• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sence bir insanı en iyi ne anlatır?

SessizYorum
SessizYorum Takip Et
Xper 4 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
10 ay
❤️🏋🏻‍♂️💖
En İyi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • yıldızdeniz06
    yıldızdeniz06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    10 ay

Duruşları, kullandıkları kelimeler ve davranışları her zaman birini gerçekten tanımlayan şey değildir. Bu konuda biraz bilgim var. Çok fazla paradoks görüyorum ve ruhun ne olduğu, insanların kullandığı maskeler ve sosyal ve duygusal hayatta kalma arasında: çoğu kişi gerçekte kim olduklarını gizlemek için belirli şeyleri vurgular, aralarında dünyalar kadar fark vardır. İnsanları oldukları gibi kabul ederim. Davranışları ne olursa olsun, bunun ötesinde çok şey anlarım ve ya onlarla konuşurum ya da hiçbir şey söylemem. Herkes gösterilenin ötesinde algıladıkları veya hissettikleri gerçekleri veya şeyleri bilmeye hazır değildir. Her insanın kendi inşa ettiği yolda ve yerleşik çerçevenin dışında kalan hakikat içinde yaşama arzusuna saygı duymalıyız. Bazen insanlar gerçeği görmeden yargılar veya kendilerine tamamen uydurma fikirler verirler, ama sadece bulanık gözlüklerle sahip oldukları hatalı algıyı. Günümüzde başkaları hakkında her şeyi bildiğini ve anladığını iddia eden, ancak gerçekte sadece illüzyonları veya sahtelikleri algılayan birçok insan görüyoruz. Herhangi bir görünüşün veya maddi ve dünyevi durumun ötesinde gerçeğe ulaşmayı hedefliyorum çünkü birçok şey gerçek ve sağlam temellere dayanıyor gibi görünse de, bu hayat sabit olmadığı için sonunda tamamen farklı bir yüz gösteriyor. İnsanların ruh halleri, düşünceleri, fikirleri ve etkileri o kadar sabittir ki, yarın bir şeyi düşünüp görebilirken, başka bir anda farklı düşünebilirler.

0
    5 Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      10 ay

Genellikle görünüşlerin ve insanların algıladıklarının ötesine geçmeyi severim çünkü bazen kötü biri aslında iyi olabilir ama kendini korumak için kötü adam rolü yapabilir ve iyi biri de bazen çok kötü olabilir, ama bazen de sosyal olarak kabul görmek için takındığı bir nezaket maskesi olabilir ya da iyi olmak ister ama yaraları o kadar derindir ki kötüdür ama iç acısıyla mücadele eder ve her şeye rağmen nazik kalmak ister. Sonunda, yarının düşmanınızın dostunuz, dostunuzun da düşmanınız olabileceğini anlarız: İnsanlar birçok maske kullanır, bu harika bir gerçek, ama sonunda bunu anladığımızda kendimize insanların sürekli olarak evrimleşip topluma uyum sağlamaya çalıştığını söyleriz. Bir insanı asla tam olarak tanıyamazsınız, bunu bilin, ama ruhlarını araştırırsanız, bazen gerçekten kim olduklarını anlarsınız ve kendilerini korumak için sayısız maskeleriyle nasıl oynadıklarını görürsünüz: Bazılarının birçok maskesi vardır ve size göstermek istediklerini gösterirler, ama en derin samimiyetlerinde, içlerinde gerçek benlikleri vardır ve bunu dünyaya asla göstermeyebilirler ve birine gösterseler bile, sadece bir kısmını gösterirler.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      10 ay

Bir insanı asla tam olarak tanıyamazsınız, bunu bilin, ama ruhlarını araştırırsanız, bazen gerçekten kim olduklarını anlarsınız ve kendilerini korumak için sayısız maskeleriyle nasıl oynadıklarını görürsünüz: Bazılarının birçok maskesi vardır ve size göstermek istediklerini gösterirler, ama en derin samimiyetlerinde, içlerinde gerçek benlikleri vardır ve bunu dünyaya asla göstermeyebilirler ve birine gösterseler bile, sadece bir kısmını gösterirler. İşte bu yüzden insanları tanıdığını, eleştirdiğini veya herkes hakkında her şeyi anladığını sanan birinin aslında hiçbir şey anlamadığını söylüyorum. Asla şu veya bu kişi hakkında her şeyi anladığını düşünme tuzağına düşmeyin. Bu yanlış. Hayat sizi herkes hakkında her şeyi bildiğinizi düşünmeye kandıracaktır. Her zaman tarafsız kalın, ancak tüm görünüşlerin ötesine geçmek için kendiniz üzerinde çalışmanız gerekir. Çok az insan bunu yapar; aceleci yargılarda bulunur veya insanların söylediklerine veya yaydıklarına göre hareket ederler. Ne sözlere, ne görünüşlere, ne de insanların yargılarına veya yaklaşımlarına güvenirim ve zor veya istikrarlı zamanlarda kendime odaklanırım ve kendime başkalarının o anda oldukları gibi olduklarını söylerim:
      İnsanların yaraları çeşitlidir, onları genellikle hissederiz, bu yüzden yargılamak benim damarımda değil. Ancak biri sosyal bir maske veya tavır takınıp kim olduğunun dışına çıktığında, ona bunun kendisi değil, savunma mekanizması veya hareket ettiği gibi davranmak için ördüğü duvar olduğunu anlamasını sağlamak için bir ayna görevi görürüm. Sorun şu ki, karşıdaki kişi genellikle maskesini ve hedefini, sahip olduğu düşünceler ve hedeflerle kullanır ve bu, içlerinde gömülüdür, ancak ne yazık ki bunu diğer tarafta kendilerine söylemezler. Kişi bunu algılar ve içsel olarak kendine dönmesi gerektiğini ve bunun bizimle işe yaramayacağını, çünkü kişinin ruhunun veya davranışının en derin gerçekliğinde nasıl olduğunu zaten bildiğimizi anlamaları için tepki verir.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      10 ay

Genel olarak birini tanımlayamayacağımızı söyleyebilirim, hayat doğrusal değildir ve özellikle de deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, bugün nazik ve iyi olan biri yarın en kötüsü olabilir ve sonra tekrar en iyisi olabilir. Bazı insanlarda o kadar çok dalgalanma vardır ki, sonunda kimseyi yargılamıyorum ve yaralarını veya onları oldukları hale getiren şeyleri taşımadığım için bunun bir anlamı olduğunu da düşünmüyorum. Birinde tanımlayabileceğim tek şey, bazen savaşma iradesi, maskelerini veya savunma mekanizmalarını kullanmama ve bu olduğunda gerçekten kendileri olmalarının iyi bir şey olduğunu, bu mümkün olmadığında ise kendimize o kişinin yoluna devam etmesine ve kendine geri dönmeye çalışmasına izin vermemiz gerektiğini söyleriz. Ayrıca, başkalarında eleştirdiğiniz veya yargıladığınız şeyleri, hayatın sizi yarın ona dönüştürebileceğini veya deneyimletebileceğini de bilin.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      10 ay

Bazıları için bir kişinin ne olduğunu tarif etmek, o kişinin kim olduğunu anladıklarını düşünmekle sınırlıysa, hâlâ dünya tiyatrosunun yanılsamasının içindedirler. İnsanların davranışlarında pek çok paradoks gördüm: Toplumda en sert ve en sorgulayıcı olarak tanımlanan davranışlar sergileyen kadınlar ve erkekler, özel hayatlarında tam tersi, hatta en nazik ve en yardımsever olanlar bile.

Birini tanımlamak için tasvir güvenilir değildir; kimse bir kişinin tüm yolunu bilemez; bilge insanlarda sevdiğim şey, her şeyi anlamış olmalarıdır; insanları değil, ruhu anlamaya çalışırlar ve bu yüzden evliyalar ve bilge kişiler herkesi nasıl rahatlatacaklarını ve herkese nasıl yardım edeceklerini bilirler. Birini tarif etmeden önce, ruhunu ve yaralarını, hakikatini ve gerçekliklerini anlayın, çünkü her insan bir dünya ve karmaşık bir gizemdir. Yorum uzun ve birkaç bölümden oluşuyor ama sonu şu soruyu tam olarak yanıtlıyor: Bilgelik birini tanımlamanın anahtarıdır: Yalnızca bilgeler insanları nasıl tanımlayacaklarını bilirler çünkü onlar farklı gözlerle bakarlar ve yaralarının, deneyimlerinin ve dünyevi işleyişlerinin gözlüklerini takan insanların ötesindeki gerçeği görürler.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      10 ay

Küçük bir bonus notu: Bir insanı asla bütünüyle anlamaya çalışmayın, onu ne kadar çok anlamaya ve analiz etmeye çalışırsanız, o kadar çok maskeleriyle karşılaşırsınız ve asla ruhunun gerçekliğiyle karşılaşmazsınız: Eğer başkalarına karşı bilge ve şefkatliyseniz, gömülü gerçeklerini görürsünüz.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Omurgasız
    Omurgasız Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Susmak zorunda kaldığı bir durumdayken neyle ilgilendiği çok şey anlatır. Gururu taze zedelenen biriyle sohbet ederken sarf ettiği sözcükler çok şey ifade eder

1
    1 Yorumla
    • SessizYorum
      SessizYorum
      10 ay

Doğru gerçekten

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

En zor anlarda ve en çıkılmaz durumlarda verdiği tepkiler olabilir, benim için insanları tanıma evresi beraber yapılan etkinliklerdir, mesela halı saha maçları, ortak planlanan geziler ya da en basit piknikler bile insanların asıl karakterlerini görmeye yardımcı olur zaten analiz etmeyi ve gözlemeyi seven biri olduğum için anında notunu verebilirim... Şeytani fikirlerle masum melek rolüne bürünenleri bile bir halı saha net açık Ediyor

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Bence bir insanı en iyi, seçimleri ve hayata karşı duruşu anlatır. Giydiklerimizden ya da söylediklerimizden çok, zor anlarda nasıl tepki verdiğimiz ve neyi tercih ettiğimiz bizim kim olduğumuzu ortaya koyar. Görseldeki merdiven bana cesareti ve hedeflere ulaşma kararlılığını çağrıştırdı. İnsan, hangi yolda yürürse yürüsün, o merdiveni çıkabilmek için içindeki gücü keşfetmeli. 🌫️✨

1
    2 Yorumla
    • SessizYorum
      SessizYorum
      10 ay

Ama Allahu Teala'nın emirlerini unutmadan

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

İremolog
      İremolog
      Fenomen
      10 ay

Kendi seçimlerinle yaşamaya çalışırken inancına bağlı kalman da güzel bir denge kurmanın yoludur. Önemli olan, senin duruşunun bir bütünlük taşıması. 🌟💫

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

5

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.

sessizliği ve bakışları

1
    0 Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Uç noktalarda gösterdiği tepki. Saygısını nerede bozduğu, nereye kadar sabrettiği, neleri "sineye" çektiği

1
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

Acıları ve buna verdiği tepkileri. Sessizliği de diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Sustukları gizledikleri

0
    0 Yorumla
  • ByWαyɳe
    ByWαyɳe Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

Bakışları sustuğunda özellikle..

0
    0 Yorumla
  • samsunlu321
    samsunlu321 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    10 ay

Sorduğu sorular

1
    0 Yorumla
  • juliobapp
    juliobapp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Hiç bir şey.

1
    0 Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Bakışları

1
    0 Yorumla
  • Adeptus
    Adeptus Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Dinlediği müzikler.

0
    0 Yorumla
  • cesuryureklii
    cesuryureklii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    10 ay

Yaşadıkları anlatır

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sence bir insanı en iyi ne anlatır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birine derdinizi anlattığınız da en çok duyduğunuz söz nedir? 55 cevap verildi
Sizi sizden daha iyi anlatan/anlayan biri var mı? 40 cevap verildi
Anlatmak istediğiniz şeyi nasıl anlatırsınız? 2 cevap verildi
Seni en iyi anlatan cümle nedir? 79 cevap verildi
Kendinizi anlatan en dürüst cümle ne olurdu? 104 cevap verildi
Aklında ki kişiye ne söylemek isterdin? 59 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨