İçinizi huzurla dolduran, yasama sevincinizi artıran seyler yaşadınız mı son zamanlarda?

iyi geceler. anne with an e adli diziyi izliyorum, son zamanlarda beni gercekten mutlu edip kaygilarimi azaltan tek sey bu dizi glb. anne asiri tatli, cok konustugu icin tahammul edilmesi zor bir kiz ama 1800'lerin kanada'sı, dogal guzellikler, sade yasam, zarif elbiseler... o kadar hosuma gidiyor ki. 2025 yilinda yasayip ice americano icebilmeyi ve camasir makinesi kullanmayi da cok seviyorum tabii ama o zamanlarda yasasam da mutsuz olmazmısım sanki. kucuk kasabamda liseyi okur, universite icin paramın ve zekamın yettigi bir bolgeye gider, uzun elbisemin altina corap ve belimi incecik gosteren bir korse giyerdim. en sonunda babam beni ciftlik arazisi yeterince buyuk olan, en azindan birkac inek ve at arabasına sahip olan bir yakısıklıyla evlendirirdi. yapabilirsem 3 cocuk dogurur, her gun kahvaltida organik tereyag yerdim. adim da b harfiyle celeb olurdu. iyi geceler.

İçinizi huzurla dolduran, yasama sevincinizi artıran seyler yaşadınız mı son zamanlarda?
Güncellemeler
11 ay
“Çağrıldığınız zaman dâvete gidiniz!” (Müslim, Nikâh, 99) @xg10av