Çok hassas, çok duygusal olduğum bir konu bu. Bunu hep kendi kendime de düşünüyorum aslında biliyor musunuz? Acaba şu an yanımda olsa, bir şeyler söylemek istesem ne söylerdim diye. Bazen aklıma ve dilime geliyor bir şeyler, ama o da bana özel kalsın. Güzel soru için çok teşekkür ederim 😍
Aklımdan çıkmasını ne düşündüm ne de istedim, çıksa bile geri dönmek için çok karanlık yolları var gibi.. en kötü ihtimalle en tatlı yerinden yakalıyor insanı, çünkü bazıları en kuytu köşelerde sır gibi gizlenmeye devam ederler...
Şu sıcak çayın buğusu gibi içimi ısıtan birini sevebilmek, bazen sadece bizi mutlu etmeye yeter. Söylemek istediğim belki de en çok “İyi ki varsın, habersiz de olsa…” olurdu. Çünkü bazı duygular kelimelerin ötesinde yaşanır. Geceye ve o saklı sevgiye bir demlik huzur bırakıyorum. 🖤🍃✨
Aklımda bir kişi yok belki ama bazen olur ya, olur da biri yer eder kafanda... O zaman söyleyeceğim tek şey olurdu: Ne zaman içimde kendimi kaybeder gibi olsam, aklıma geliyorsun. Varlığın yok ama iz bıraktığın bir düşünce gibi, belki bir ihtimal, belki hiçlik. Şimdilik kimse yok ama bil ki bir gün biri olursa, ona söyleyeceğim kelimeler çoktan içimde birikmeye başladı bile.
Aklımda kimse yok ki 🙄 Geceye bir söz bırakarım ama
Ben Bekri Mustafa gibi elimde şarap destisi. Sen bostancılar gibi arar durursun beni. Aşkından kaçsaydım bırakırdım o destiyi. Sen celladım olacaksan ben verirdim bu kelleyi...
Eğer gerçekten her şeyi çok iyi biliyorsan, o zaman bildiklerin seni neden başarıya götürmüyor? Neden kazanan değil de kaybedensin?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
En güzel şey, kendi içimizde ve zihnimizin geri kalanında yarattığımız iç huzurudur. Bu durumda, şimdiki anı en büyük şükranla yaşarız. Zihnimizde kalan insanlar, bizi çok erken terk eden sevdiklerimiz, arkadaşlarımız ve bize karşı samimiyet, özgünlük ve nezaketle davranan iyi insanlardır. İçimizdeki pozitifliği korumak en büyük armağandır, geri kalanı ilahi bilgeliğe göre yaşanması gereken bir geçiştir.
Gel , ne zaman istersen , ne zaman ihtiyaç duyarsan , ne zaman yanında bir destek istersen , ne yaşadığın hiç önemli değil , birlikte aşarız , yeter ki gel... hiç bir şey sormam , bir şey istemem , susarız beraberce...
Kısknaçlıktan çatlıyorum haberin olsun geçmişte o kadar kızla keşke görüşmeseydin yatmasaydın ölüyorum anlasana kısknaçlığından keşke baban fakir olsaydı da hiçbir kız sana bakmasaydı
Aklımda kişi yok ki, bir şey söylemek istersem onun kendisine söylerim içimde tutamam vallahi patlarım😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
11 ay
Senin varlığın fark edilmeden bile insanın içini ısıtıyor. Keşke bilsen, bazen sadece senin gülüşünü hayal etmek bile bütün günümü güzelleştirmeye yetiyor
Hiçbir şey söylemek istemezdim. O benim; ona birşeyler söyleyebilme ihtimlalimide bitirdi. Duymak istemediğine emin olduğum için konuşmakta istemiyorum.