@ilginfulyaa , hanım
Kadınlar erkeklerin ruhundan anlıyor mu?
@ilginfulyaa , hanım

Hep biz mi kadının ruhundan anlayacağız 😬
Kadınlar erkeklerin ruhundan anlıyor mu?
Aslında çok iyi anlıyoruz erkeklerin ne istediğini çok iyi biliyoruz hatta şöyle bir ipucu vereyim aslında biz erkeklerin istediği bir çok şey istiyoruz ama şurada bir ayrım var erkekler istediklerini bir çok kadından alabilir böyle bir filtreleri yok fakat kadınlar bu istekleri tek bir erkekten karşılamak ister kadınlar ilgi gösterir erkeklerin bir yerleri kalkar daha sonra ne kadın istediğini alır ne de erkek.
Hayır anlamıyorlar çünkü serseri erkekleri seviyorlar her zaman. erkeklerde kadınları anlamıyor zaten genelde birbirini anlamayanlar en çok sevgili bulan kişiler oluyor zaten. kadınlardan anlayanlar da yalnız kalıyor ama her kadın erkek de aynı değildir. çünkü Kadınlar ve erkekler arasındaki iletişim farklılıkları, cinsiyet temelli sosyal normlardan ve kültürel faktörlerden etkilenebilir. Bununla birlikte, açık iletişim, duyguların ifade edilmesi ve karşılıklı anlama çabalarıyla kadınlar ve erkekler birbirlerini daha iyi anlayabilirler. İletişimde karşılıklı anlama ve empati önemlidir. Her iki taraf da birbirinin duygularını ve bakış açılarını anlamak için çaba göstermelidir. İletişimde aktif dinleme, duyguların ifade edilmesi, sorular sorma ve birbirine destek olma gibi beceriler kullanılabilir.
Ya bu tamamen şans meselesi bana göre. Eğer hayatında gerçekten doğru insan varsa. Senin bir bakışından bile anlayabilir neler hissettiğini. Yine doğru insan değilse. Sana ona geceler boyu kendini ifade etmeye çalışsan bile hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorum.
Ben önceden beylerin duygusuz olduğuna inanırdım. Taki benim için ağlayan birini görünceye kadar. Sadece erkekler, kadınlar gibi duygularını tam olarak belli edemiyor. Ama şöyle bir gerçek varki beyler temsili olarak horoz gibiler anladınız 😃 yinede işlerine geldiği gibi olduklarını düşünüyorum hepsini aynı keseye koymuyorum sadece.
Anlamadım 😬
Cevap
19Cevap
Yüzde yüz olmasada tabi ki anlıyoruZ
Duygusuz, tripsiz, sadece seyıyle dusunen varlıklarız sozunona bazıları ıcın.. Sureklı bır genellemeler havada ucusuyor..
Bu ısın cinsiyeti yok.. Dısardan kımse kımseyı yargılamamalı.. Kitap dısardan okunmaz..
Hani bir soz varya benı benden oku herkese aynı degılım dıye.. O şekil benı anlatıyor
Kadınlar gerçekten erkeklerin ruhundan çok iyi anlar erkeklerini istediğini zayıf noktalarını hassas noktalarını onları nasıl elde edeceğini çok iyi bilir kadınlar bunu bildiği için birçok erkek kadınların kölesi olur hani olmam diyen var ama ben kadının kölesi olmam ne olacağım, bu şekilde çok böyle hava atan insan var ama bana hiçbiri inandırıcı gelmiyor gerçekten de kadınların kölesi oluyoruz ve kadınlar erkeğin ruhundan zayıf noktalarına iyi anladığı için bu durumu da çok güzel kullanıyor
Erkekler kendi ruhlarını tam olarak anlayabiliyor mu?
Suçlamak için sormuyorum. Erkek olmak insan olmaktan daha önemli tutuluyor bizimki gibi geleneksel toplumlarda. Erkekliğe yüklenen güçlü olmakmış, cesur olmakmış, lider olmakmış... Artık ne zıkkımsa; bu vazifeleri yerine getirmeye çabalarken çoğu erkek kendi duygu dünyasını, içsel realitesini hiçe sayıyo. O yüzden erkeklerin kendilerine anlamaları, kadınların onları anlamalarından daha önemli bence.
Anlaşılmayacak bir ruh haliniz varmış demekki ahgfhj 😬😂
bizim ruh halimizi herkes anlayamaz
Evet çok iyi anlıyoruz.. Erkeklerin anlamadığı kadar çok anlıyoruz.. Kadınlar her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür.. Erkekler böyle değil.. Bence soru tam tersi olmalıydı.. Çünkü erkekler ruhdan anlamıyor..
İstersek en cokda seversek anliyoruz galiba bu iki taraf icinde ayni baskasinda onemsemedigin birsey onda degerli oluyor kendini onu mutlu etmek icin cabalarken buluyorsun onun ruhunu kendi ruhunla birlestiriyorsun sevmedigin birseyi sirf o seviyor diye yapiyorsun bence kadin ruhu erkek ruhu deyilde daha cok sevip sevmemek mesele
Sizi anlamak en kolay şey zaten 😊 asıl size bir şey anlatmak zor olan.. ilkokul çocuğuna bir şey anlatır gibi tane tane basit şekilde.. görsellerle destekleyerek anlatmak gerekiyor..
Bence anlıyoruz.
Ama bazıları var ki yani bi gizemli edalar bir şeyler bırak ruhu hiçbir şeyini anlayamıyoruz.
Herkes aynı değil.
Sen anlarsın 😬
Ayarlarını bozuyorsun sonra 😀
Erkeklerin ruhu mu vardı kimin umrunda bu hesapta esitiz ama hep kadına yönelik istekler talepler var gündem de
Erkekler bize göre daha düz varlıklar. Anlaşılmamaları imkansız. Duyguları da öyle…
Ne kadar anlıyoruz dese de herkes
Kimse kimsenin ruhundan anlamıyor
erkekler basit varlıklar bakın şimdi lütfen alınmayın ama 😪
Kadınlar sadece sevdiği erkeğin ruhundan anlar diğer erkeklere köpek muamelesi yapar ama erkekler öyle değil sevdiği kadına köpek muamelesi yapar diğer kızları el üstünde tutar
Erkek olarak sadece oğluşumun ruhuna hitap ediyorum, diyetteyim.
Erkeklerin ruhu var mı 🤔 bence ruhsuzlar🤦🤣🤣
Erkeğin ruhu beynine bağlı olduğu için biraz zor geliyor anlamak
Tek bir şey düşünen varlıkları anlamak çok zor olmasa gerek
Bilmem ki kadınlara sormak lazım anlıyorlardır herhalde
Kadınlar her bir ruhtan anlar ama önemli olan o ruhları hak edecek birinin olmasıdır
Niye anlamam gerek terapist miyim. Jem çok yorucu. Anlmadan da mutlu olunur
Terapist olucan arada tabi
Oh ne ala baska emriniz😂
Düşünmem lazım biraz
Ruh var mıydı ya bu erkeklerde 😏
Bizde yok ruhsuzuz biz
Nasıl da biliyor kendini 😅
Onlar hep anlaşılmak ister.
Anlamayı denemek mi come on dostum.
😂
Anlıyoruz ama işimize gelmiyor..🤭
Biz odunuz sizde bizi anlamazsınız işte😃
Bizde işimize gelmiyor
ruhu aklına gelse anlardı skiş aklina geliyor
Şimdi bişey derdimde neyse
anlamıyom sürekli adlatılıyorum yetti ya
Erkek ve ruhu mu 🙄 yanyana yakışmadılar 😂
Anladığımı dusunuyorum
anlıyor, nasıl mutlu edeceğini de biliyor.
Asıl kadınlsr anlıyor erkekler zerre anlamıyor
Hiçbir kadın, o kadar ince düşünmez.
Erkekleri anladığımı sanmıyorum.
Bence yeterince anlıyoruz
Okadarda emn olma
Odun bunlar ne anlar ruhtan 😀
Anlamazlar
Kişiye göre değişir bu
erkekler anlıyorda sanki
Olmayan şeyi anlamamız mümkün değil
Erkeğin ruhu mu varmış
Erkek ruhu diye bir şey yok