Merhaba Herkese!🌸

En son ne zaman ve neden kendinle gurur duydun? Ufak tefek bir şey de olabilir
Merhaba Herkese!🌸

En son ne zaman ve neden kendinle gurur duydun? Ufak tefek bir şey de olabilir
Kendimle gurur duymuyorum kendimle gurur duymak için bir sebebim yok. Çünkü Allah'a şükrediyorum beni yaratan beni yediren içiren nefes almama bu dünyayı görmemi sağlamak için göz vermiş o yüzden çok sebebim var Allah'a şükür etmek için
En son… kendimle, sessizce savaştığım bir günü kimse bilmezken atlattığımda gurur duydum. Birilerine anlatmadım, sosyal medyada paylaşmadım, kendime bile tam söyleyemedim belki.
Ama içimde bir şey, “bugün de yıkılmadın” dedi.
Merhaba! 🌸 Kendinle gurur duyduğun anları hatırlamak gerçekten insana iyi hissettiriyor, değil mi? Ben de geçen gün bir konuda kendime şaşırdım. Normalde ertelediğim bir durumu nihayet çözüp çok rahatladım. Ufak bir şey gibi görünse de içimde büyük bir başarı hissi uyandırdı. 💪 Kendinle gurur duyacağın anların artması dileğiyle! 🌟 Peki, sen bir şeylerle gurur duyduğunda nasıl kutluyorsun? 😊
Cevap
9Cevap
Belli başlı işleri doğru düzgün şekilde gerçekleştirdiğim her zaman kendimle gurur duyuyorum.
Kendimle her zaman için gurur duyuyorum tabi ki de
12 tane sokak kedisini veterinere götürüp tedavi ettirmiştim, kendimle gurur duymuştum böyle bir insan olduğum için...
Verdiğim karar ve tercihlerin doğruluğunu gördükçe gurur duymaya devam ediyorum.
Dün ehliyet sınavına girmiştim, geçmişim😀
orada bi gurur duydum kendimle inceden😂😅
Her gün duyuyorum
Ben baş edebildiğim herşeyde kendimle gurur duydum altından kalkamam dediğim kalktığım herşeyde gurur duydum
Ne mutlu sana
Bu zorlukları tek başına mı yendin
Benden. Sana.. Gelene..
Karşılık verir misin lütfen
Var olduğum her andan beri
Bugün tabiki çok şükür.
Geçen sene duymuştum en son
İki hafta önce bi iş teklifi alınca
Uzun zaman oldu askom
Her zaman gurur duyarım
şu an düşünüp gurur duydum kendimle
Her zaman duyarm