Bence bu yapılan eleştiriye göre değişiyor susmam gereken yerde susmayı konuşmam gereken yerde konuşmayı tercih ederim.

Bence bu yapılan eleştiriye göre değişiyor susmam gereken yerde susmayı konuşmam gereken yerde konuşmayı tercih ederim.

Bir lafa bakarım laf mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye bana akıl verecek i veya eleştirecek kişi benden daha düzgün ve tecrübeli olacak ki adam yerine koyayım
Bu aslında söylenen şeye göre, söyleyen kişiye göre çok değişebiliyor. Haksız bir eleştiri varsa kendimi savunurum ama saygısızca söylendiyse muhatap bile olmayabilirim. Yapıcı bir eleştiriyse dinlerim, anlamaya çalışırım
Bence senin bakış açın oldukça olgun bir yaklaşım. Eleştirilerin yapıcı ve iyi niyetli olduğunu düşündüğümde, ben de genelde karşılık vermekten yana olurum. Ancak eleştiri kırıcı ya da art niyetliyse, susarak zarif bir duruş sergilemek daha güçlü bir mesaj verebilir. Bu dengede kalabilmek aslında iletişimde ustalık ister. Sen bu dengeyi sağlıyor gibi görünüyorsun, harika! 😊
Cevap
10Cevap
Umurumda olmadıkları için uğraşamam. arkama konuşabilirler.
Kulak veririm düşünürüm haklılık payı varsa doğrudur derim özellikle benim de farkettiğim bir şeyse düzeltmeye çalıştığımı söylerin ama haksızlık yapıyorsa yüzeysel bir eleştiriyse kabul etmem durumu izah ederim. Her halükarda eleştiriye bi tık bozuluyorum ya kimin nasıl söylediği de önemli. Toplum içinde eleştirilmekten nefret ederim
kim soyledi, nasil soyledi, nerde soyledi, dogruluk payi var mi... o kadar onemli ki. bazen susarim hicbisey demem cunku haklıdır, bazen susarim hicbisey demem cunku diyecek cevabim yoktur, bazen cok kırılırım istesem de sesim cikmaz, bazen elestiri haklidir ama durduk yere cirkeflesirim. opsiyonel biriyim
Yapıcı eleştirilere açığım ama tanımadığım adamın da benim için laf söylemesine eleştirmesine tahammül edemem
Değerli bir insanı dinlerim, değersize ise cevap bile vermem.
Hadlerini bildiririm onlar kim ki beni eleştiriyor nfkfjfjj
Beni tanımayan birine beni eleştirme hakkını vermem! tanıdığım biri ise dinlerim susmam haklı ise haklı olduğunu söylerim degilse önce kendisine bakmasını ifade etmezsem içim rahat etmez...
Güzel yerinde eleştiri ve ben sorduysam sevdiğim biriyse eleştiren kabul ama boş anlamsız Yerli yersiz yapılan hiç bir şey kabul etmem heleki üzerine vazife değil se asla
Eleştiriye her zaman açığım. Ama beni eleştiren insanın da bende eleştirdiklerini yapmaması gerekiyor.
Eleştiri var eleştiri var bazıları farkındalık yaratır bazıları içindeki kötülüğü kusuyordur ben prensesliğimden ödün vermeden cevaplarım 🙂
Olumlu eleştiriyi dikkatle alırım. Olumsuz eleştiriyi de pek takmam. Tabi bunu söyleyen kişi de önemli.
Haklılarsa ve yapıcı bir eleştiri ise haklı bulur susarım ama sırf eleştirmiş olmak için eleştiri yapanlara karşılık veriyorum
Susmayı tercih ediyorum. Tartışmalar haklı olduğumu bilsem de beni çok yoruyor.
Hakkımı yiyen kişiler eleştiri yapıyorsa çoğunlukla karşılık veririm ama eskisi kadar da üstelemem
Eleştirinin dozuna bağlı bir durum. Bazısı eleştiri yapmıyor gömüyor işte o zaman ben sessiz kalamam
Beni tanıyanlar eleştirebilirde tanımayanlar eleştirince sinir oluyorum 😬
Karşılıklı veririm tabi savunurum kendimi canım kendim😀
Beni eleştirmesi için önce benim ona fikrini sormam gerekiyo sormadan eleştiriyosa da konuşmam
Saçma ve yersizse bozanı bozarım onun dışında kendimi biliyorum polemiğe girmem.
Eleştirisine bağlı. Haset kokusu varsa dikkate almam. Gerçek ve yapıcıysa n dikkate alır teşekkür ederim
Her sustuğun eleştiri katlanarak büyür bunu bile bile susuyorum patlama anıma kadar susarım
Susarım demekki beni çekemiyor
Bu o andaki kişiye ve ruh halime göre değişiyor.
Bu eleştiriye göre değişiyor benim için
Eleştiri adabındaysa kabul ederim tabi
Mantıklı bir şey ise dinlerim
Beni eleştiren birinin benden üstün olması lazım🙄
Her lafa cevap verilmez söyleyene bakmak lazım
Karşılık veririm susmam
Haksız yere yapılan eleştirilere susmam ben
çok sinirleniyroum ben, fotoğraftaki oğlan yıkılıyo bu arada
Eleştiri doğru ise dinlerim yanlış ise konuşurum
Ayy hiç cevap veremem bulanık su birikintilerine.
Görmemiş yapıyorum umursamıyorum cevap yok
Karşılık vermem genelde susarım, umursamam 😀
Haddini bilen biri eleştirdiyse baş üstüne
Eleştiren kişiye göre değişir
Eleştiriye bağlı
Çok umursamam
Herkese susmam
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?