En son ne zaman ve ne için kendinizle gurur duydunuz?

Hayatla olan mücadelemizden gurur duymalıyız esasen. İster birinin yüzünü güldürmek olsun bu, isterse kırık olan bir kalbi onarmaya çalışmak ya da kendi duvarlarımızı oluşturmak hepsiyle gurur duymalıyız. Hayatta kalmak için kendi kırık kalbimizi onarmışızdır hepimiz, ihanete uğramaya, manipüle edilmeye veya kendimize yalan söylenmesine izin vermediğimiz her an için gururlanalım. Kendimize verdiğimiz değerden dolayı utanmayın, bencil değiliz, sadece hayatla mücadele içindeyiz ve sömürülmek istemiyoruz. Bu yüzden ben kendimle gurur duyuyorum ya da belki de sadece bir megalomanımdır. Geçtiğim her yoldan, iyileştirdiğim her yaramdan, üstesinden geldiğim her zorluktan, tahammül eşiğimi öğrenmekten gururluyum. Bu acılarla ve acılarla olan mücadelemle ben oldum, işte bu yüzden gururluyum.

Her seferinde yeni yola çıkabilme hevesimden ve isteğimden gururluyum. Vazgeçmeyip büyük engelleri aştığımdan kendimle gurur duyuyorum. Her gün konforlu alanımın dışına çıkabilmek için, kendimi geliştirmek için yaptığım icraatlardan gururluyum. Yerimde saymak istemediğim için gururluyum. Kolayı seçmeyip kendi sınırlarımı denediğim ve büyüyüp geliştiğim için gururluyum. Sizde olun!
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru ✌️✌️✌️