Kalmadı gibi; zaten bu yüzden yalnızlık insana ayrı bir huzur veriyor...😌
#bekarlıksultanlık evlenipnapcangızımoturevindemislergibitekbaşınayeopatlamışmısırlarıağlafilmebakaraksümüğünügözyaşınısilkimsedenbirşeybeklemevzhayatınıhakettiğingibiyaşa
Kalmadı gibi; zaten bu yüzden yalnızlık insana ayrı bir huzur veriyor...😌
#bekarlıksultanlık evlenipnapcangızımoturevindemislergibitekbaşınayeopatlamışmısırlarıağlafilmebakaraksümüğünügözyaşınısilkimsedenbirşeybeklemevzhayatınıhakettiğingibiyaşa

Varlar hayat var olduğu sürece de var olacak kadın ruhundan anlayan insanlar önemli olan görebilmek
Onlara o fırsatı vermek
Genelleme yapmak istemem ama
Kadınlar nerde psikolojik şiddet uygulayan onu rencide eden aşağılayan itibarsızlaştırmak için elinden geleni yapan ego kibir abidesi var gider onları bulur onlara musallat olur
Stocholm sendromu yani bir nevi
Böyle olundukca da hüzün gözyaşı hayal kırıklığı devam eder
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Çok fazla kaldığını düşünmüyorum.
Kadın ruhuna dokunmak zor iştir, bir kadının ruhunu dokunmak için önce onun duvarlarını aşman, aradaki kalkanları kaldırtman gerekir bu da emek ister, güvenmek ister bir kadının ruhuna dokunmak aslında O masum kız çocuğunun başını okşamaktan geçer. Üzerindeki kıyafetleri çıkarıp, bedene dokunmak kolaydır..
Kimi zaman ruhunun sana koşmaya başladığını hissedersin eğer biraz hissiyatın yüksekse senle zaman geçirmek için her fırsatı Değerlendirmeye başalmışsa bir kadın ruhu seninle olmak istiyor demektir ve bu dakikadan sonra O ruha dokunmak ya da kaçırmak tamamen senin elindedir. Kadın ruhundan anlayan erkekler, ruhu güzellerle beyaz atlara binip gittiler zor yani bu yolda yürümek...
teşekkür ediyorum
Bence artık bu dönemde kimse kimsenin ruhundan anlamıyor sadece kadınlar için söylemiyorum Bu aynı şey erkekler için de geçerli yani gerçek sevgi aşk duygusallık artık bunlar insanlar için kalmadı ya da çok az kaldı denilebilecek kadar önemli şeyler, Ama yine de bu hayatta önyargılı olunmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü bir insan hep aynı olmaz yani tanıdığımız insanların hep genelde aynı olduğunu düşünürüz ama öyle değildir bazen insan ön yargılarından dolayı da karşısındaki insanı anlamak veya sevmeyi tercih etmez.
Kadınların ruhu vardı da biz mi anlamamazlıktan geldik
Bunu isteyen kadın..
Tenks
Cevap
32Cevap
Pek kalmadı gibi maalesef.. çünkü çoğu odun :D ve bir kadının sevgisini değer vermesini hak etmiyorlar.. ''Saygıda kusur etmeyen sadece sevilmek isteyen bir küçük kız çocuğu gibi sevilmek, değer görmek ister bir kadın..'' bu sözü çok sevdim ama bunu anlayabilen erkek olmaz tabi ki de.. yine de umarım hak eden her kadın sevilmeyi yaşar bir gün bu dünyada. 😌
Kadınları mutlu etmesi kolay ama anlaşılması zor canlılardır. O sebeple ruhlarından anlıyorum ama dediğim gibi, çoğu zaman anlamadığım da oluyor.
Biz kadının sadece ruhundan değil teninden kokusundan her şeyi sen anlariz yeterki o asaletli kadın olsun kardeşim kardeşim olanlar degil
Varmış bak sitenin erkekleri 😅
Kalmadı sanırım veya güzel saklanıyorlar.
#bekarlıkgerçektensultanlık
Erkeklerde ruh bırakmadılar ki başkasının ruhundan anlasın
Düşünce yapısını anlayamadık ki kadınların sıra ruhlarına gelsin 😂
Bana artık çoğunun para sevdalısı gibi geldiği için ruhlarını bıraktım. Sevmiyorum kimseyi.
Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz sadece ama. :-)
Kadınların ne istediğini bilen kalmadı ( ben hariç 😊)
Bisey anlatsam yorumunu alabilir miyim
Eşim ve babam avm de karşılaşmış babam eşimin kiyafetinden dolayı eşime tukurmus eşimde tepki olarak babama tukurmus
muhakkak vardır arayıp bulmak size düşen , ee o kadarını yapın bır zahmet
Daha benimle tanışmadın ondan böyle düşünüyorsun
Bizi adamdan sayma bakalım :(
Şırnak'ta var diye biliyorum.
Var ama frekansı yakalanacak kadın yok
Yok hep öküzler çıkıyor karşımıza
Niye kalmasın canım var tabi ki
Kaldı tabi olmaz mı bulursun ama
Ben çok iyi anlarım bence.
Gunaydin sultanim😂
Olmaz olur mu yeterki iyi birini bul
ruh arayan kalmadı herkes *m s*k m*me peşinde
Ruhsuz insanlara denk geliyoruz belki de
O yazı ne cins misin
Kadin ruhundan anlamama gerek yok
Nasip meselesi.
Erkek çocuk edin sende büyükler sıkıntılı oluyor
Senin yaşın kaç masum duygusal sana değer veren seni düşünen biri mi lazım
🤣 Anladım halka açık konuşamıyorsun ama ben seni anladım neler hissediğini ne istediğini burada konuşulmuyor sorunu beğeniyorum orada yazzz
Eh benim gibileri milyonda bir bulursun demek ki şansın varmış sende karşıma çıktın :D Sen anlayacak seni dinleyecek yargılamadan kötülemeden şırdasın olacağın biri karşına çıktı hala değerlendirmiyorsun bana güven sorun olmaz 😊
hala buradayım
evet
Evet benim buyrun
Çok komik ya
Kaldıııı 😏
Sonra dedim ki ordan bana bi touch blue
Kalmadi
Ben kaldım.
Kalmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?