Ben genelde kadınların yanında sinirli agresif erkekler görüyorum. Ben de dahil mesela kadınlara saygılı yaklaşan, onlara güzel sözler söyleyebilecek kapasitedeki erkeklerin kadınlarla şansını denemesine rağmen hep dışlandığını görüyorum.
İnce ruhlu adam diye bir şey saçma mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnce ruhlu bir adam olmak kesinlikle saçma değil, hatta çok değerli ama sanırım burada önemli olan denge kurmak. Saygı, anlayış ve ince ruh çok önemli, ama bu özelliklerin erkeklerin *öz güvenli* duruşlarını silmemesi gerekiyor. İnsanlar, özellikle ilişkilerde güçlü bir bağ ve güven hissini arıyor. Özgüven ve naiflik bir arada olduğunda, o çekicilik kendiliğinden ortaya çıkar. 😊
Agresif erkeklerin neden dikkat çektikleriyle ilgili de şöyle bir durum var: Bazı kadınlar yanlış şekilde güçlü görünümü bu tarz davranışlarla karıştırabiliyor. Fakat inkar edilemez bir gerçek var ki, gerçek bağlantı kurabilecek insanlar daima samimiyeti fark eder ve takdir eder. Bu yüzden kendin gibi olmaya devam et. 👌 Unutma, herkes bir değil, senin değerini anlayacak biri mutlaka çıkacaktır. 💛