Bazi konularda erkekleri savunuyor olmak pick me girl'lük müdür?

eger beni pick me olmakla suclamazsaniz, birkac sey diyebilir miyim? mesela erkeklerin feminizm dusuncesini agizlarina sakiz ettikleri gibi, kadinlarin incel tabirini agizlarinda sakiz edip anlamindan uzaklastirmalarini bir tuttugumu soylersem yanlis olur muyum?

180 altı erkek inceldır yazmis gizli pembeli, 1- ne alaka?

2-oyle dusundugunu varsaysak dahi bir erkegi vucuduyla hatta degistirmesi mumkun olmayan bir ozelligiyle zorbalayarak nereye varabiliriz?

3-madem oyle neden cevreni degistirmiyorsun?

4- 181 boyundaki erkegin kadinlardan yuz bulamaması durumunda kadinlari mi suclayacagız o zaman?

simdiye kadar hicbir kadina yonelik siddet olayinda kusuru kadinda bulacak bir yorum yapmadigim gibi erkege karsi da linc girisiminde bulunmadim, yine ayni seyi yapacagim ama sanki BIRAZCIK. AZICIK. 🤏🏻 SU KADARCIK. yanlis davraniyo olabiliriz tanimadigimiz etmedigimiz erkekleri de zan altında birakarak. erkeklerin aklinin fikrinin malum konularda oldugunu kabul etsek dahi, sanki onlara sallamak ya da degistirmeye calismaktansa BIZIM kendimizi gelistirmemiz daha makul geliyor, nasılım sorularinda kendimizi kasaplık koyunmus gibi sergilememiz, finansal kolelere satın alinacak bir hizmet sunmamamız, kimsenin eline firsat vermememiz daha makul sanki. birini degistirmekten degil, kendimizi degistirmekten bahsediyorum. sen kapının önünü supurursen tum sokak temizlenir hesabi. fikirsel. iyi geceler.

Bazi konularda erkekleri savunuyor olmak pick me girllük müdür?
Bazi konularda erkekleri savunuyor olmak pick me girl'lük müdür?