kendinizle ilgili en son ne zaman gurur duydun? Ben sigarayı bıraktım ve bu konuda çok mutluyum

kendinizle ilgili en son ne zaman gurur duydun? Ben sigarayı bıraktım ve bu konuda çok mutluyum

Tebrikler abi sevindim sigarayı bırakmana. ben de kendimle gurur duyuyorum. bunun için bir neden aramıyorum çünkü en azından kimseye ya da çevreye bir zararım yok ve elimden geldiği kadar her zaman doğru olanı yapmayı deniyorum. zaten önemli olan da bu insan kendisi ile mutlu var barışık yaşadığı zaman bir şeyleri daha kolay başarıyor ve motive oluyor. en önemlisi de iyilik yapmak başkalarına yardım etmek.. ve onları mutlu etmek bence
Keşke bende bıraksamda gurur duysam tebrikler reis :)
eyvallah reisim :))
Bu sene kuzenimin tuzağına bu kez düşmedim küçükken evet düştüm ama kardeşi kurtardı Allah'a şükürler olsun birinde ben uyandım öbüründe de sonra kapı açıldı kurtuldum yaşadıklarımdan gurur duyuyorum kendimi bildiğim için en son uyurken bakma olmamalıydı ama oda kuzenimin ne kadar sapık olduğunu farkettim sezgilerim kurtardı yoksa yukarı çıksaydım ikinci hareketi yapmazdı çünkü hedefine ulaşmıştı maalesef Allah korudu
Tebrik ederim :D Ben de bir ara bırakmıştım o zaman gurur duydum sanırım 🤣
aga bee teşekkürler kavdeşim
:D ahah o zaman buna yakılır 🚬🚬
afiyet =)
Teşekkürler zlo
ricalar
Cevap
5Cevap
Bırakmam gereken her şeyi biraktim iyi hissediyorum, mutluyum
Göbüşümü azaltmaya yönelik ilk birkaç adımı attim😅 Henüz tam anlamıyla bitmemiş olsa da başlamak da önemli bir şey şimdi..
Sana da bol bol tebrikss🥳
teşekkürler =) sanada başarılar inşallah
Bu konuda gurur duyamıyorum ya o beni bırakacak ya ben onu öyle görünüyor. :D
bırakırsn biraz irade reis
İnşallah reis
Birkaç ay önce mental sağlığıma zarar veren bazı alışkanlıklarımı bıraktım için
Her zaman gurur duyuyorum :))
Bu ara öyle gurur duyulacak bir şey yok zlo
Hic oyle bir anim olmadi
Geçen hafta
Keşke bende bıraksam
Her sabah