Güncellemeler
+1 yıl
Bütün anadolu hikayelerinde bile dağı delen ferhat oluyor şirinden eylem yok mk
sokaklara düşen erkek oluyor
en aktif maceralara girişen de fedakarlık yapan erkek oluyor
siz niye bi bka yaramıyorsunuz?
sokaklara düşen erkek oluyor
en aktif maceralara girişen de fedakarlık yapan erkek oluyor
siz niye bi bka yaramıyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
şiirler yazan erkek, aşkı için krallığını terk eden erkek
ama anasını satayım kadın da en ufak icraat yok
bekliyo tribini nazını yapıyo hıh diyo başka bi halt yapmıyor
ama anasını satayım kadın da en ufak icraat yok
bekliyo tribini nazını yapıyo hıh diyo başka bi halt yapmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olayı açıkça anlatsan da öyle yorum yapsak? 😅 kadının tam olarak kiminle nasıl vakit geçirmesinden bahsediyorsun?
kendinizin yapamadığı şeyleri karşı cinse yükleyen ve gün sonunda kadında güçlüdür erkek gibi demenizden rahatsız oluyorum..
Kadın da ilgisini sevgisini göstermeli elbette ama erkek daha çok göstermeli. Psikologlar bile kadının ilgiye daha çok ihtiyaci olduğunu söylüyor. Bu sizi köle yapmak vs değil. Biyolojimiz bile farkli. Biz daha detayci daha duygusaliz genel olarak. Elbette dağları delmenden bahsetmiyorum ama düsünüp de üsüdügünde ceket uzatman ya da bazen cicek alman falan hoş yani
problem de o erkek üşüdüğünde bu yapılımıyor ya da erkeğin üzerine bu kadar düşülmüyor
kadın sürekli korunmalı diyorsunuz ya da böyle yansıtıyorsunuz
evet geçmişte böyle bir şey gerekiyordu çok iyi anlıyorum sonuçta fiziksel güç gerekiyordu savaş için ağır şartlar için erkek vucudu daha dayanıklı çünkü
ama şimdi öyle bi dönemde değiliz ki
niye hala bu dikkat var anlamıyorum? yani bu şekilde davranırsanız ben sizin zayıf olduğunuzu söyleyemesem de hissetmeye başlarım ve illaki ilişkilerime her şeyime yansır bu
gerçekten bi güç gösterisi ve baskınlığınız neden bu dünya da doğru dürüst yok hala
ya da bu konuları konuşmak için hala erken mi? daha yeni ataerkil sistemin etkisinden çıkmaya mı başladık?
Abicim ben sana ceketimi versem de üzerine olacak mı? 🙂
Çoğu erkeğe ceket uzatsak da ya kız ceketi diye giymez ya da bedenine uymaz.
Ayrıca insan olarak eşitiz ama biyolojik farkliliklarimiz elbette var. Kedi de değerlidir, köpek de. Eşitlik adı altında ikisine de kedi maması mı verelim? Biri köpek yani, ona köpek maması vermemiz gerek
işte tek yaptığınız bu ne zaman bu konuyla alakalı herhangi birinizin üstüne gelsem, bahane uyduruyorsunuz
kaçınıyorsunuz
ve sonra da ataerkil sistemin altında ezilip kalan yine siz oluyorsunuz
Bahane mi? Git biraz psikoloji araştır abicim. Ben kafamdan uydurmuyorum. Psikolojimizin ve biyolojimizin farklılıklarını öğren. Elma da güzeldir, portakal da ama farklılıkları vardır. Evet ikisi de nimet. Kadınla erkek gibi. Ama fark diye de bir şey var. Çocuğu sen yaptın, ben doğurdum ve şimdi görev sırası sende diyerek sana emzir diyemem değil mi?
evet bahane, çünkü tek bir gerçek var o da dünyanın bizim etkimiz altında olduğudur.
her alanda erkek ön plana çıkmış ve erkekler götürmüş
siz sanki bize yardımcı olan uşaklarımız gibi olmuşsunuz
ön plana atılıp Kadınların bir hakimiyetinin döndüğü bir sistem yok maalesef.
sorry madam ama bahane.
Günümüzde bile kadının çalışmasına karışanlar var ki geçmişte ne baskılar görmüs bu kadınlar. Erkeklerin bu konuda baskın olması normal değil mi? Ama günümüzdeki kadın doktorların, kadın avukatların git gide arttığını biliyorsun. Sizin yaptığınız çoğu şeyi artık kadınlar da yapıyor.
evet doğru işinde başarılı olan kadınlar görünce hayranlıkla bakıyorum, hatta ataerkil algımı darmaduman eden kadınlara rastlıyorum
işinde mesleğinde ehli olan kadınlara rastlayınca algım değişiyor
ama yetmiyor problem orada
hala içinizde çok ciddi bir şekilde sorunlardan kaçan ön plana atılmak istemeyen her işi erkeğe yüklemeye çalışan kitle var.
Tamam anladım bizden daha duygusalsınız falan da ki buna bile katılmıyorum erkekte çok duygusaldır erkeği güçlü tutan ataerkil sistem oluyor
Yani anaerkil bir sistem olsaydı ve çocukluktan beri kadın yapar eder gibi ibarelerle güçlü olmaya itilseydiniz ve erkekler tam aksi olsaydı bugün bu soruyu sen açardın bana
şşt derdin nerede lidersiniz ki her işi bize yıkıyorsunuz derdiniz
o yüzden dedim ki belkide geçmişin yüküdür bu, yavaş yavaş aşılan ve asıl eşitlik boyutuna ulaşan bir çağın içine girdik belki de
erkeklerin yaptığı her şeyin kadınların da yaptığı ve kadının yardımcı olduğu erkeğin anıldığı değil,
erkeğin yardımcı olduğu ve kadının anıldığı bir devre giriyoruz belkide,
kısacası artık ardımızı toplamayın istiyorum
kibar konuştuğunuz da hassas olduğunuzda bu kadınsı bir özellik diye erkeklere iltimas geçmenizi istemiyorum
basbaya erkek hödük gibi konuşuyorsa bu erkeksi özellik değildir
maço gibi davranıyorsa bu erkeksi özellik değildir
basbaya siz kadınlar erkeklerden daha hassas ve ince ruhlu olmayı başarabildiğiniz de "Biz sizden daha yetenekliyiz" olarak algılansın istiyorum, ama ne oluyor? "İşte biz kadınlar böyleyiz ondan sizin yapınız hödük olmaya programlı" gibi..
geçiniz efenim bu bahaneleri, kırınız bu saçma sapan şeyleri
çık masaya göster liderliğini
işte bunu istiyorum ben tam eşit bir dünya.
Öncelikle her işi kadından bekleyen erkekler de var. Kadın çalışsa bile ev işini kadına yıkan erkekler var. Bırak yemeği/bulaşığı falan da perde asma/ampul takma gibi şeyleri bile yapmayan ya da zorla yapan erkekler var. Bazı kadınlar biraz fazla yüklenebiliyor size kabul ediyorum. Elbette insansınız ve her şeyin altından kalkamayabilirsiniz. Ama genel olarak sizin bir tık fazla atılgan olmanız da normal bir durum. Hayvanlarda bile bu böyle değil mi? Eril enerji diyelim, biyoloji diyelim. Hödüklüğe gelince bunun cinsiyeti yok elbette. Kalp önemli, karakter önemli.. Biz hamilelik döneminde ya da reglken DOZAJİNDA sımarıklıklar yapabiliriz çünkü o an psikolojimiz many@klaşıyor. Elbette süründürmek için bir günse 5 kez markete yollayan kalpsiz kadınlardan bahsetmiyorum. Ayarında biraz naz ve cilve, eril enerjisi yüksek olan erkek için de güzel bir şey.
yok sen beni anlamayacaksın olay gene kadının daha hassas daha cilveli erkeğin uşağı kadın profiline dönüyor.
fakat bu kafa yapısı da ataerkil sistemi yıkmıyor aksine besliyor.
neyse az kaldı şunun şurasına max 10 yıl içinde kadına yıkılmış ev işleri otomatik hale getirilecek, evler kendi kendini hazırlayacak yani,
kadına evde değil saha da ihtiyacımız var
her neyse iyi günler
Saha da olan bir sürü kadın var ama bir çoğunuz asko kusko yerine onları seçmez çünkü dişil enerjisi az olan, cilveli kadını geneliniz beğenmiyor 😅 Sözünüzün arkasında durup da sadece öylelerini seçerseniz zaten asko kuskolar azalır 🙂 Kendinize iyi bakın