği gün hepte yalnızdım teselli edenim olmadı ağlayabiliyorsam varımdır ağlayamayan öksüzdür sadece
00 YorumlaSadece tek bir nedenden dolayi aglamayiz cunku cozum aramak icin zaman yaratiriz ama bardak tastiginda aglariz bildigim kadariyla erkekler 15 yasindan sonra cok aglamazlar ve aglamanin sonucu hirs duygusu artiyor insanlarda ornegin ben insanlari anlayamiyorum cogu zaman insan degillermis gibi davraniyorlar bu yuzden aglarim ama kimsenin yaninda asla aglamam oylede bir huyum vardir 10 kisiden dayak yesem aglamam ama ordan ayrildiktan sonra zoruma gittigi icin aglayabilirim :D
00 Yorumla
+1 yılHemde öyle bir ağlar ki küçük çocuğun attığı çığlığın 2 katını atarak ağlar. Duvarları, masaları yumruklaya yumruklaya... Erkekler her zaman ağlamaz, yalancı gözyaşı dökemez. Ama ağlayınca mutlaka geçerli bir sebebi vardır. Ağlayan erkeği de hiçkimse susturamaz.
00 YorumlaAğlar. Ama kadınlar gibi nehirleri, akar suları ve okyanusları kıskandırırcasına ağlamaz. Nasıl ağlar biliyor musun? İçten içe... Hani yağmur yağar da buğulu camların gerisinde katreler kalır ya, öyle ağlar. Çok da kolay değildir. Her şey gereğinden fazla ağırlaşırsa ruhu taşıyamaz, bedeni hantallaşır ve biraz çare verecektir, rahatlatacaktır ümidiyle ağlamaz, ağlarsa gerçekten ağlar. Ağlayan bir erkek görürsen, hayat onu gerçekten zorlamış demektir.
00 Yorumla
+1 yılCani yandigi zaman hakki yendigi zaman ve aldatildigi zamab cigeri cikana kadar aglasin ama ota boka da aglamasin be arkadas. bir sevgilim vardi herseye aglardi 3gunluk sehir disina cikcagim zaman aglardi mesela. bir kadin olarak erkegin kollarinin altinda hissetmek jstersin kendjni. Surekli burnunu sumkurtcegin biriyle olmak zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek yapısı gereği duygusuz gözükür çünkü sorumluluklari vardır ona güvenen onun yaninda kendini güvende hisseden insanlar vardır ve erkek onlara güven vermek için onlari korumak için duygusal hareket etmez hep içine atar o icindekileri tek bir söz ya da tek bir hareket aktif duruma getirir sevdiği kişi sevdiği kissn söylemi fiili davranışı erkegi ağlatmaya yeter sessiz kimsesiz bir yere gider kimse görmesin acizligim ortaya çıkmasın diyerek ve orada içindeki tüm birikmisleri atar
00 YorumlaEğer erkeksen işin zor demektir. Çünkü yanında kanadın altında yaşayan insanlar eşin çocukların ya da sevgilin senin gücünün arkasında kendilerini güvende hissederler. Sen ağladığında, onlarda üzülür. Durumu toparlayamassın. Erkek sert olmalı. Sen hiç Aslanın zor durumda ölürken bile kedi gibi ses çıkardığını duydun mu? Ağlarsın ama kimse görmemeli.
00 YorumlaAğlama eylemi her erkekte farklılık gösterir. Şahsen ben duygusal birisiyim ailemden biri üzülürse ağlayabilirim. ya da çok sinirlenirsem aglayabilirim. Sevgilim beni terk ettiginde aglamştm. Bu ve benzeri ani duygu değişimlerinde ağlamak normaldir :)
00 YorumlaBabamızı kaybettiğimizde abim çok ağladı. İnsanın canı çok yanınca nerede nasıl ağladığını bile umursamıyor.
72 Yorumla- +1 yıl
Başınız sağolsun.
Bazı x kadınlar göz yaşlarını kurşun gbi kullanırlar işte bizim yapamadığımız bu bu yüzden kimse görmez erkeklerin ağladığını duygusal erkekler böyle olur ve dünyadaki en tehlikeli erkeklerde duygusallığından dolayı tehlikeli şeyler yapmışlardır bir araştırın mesela çok sevipte eşi tarafından aldatılan bir kocanın yapabileceği günümüzde yaptıklarını bu Sadece bir örnek daha neleri var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla düşünün bir çocukğun bir yerinde ufacık bir sıyırık olduğunu görse ağlamaya başlar bir babanın kolu bile kesilse ağlamaz
ama çocuğunun veya aç ve açıkta kalmış çocukları görse gizliden hüngür hüngür ağlayacak güçlüdür evet güçlü diyorum
bu durumda ağlamayan bir erkekte
duygusu körelmiş haysiyeti beş paralık
ve yüreği nasırlanmıştır00 Yorumlawww.kizlarsoruyor.com/.../q2496506-erkekler-aglar-mi-neden-agladiniz-aglayan-erkek-gordunuz-mu
açıklamalı var.00 Yorumla
+1 yılerkeklerde aglar tabi ben şahsen duygusal biriyim bazen izledigim flimden bile etkilenip gözüm doluyo kımse görmesin diye gider yuzumu yıkarım bilmiyom şahsen birinin beni gözüm dolarken ve aglarken görmeye alışkın degilim utanıyorum resmen..
00 Yorumladostum şunu bil erekler kızlardan daha ağlaktır hatta %90 onlardan çok çok daha duygusalızdır fakat duygularımızın şartellerinin indği ve bunun saf karanlık ve öfke olarak kaldığı zamanlar olur. işte o zamanda çok kötü şeyler olur.
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası ben duygusal bir yapıya sahibim ağlamamak çok saçma geliyor çünkü bu da bir duygunun dışa vurulması. Mesela bir film izliyim ölüm ya da zor bir ayrılık olsun genelde duygulanırım ve bundan da kesinlikle utanmam ya da çekinmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşlandığım kız ile çay içiyorduk kafede ben ona ondan çok hoşlandığımı ve sevgilim olmasını istedim, o da bana başka bir şehirde sevdiği birinin olduğunu söyledi bana çok iyi bir arkadaş olduğumu çok iyi bir insan olduğumu söyledi ben o anda bir boşaldım kızın karşısında hüngür hüngür ağladım.. bu olay iki kere başıma geldi başka türlü kolay kolay ağlayamam...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 469 cevap paylaştı. Tamam o zmn itiraf edim bende. sevdigim kiz bidaha beni arama bitti dediginde o kadar agir ve cok zor bir hayat gecirmeme ragmen ilk defa gözümden yas geldi. o 1-2 damla yaşla birlikte belki ona verdigim degerde gitti.
00 YorumlaNeden ağlamasınlar onlarda insan değil mi? Ama erkekler bizim gibi değil onlar kuytu köşelerde sessiz sessiz ağlarlar ve herşeye ağlamazlar
40 Yorumla
+1 yılCoğu kadin erkek aglamaz onlar duygusuz odunlar vs vs vs gibi itamlarda bulunabiliyo. Ama aslinda erkekler cok duygulu ama bunu belli etmeye korkuyolar diyelim ornek vericek olursak §airlerin %99 u erkektir kadin sair yok denilecek kadar azdir. ya da bn su ana kadar hic yolda dertlenen askla yanip tutusan bir şarapci kadin hormedim
00 Yorumla- Devamını Gör (468)
Devamını Gör(513)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem