https://www.youtube.com/watch?v=Rw2xOLK3PPE
Bakış açınız ne kadar geniş perspektifteyse o kadar da güçlüsünüzdür.
Yaşamı algılayış biçimimiz her şeyi belirler.
Fakat ne yaparsak yapalım, daima aptal olacağız daima cehaleti içimizde barındıracağız.
En bilgemiz hatta en zekimiz bile daima aptallıklarının ve cehaletinin içinde olacak.
Bizi üzen ya da mutlu yapan şey sadece nasıl algıladığımızla ölçülür.
Çünkü başınıza gelen bir şey sizi hiç üzmüyorken bir başkasını çok üzüyordur.
Yaşadıklarınız acınız aynı ama neden bir başkasına olan etkisi daha azken sizde fazladır?
Çünkü o görmek istediklerini sizde görmek istediklerinizi görüyorsunuz.
Zihniniz sadece sizin emrinizde çalışır neyi düşünmek ya da neyi düşünmemek sizin elinizdedir.
Yaşam bakış açınız ölçüsünde çalışır kaderiniz bakış açınız ölçüsünde belirlenir.
Ayrıca her şeyde olumsuzluk ararsanız zihninizi olumsuzluk arama yönünde programlarsınız.
Her şeyde olumlu taraf ararsanız zihninizi yine olumluluk arama yönünde programlarsınız.
Zihniniz sadece sizin yönlendirmeleriniz çerçevesinde programlanır ve çalışır. Merak etmeyin programın ayarları 1 kez belirlenmiyor, değişim daima ve daima gerçekleşir. Sadece istemeniz ve çaba göstermeniz yeterlidir aslında.
Son olarak yazımı Zig Ziglar'ın bakış açısına dair açıklamasıyla bitiriyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok düşünüyorum
Liseye gidiyorum şu an yaz tatilindeyiz lise ikinci sınıf oldum ve matematiği yapabilmem lazım ama matematiğim berbat düzeltmem gerekiyor bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba? Buradan yazmamın sebebi de hesap gitmesin diye, Dm den yazamam bunları
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!