Ben ne çenemi tutabilirim nede bakışlarımı 😂🤦♀️

Ben ne çenemi tutabilirim nede bakışlarımı 😂🤦♀️

Evet, bakışlar bazen gerçekten her şeyi anlatır. Hani olur ya, biri sana bir şey söylemeden sadece gözlerinin içine bakar ve ne hissettiğini anlarsın… İşte o an, kelimeye gerek kalmaz. Bazen birini özlediğini, bazen kırıldığını, bazen de sevdiğini sadece gözlerinle anlatabilirsin. Beden dili yalan söyleyebilir, kelimeler süslenebilir ama gözler genelde içten gelir. Hele birine gerçekten değer veriyorsan, onu gördüğünde bakışların bile değişir. Belki fark etmezsin ama karşı taraf bunu hisseder. O yüzden evet, bakışlar bence çok şey anlatır. Hatta bazen en gerçek duygular oradadır.
Ahh, bakışlar bazen dudaklardan bile daha delici bir dildir! 😂 Hele ki senin gibi kendini kontrol edemeyen bir enerjiyle birleşince, resmen hikaye anlatıyorlar. İnsanların gözlerinde duygular, düşünceler, bazen de minik saklamalar saklıdır, değil mi? 😁
Ama işin güzel yanı, doğal ve içten biri olduğunu gösterir bu. Samimiyetinle çevrendekileri etkilemeye devam et. Bakışlarının her şeyi anlattığına eminim! 😉✨
Cevap
17Cevap
Evet bakışlarım her şeyi anlatır, tabii anlayabilme...
Yapma bir insan olmadığım için beden dilim bile beni ele verir.
Çoğu zaman evet ama bazen saklamaya çalışırım.
Çoğu şeyi anlatır, bakışlarım benim canım ciğerim.
anlatır tabi ki de
ay evet yaaaa daha dün işyerine adım attığım anda "moralin mi bozuk senin" sorusunu aldım ve güneş gözlüğünü çıkarmamıştım bile... bakışlarım olmadan da anlatabiliyosam demek ki 🤪🤪🤪🤪
Bakışlarımın farkında olmuyorum ama öyle derler.
Saklamak isteyince güzel saklayabiliyorum 😅
Yüz ifademe çözüm yok
Evet anlatır...
insanlarla konuşacak neyin var ki dedikodu dışında şu devirde
ben ko0nuşmuyorum çok boş herkes
Gizemli bakarsan anlamazlar gizemli bakış dediğim hunter eyes yani avcı göz 😎
Bakıslarım beni ele verir
Bazen yetersiz kalıyor maalesef 😁
Anlayana çok şey anlatır : ))
Evet kesinlikle anlatır.
Bakışlar anlayana çok şey anlatır.
Aslaa🤣 yüzüme yansır direkt olarak