Hayat bazen çok üstümüze gelir pes etmemiz için her şeyi yapar siz tam olarak böyle bir anda pes mi edersiniz, devam mı?

Hayat bazen çok üstümüze gelir pes etmemiz için her şeyi yapar siz tam olarak böyle bir anda pes mi edersiniz, devam mı?

Başarısız olduğuna hissettiğim zaman en çok yapabileceğim şeylerden bir tanesi mantığımı kullanmak olur, bazı şeyler hayatta bizler için nasiptir bazı şeyler nasip değildir Bazı şeyleri istersek yapabiliriz bazı şeyleri yapamayız dolayısıyla bu konuda kendimize belli sınırlar koymak doğru bir yaklaşım olmaz. Ama olmayacak bir şey için de mantığımızı kullandığımız halde olmayacağını bildiğimiz halde yine de içimizde kalmasın diye çaba gösterebiliriz olmazsa nasip deriz
Başarısızlık bazen sadece farklı bir yöntem bulmam gerektiğini hatırlatır.
O yüzden Pes etmek yerine başka yöntemlerle denemeye devam ederim ve en önemlisi kendime güçlü bir motivasyon kaynağı bulmaya çalışırım.
Çok çabalarım çok kafa patlatırım. Sonuç negatifse yetersiz olduğumu düşünüp bundan sonra napicami kara kara düşünürüm. İçimi aşırı derecede kara bulutlar kaplar. Kendime çok yüklenirim.
Üzülürüm önce ama elimden geleni yaptıysam bu kadar olduysa kabullenirim. Sevdiğim bir alansa bir süre dinlenip kafamı toparladıktan sonra üzerine gitmeye devam ederim
Hissettiğin çaresizlik ve yaşamın ağırlığı çok tanıdık bir duygu... Böyle anlarda pes etmek kolay gibi görünebilir, ama asıl güç o devam etme kararlılığında saklı. Düşünsene, her kez zorlandığı bir engelin ardından güçleniyor ve başarıya bir adım daha yaklaşıyor. Elbette dinlenmek gerek, ama cesaretini toplamaya bir şans ver. Kimsenin fark etmemesi değil, senin farkındalığın önemli aslında. 🌟
Cevap
19Cevap
Konuya göre de değişir ama gerçekten istediğim, ulaşmam gereken bir şeyse mücadele etmeyi bırakmam
Ben devam ederim ta ki çaresiz kalana kadar.
En iyisi dostum
Devam ederim başarıyı ulaşana kadar azimle devam ederim.
Pes etmem devam ederim ama o da bir yere kadar...
Devam ederim olmuyorsa Allah'a bırakırım
Olmayacağını kendime ikna edene kadar uğraşırım
İşin sonuna kadar gitmeyi tercih ediyorum gadası
Ya herro ya merro 🤣
Pes etmeyi öğrendim bırakmayı öğrendim bazen hiçbir şey istediğimiz gibi gitmez tam o noktada benden bu kadar diyip gidebilmek gerek
Bu hayatta ya tozu dumanı yutucaksın ya da tozu dumana katıcaksın ve Çaresizsen çareSENSİN unutma !
Eyvallah
Ve marvel evrenini takip ediyor musun Punisher'ı canlandıranın resmi var da görselde?
3. sezon çıkarsa çok iyi olcak ve Joker yıllar geçsede hiç eskimeyen bi ikon benimde gözümde hele ki sevgilisi harley Hayrılısıyla bende sevdiğimle böyleyiz :D
En son çıkan filimine gittin mi peki?
Hdflimcehennemi sağolsun :D
Biraz yavaş ve altyazılı idare eder ha sinemaya da giderdim ama o vakti maalesef Sevdiğim kadına ayırmak daha cazip geliyor ;)
Buyur kardeşim biletler benden :D www.hdfilmcehennemi.nl/.../
Avengers Doom days'e gidersin sinemaya bunlar ek filim
'' Hamburgerimi seninle paylaşamam aaa o benim ama Zekamı istersen bi ara Start Tower'a gel hem belki sana bi zırh falan yaparız belki bi kaç kadeh içki içeriz '' :D Hey gidi hey rahmetli Tony Stark :D Saygı ve rahmetle :D
Ha unutmadan Steam'da Marvel rivals adlı oyun var kuzenim oynuyor bi göz at @bywayne
iyiyse haber verirsin belki eşlik ederim kısa bi süre
Direkt pes. Başarısızlık yaşıyosam şayet bedenim de dahil tüm varlığım benim o işi bırakmam gerektiğinin işaretini veriyodur.
Tabi ki vayncım
Neden başarısız olduğumu incelerim hatalarımdan gerekli dersi alırım, farklı bir rota ile hedefime tekrar yönelirim.
Asla kolayca pes eden biri değilim. Çok kez uğraşırım o konuda oldukça inatçıyim
Eger gerçekten çox istediğim bir şey ise pes etmem.. biraz ara veririm ertelerim, sonra tekrar devam ederim.. ama vazgeçmem
Eğer bir yol başarısız gidiyorsa, belirli bir süre mola moduna geçerim. Sonrasında daha büyük bir enerji ve motivasyon ile tekrar yola çıkarım.
Beni hısrlandıriyor her zaman daha iyisinu yapmaya calisurim
Keybetmek benim icin itici guc. Asıl kazandigim zaman saliyom ben bsjnssn
Bırakıyorum bazen, bırakmam gerektiğini anlıyorum. Olacağı varsa kendi kendine oluyor sonra, yoksa da kalıyor öyle. Çabalamak beni daha çok yoruyor
Sporsa hemen pes, başka şeylerde nedense tekrar tekrar deniyorum. ta kii olana kadar
Pes ettiğim nadir anlar vardır onlarda sonunun olumsuz biteceğini bildiğim için pes ederim
Anka kuşuyla özdeşleştiririm kendimi. Küle dönüp sürekli yeniden doğan, pes etmeyen..
İş hayatımda asla pes etmem bazı konularda sabrederim olmuyorsa pes ederim.
Devam ederim. Başarısızlık, öğrenmenin parçası. Pes etmek kolay ama ilerlemek değerli.
Kolay pes etmem mücadele ettiğim şey için elimden geleni yaparım
niye kimse pes etmiyor ben daha başarısız olmadan pes ediyorum xd
Başarısız olduğumda pes edersem duvara toslarım o yüzden başarılı olana kadar devam
Pes etmek yok, mücadeleye devam.
Pes etmem kolay kolay ama olmuyorsa zorlamam da
Devam ederim ama elbette modum da düşer tabi.
Pes ederim, bile bile lades hiç sevmem..
Eskiden pes ederdim, şimdi devam ediyorum
Bazen pes etmek gerekir olmayınca olmuyo
Kolay pes etmem daha iyisini hedeflerim.
Başarıya selam, çatışmaya devam 😂
Hemen pes etmem, elimden geldikçe çabalarım
Basarmadan bırakmam kesin
Pes etmeyi çok sevmiyorum.
Sonuna kadar zorlarım
Neyle ilgili olduna bağlı
Umut varsa devam umut yoksa pes
Benim hayatımda vazgeçmek yok
Önem verdiğim konu ise pes edemem
Devam ederim başka yollar denerim..
Pesetmek tarzım değil
Bazen evet olmayınca olmuyor