Zaten tipsizim (iltifat bekliyor)
zaten kısayım (iltifat bekliyor)
olmasam fark etmezsiniz (ilgi istiyor)
her erkek aynı değildir (şansı ver daha büyük şerefsizolur)
Zaten tipsizim (iltifat bekliyor)
zaten kısayım (iltifat bekliyor)
olmasam fark etmezsiniz (ilgi istiyor)
her erkek aynı değildir (şansı ver daha büyük şerefsizolur)
Çünkü bir çok erkek kızlara binlerce mesaj ve fotoğraf atarken. Erkeklere kimse mesaj atmaz ve ilk adımı erkek atar. Toplumun erkeklerin duygularını sürekli bastırması ile beğenilme arzularının red edilmesi ya da yeterli sevgi verilmemesi sadece kızlar beğinilecek gibi bir durum var toplumda. Bu durumda belli erkekler beni seç şeklinde ilgi çekmek ilgi görmek ister. Bu kişilerin daha çok ruhsal olarak çökmüş, karşı cins hatta insan iletişim konusunda becerikli olmayan veya daha yeni yetişkinliğe adım atan genç erkekler olduģunu düşünüyorum. Ayrıca toplumca tipsiz, sapık, kısa boylu ve parasız diye etiketlemeler ile psikolojileri bozulan kişiler olduģunu düşünüyor ve bu neden ile kızlara nefret beslediklerini düşünüyor ve bir kız ile yakınlaştıklarında ya intikam alıyor ya da davranışlarını ayarlayamıyor. Bir beğeni attığınızda ya da selam demeniz onlar için alışık bir durum olmadığı bazı erkeklerin sizin kendisinden hoşlandığını sanarak hemen yazmasına hatta sürekli herkese yazması sevgisizlikden yaptıklarını düşünüyor ilerde de böylece gözlerinde kadınların değeri düşüyor ve cinsel bir objeden başka bir şey olarak görmüyorlar. Bir tür toplumsal sorun ötekileştirme nasıl kadınlar konusunda cinsiyetci ayrım yapılıyorsa. Kadınlar ilk adımı atamaz yoksa basit kadındır gibi. Bunlar güzel şeyler deģil bana göre.
Not: Bu sadece bir fikir beyanıdır. Genelleme değil bir düşüncedir.
Haklısın dağılalım
Cevap
5Cevap
kısa olman seni mükemmel seksi harika yaptığını görmen bilmen gerekir
sen sözlerden daha özelini hakederken sana özel olmasını bilmelisn
Hep herşeyi onlar yapsın derseniz bu noktaya gelirler
Ya bi git evde kalmissin hala konusuyon hic kimseyle olmazsin sen anca konus kendinj avut
Tamam pembe erkek
ahah ilerde yanmissin sen yalnizliga alis saf kzo shdud
Gene bize sallıyorlar bunlar
Cidden öyle
Ne demek istiyorsun küfür falan mi
hayır yanlış
Doğru kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?