Canımın içi, güzel arkadaşım lütfen git ve anlat annene. En azından şu saatten sonra koruyabilsin seni. Aynı ortama girmeni engellesin. Kuzen diyorsun, çok yakın. Allah yar ve yardımcın olsun. bir çok kez kuzenimin biri tarafında çok küçük yaşlarda tacize uğradım. İstemedim, hiç istemedim. Zaten bunun taciz olduğunu da aklım erdiğinde anladım. Büyük bir travma. Seni en yakın şurada sanıyorum ben anlarım. Daha geçtiğimiz yıl dile getirip söyleyebildim. Annem bu zamana kadar keşke söyleseydin, güvenmezdim ona, daha çok korurdum seni dedi. Şimdi elinden geldiğince koruyor ama ben yaşayacağımı yaşadım işte. Sen diyorsun ki kaçtım ikincisinde. Kaçmak zorunda olma canım. Anlat ki hem sen rahatla, hem annen sakınsın seni. İçimize atınca bir şey olmuyor, değişmiyor bir şey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sebebin ne olursa olsun bu durumu ailene bildirmen gerek.
Bu iğrençliği sana aileden biri yapmışsa hele...
Bu yükle nasıl yaşarsın ya? Neden başkalarını düşünüyorsun? Psikolojik olarak zaten çökmüş durumdasın ki gelip bunu soruyorsun.
Çok bilmişlik taslamakta istemiyorum ama bu kötülüğü kendine yapma..
Onu her gördüğünde falan nr bileyim sinirin kalkmıyor mu?
Seninkilerinde haberi yok eve istediği gibi girip çıkadabiliyordur.
Vakit kaybetmeden bence ailene açıkla.
Şunu unutmayın, kimse üzülecek diye hiçbirşeyden vazgeçmeyin, siz kaldırabiliyorsanız onlarda kaldırabilir..
Hayatta başarılar..35 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyemem bizumkiler beni okulumdan bile edebilir :'( zaten kaybedecek tek seyim okulum. Onuda almasinlar benden istiyorum :'(
Soran+1 yılAileme soylesem piskoloji denen hicbisey kalmaz bende. Beni babam beter eder. Korkuyorum :'( annem guvenmez artikbana. Beni okulumdanda ederler.
Soran+1 yılTeswkkur ederim
Seni kabul etmeyecek insan kendinden ve erkeklik kalıbından uyanması lazim güzel insan senin ne suçun günahın varki kader her insanın ayrı bir kaderi bir sınavı vardır srn o güzel kalbini üzme kurban olduğum allah emin ol senin yaninda ne malum hic kimsenin sahip olamadığı bir erkeğe nasip olmayacagin sen cansın can üzme kendini dediğim gibi seni beğenmeyen erkek kendinden utanmali
3337 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun senden
Soran+1 yılKendimi kullanilip cope atilmis bir kagit parcasi gibi hissediyorum :'( elim bir erkegin elini tutmadi oysa
- +1 yıl
Hayır hayır sacmalama lütfen güzel insan öyle sakin düşünme sana o serefsizin yaptığı acizliginden anası bacı olmayan ya da varsa da allah onada yaşatır kimsenin ahini kimsede koymaz ya karısına ya çocuğuna ya da anasına bacisinin başına gelir merak etme sen onu allaha havale et keşke banada boyle düşünceli bir kişi denk gelse sen bas taçı edilecek bir kişiliğe sahipsin :) güzel insan
Soran+1 yılYapan kisi kuzenim :'(
Soran+1 yılSonucta kaderimde bu varsa ya evlendigimkisi bunu ha bire yuzume vursa buda kader olsa :'(
Soran+1 yılXper seviyem 1 oldugundan dolayi mesaj gonderilmiyor
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılXper 1 diye olmuyo :(
- +1 yıl
@osmannn23 sen ne güzel adamsın la hep millete yardım etmek isterken görüyom
Soran+1 yılFaceden olmaz :(
- +1 yıl
Peki sen bilirsin güzel insan burada konuşmanın bir anlamı kalmamış eğer sen beni umursamiyorsan aldırış etmiyorsan benden sana bir nasihat ya da bir cumlem olsun herkese güvenme sana iyi olan insana bile biraz uzak dur ve rabbine şükür et durumun kotu yardim etmek amacım ama sen oralı bile değilsin hic önemli değil inanan kazanır terettut eden kaybeder bunu boyle bil hayirli geceler hoscakal
Soran+1 yılTakip edecem
Soran+1 yılSen takip edilmiyorsun ki :(
Soran+1 yılOlmuyorki
Soran+1 yılOldu ettim
- +1 yıl
@DarkRyder kardesim 16 yaşındaki bir kardeşe kim ne halkla abazalik eder senin dusuncen o yondeyse yönünü değiş seninde yorumunun ilk başı taktire şayan ama sonrası hic iyi değildi ben 24 yaşındayım kız kardeşim yasında ki eğer o abazaligi bana soylediysen ayıp sana!
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel evden çıkartılan kadınları kendine es yapan bir çok abim var etrafında
Namuslu tertemiz insanlar
Kendini üzme namus bacak arasında değil mantık ve zekâdadır...
Allah seni hakkı ile helalliyle birine eş yar olmayı nasip etsin
Hiç üzülmene gerek yok insan bedenden önce kalbi sever ruha aşık olur01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah gecmisimi unutturacak KOCA YUREKLI ADAM benide bulur. Tesekkur ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
+1 yılBen burada kabul ederim diyenlerin çoğuna inanmıyorum senin üzmek istemem ama tecavüze uğramış biri ile arkadaşlık yaptım en yakın arkadaşımdı o kadar zordu ki herşeyden alınıyordu herşeyi üstüne alıyordu agresifti sürekli çöküş halindeydi olabildiğince alttan aldım diğer arkadaşlarım mesela kızla muhabbeti kesti, o kadar zor bir kızdı yani. Erkeklerin çoğunun bunları kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bana kalırsa da diktir, önüne gelen kızın namusuna hiçbir şey bilmeden çamur atan insanlar inanmaz sana.
410 Yorumla
Soran+1 yılSen cok haklisin. Peki ben bu sahisla yan yana gelince bir yetde napayim? Sonucta kuzeniz
- +1 yıl
Ben ailene söylemenden yanayım aslında ama yorumlara baktım okulundan ederler demişsin. Ailen tutucu bir aile mi? O kişi kaç yaşındaydı o zaman? Telefonda mesaj olarak konusturup elindekilerle şikayette bulunabilirsin bu böyle kalmasın
Soran+1 yılAilem boyle seylere gelemez beni okulumdan hayallerimden herseyimden ederler. Bunu yapsam ortalik karisir. Piskolojim zaten bozuk boyle bise yapsam deli olurum heralde
- +1 yıl
Hep böyle yanlarına kalıyor işte. Ailende en az o kadar suçlu. Okulunu bitir kendine bir hayat kur herşeyden uzaklaş. Sabret.
Soran+1 yılBitiremem. En iyi andolu lisesindeyim. Yapamam bunu kendime. Ailemin yaninda bunu yuzume vura vura beni o evde yaslandirmalarina izin veremem
- +1 yıl
Yok yani mezun ol elinde güzel bir mesleğin olsun anlamında
- +1 yıl
Ya sacmalama senin sucun yok ailen istedigin kadar tutucu olsun isteyerek olmayan bisey icin seni niye cezalandirsinlar, durum o kadar vahimse polise git durumunu anlat ailenin haberi olmadan alsinlar o serefsizi iceri sen anlat olayi daha sonra polisle konussunlar eminim anlayisli olacaklardir. Hem senin yaninda olmalari gereken bir zamanda neden senin ustune daha cok gelsinler senin sagligin psikolojin icin ellerinden geleni yaparlar, lutfen bunu soyle ailene saklarsan daha sonra ortaya cikarsa senide suclu bulurlar daha buyuk tramva yasarsin. Kizim bu hayatta dik durucaksin kendini savunucaksin boyle saklayarak napicam ben demeyle falan ömrünü geciremezsin bir de kuzeninmiş omur boyu onun suratini gormek zorunda misin sen?
Soran+1 yılYapamam valla :(
Soran+1 yılAilem o sahsi polise sikayet etmez direk oldurur
Yaşın 18 altı ise hemen polise git cezasını çeksin ömür boyu. Ha ne yaparlar ona hapiste ona da aynıni yapan birileri elbet olur ve bence ailene söylemeden önce direk polise git yanına kar mı kalsın? Ileride evlendin diyelim başına bela olur bak böyleleri çok sen daha sonra tamamen sevdiğin insanı da kaybedersin sürekli şantaj yapar. Polise gidiyorsun anlatıyorsun sonra ailen bilir zaten ama olayda suçlu belli rapor al hapse attır o tecavüze ugrasin. Zaten en kötüsü olmuş diğer türlü o gezecek hatta senin hayatını mahvedecek bence bunu yap ileride esin olacak insan onun ceza almadığını duyarsa sana der sende istedin vs. Inan bana burada kabul ederim diyen erkeklerin çoğu bana mesaj at modunda onlarda ne de olsa bu kız yapmış bende yaparım modunda. Ben bir erkek olarak söylüyorum erkeklere güvenme bu konuda git o şerefsizi attır. Bir daha ömür boyu sokaklarda serseri gibi gezer zaten çıktıktan sonra kimsede iş vermez.
28 Yorumla
Soran+1 yılAilem beni okulumdan alir hayatimi bitirir :'(
Soran+1 yılAilem o sahsi yasatmaz :( vallada yasatmaz öldürür babam onu
Soran+1 yılBabam katil olmasin bir oc yuzunden :'( babam hep derdi kizim namusun icin yasa :( gitti..
Soran+1 yılBabam o sahsida benide kendinide öldürür
Soran+1 yılIlahi adalete siginiyorum. Elimden gelen bu
+1 yılbu senin suçun değil ki, allah kimseyi böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın. şayet bunu yaşayan bir kızsan illaki karşına durumunu anlayışla kabul edecek biri çıkacaktır. yalnız devir kötü belgelemeni isteyecektir ve ilişkinin ciddileşmeye başladığı ilk anlarda söylenmesi gerekir diye düşünüyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılBelgeleme derken
Bence kabul ederim tabi gercekten inanmam lazim buna suclamam kesinlikle ama kabul ederim sonuc olarak isteyerek olmamis birsey tecavuz etti diye serefsizin biri o kiIn sucu ne gunahi ne ona hayati zindan etmenin anlami ne basina bir olay geldi die kenera mi atalim yani
03 Yorumla
Soran+1 yılCok iyisiniz
Soran+1 yılAllah sanada yardim etsin
+1 yılBu söylediğin eğer gerçekten doğruysa, Ben ederdim. Ancak bu yalan olursa o kadın için hiç iyi olmazdı. Diyelim ki doğru, bana kuzenini nerde bulacağımı söylemesini isterdim.
Allah düşmanımın başına vermesin böyle bişeyi. Senin utanılman gereken bişeyin yok. Canını sıkma.06 Yorumla
Soran+1 yılValla dogru :'( cok utaniyorum cok :'(
- +1 yıl
kaç yaşında oldu bu olay?
Soran+1 yılBen kucuktum 10 yasinda falandim dokunurdu bana seni babama dicem derdim gene yapardi. 14 yasindayken odama geldi ablamda diger odadaydi bana yapisti elini orama bastirdi cok ugrastim birakmasi icin sonucta o 19 yasinda erkek kuvveti gucum yetmedi :'(
- +1 yıl
sen beni bir takip etsene. bu işin üstesinden gelebiliriz.
- +1 yıl
şimdi kapatacam. yarın ikindi veya akşam burdayım. seninle etraflıca bir konuşmak istiyorum ben. sende gelmeyi unutma.
Soran+1 yılTakip ettim tm
- Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılTecavüze uğrayıp kendi isteyerek harama el sürmeyen birisi her haltı yiyip de bekareti olan birisinden daha iyidir merak etme. Tecavüz zorlama ile yapılan bir hayvanlıktır. Bu sebepten bekaretinin gitmiş olması sorun olmaz. Namus insanın kalbinde yatar.
21 Yorumla
Soran+1 yılKendim istemedim :( abi gozuyle bakmistim ona hep :(
+1 yılHiç sanmıyorum anlayışlı biri olması Lazım. Bakir erkeği geç her gün başkasıyla olan erkek bile bakire kız istiyor
611 Yorumla- +1 yıl
Zaten bende isteyerek yaptı demiyorum farkında mısın? Bende çocukluğumda tacize uğradım halamın oğlu Tarafından. Bende yaşadım yani. Kızı kötüleyecek bir şey yazmadım ne haddime. Fakat acı gerçek bu
Soran+1 yılAhh ahh banada halamin oglu yapti :'(
- +1 yıl
Şikayetçi oldun mu? Istersen bana özelden Ulaş konuşuruz
Soran+1 yılXperden dolayi atamiyorum. Hayir olmadim
- +1 yıl
Canım ailende mi bilmiyor
Soran+1 yılBilmiyor sadece ablam biliyor
- +1 yıl
Ailene söyle bence. Mahkemeye verin 18 Yaşından küçüksün it içerde yatsın zaten içeri girince yaşatmazlar öyle umuyorum
Soran+1 yılBen aileme desem o sahsi öldürür babam :'( benide yasatmaz :'(
- +1 yıl
Of of böyle itler asılsın * şerefsizleri
Soran+1 yılBidaha dokunursa tepkim nasil olsun?
+1 yılbenim gözümde bir bakireden farkın olmaz. başına gelen şey senin isteğin dışında gerçekleşmiş bir şey. ve zorla olmuş bir şey. bir insan bundan dolayı yadırganacaksa bizim insanlığımız nerede hem erkeklerin hem kadınların insalığından kastım. herkes düşene bir tekme vuracaksa hayvandan farkımız mı kalır niye insanız diyoruz o zaman kendimize...
22 Yorumla
Soran+1 yılYa kullanilirsam? Herkes sizin gibi dusunmuyorki
- +1 yıl
ona da sen dikkat ediceksin artık
+1 yılben kabul etmem niye diye soranalra cevabımı verim. Bakire bir bayan tecavüze ugramıssa onun ömrü boyunca üstünde piskolojik sorunları olucak. Bir bayan zaten ruhsal olara hiç güçlü degildir. birde üstüne bunu geçirmişse asla duzelmez. sürekli sorun yaşanır ilişkide. buda erkegi çok yıpratır. Ben hayatımı yıpratmak istemiorum. bakire olmadıgı için degil işin piskolojik yonunden
10 Yorumla
+1 yılbir erkek olarak utandım kalbinin temizliği ruhunun bakir oluşu bedeninin ne OLDUĞUNU unutturur sen kendini bildiğin sürece gerisi sadece teferruat seni sen olduğun için sevecek birisi elbette kabul eder etmeli edecektir sen içini ferah tut
13 Yorumla
Soran+1 yılBana kim tecavuz etti deeiginde kuzenim dedigim zaman demezmi bunun kuzeni boyleyse babasi kim bilir nasil :'(
- +1 yıl
Ne söyleren söyle aşktan güçlü bir şey yok caydıramazsın bu kuzenin cezasını çekti mi?
Soran+1 yılCekmedi
Tabi ki kabul ederim kendi isteğiyle olması başka tecavüz başka. Tecavüze uğrayan bayanı kabul etmeyen bizden değildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllahrazi olsun
+1 yılKardesim oyle kizlar varki birlikte olup olup tecavuze ugradim diyen onlar yuzunden senin gibilerinde adi kirleniyor iste Allah yardimcin olsun
41 Yorumla
Soran+1 yılIsyan etmek istemiyorum ama gucum tukeniyor
Etmeli kadının bir suçu yok. O yemiş zaten darbeyi birde karşı taraftan darbe yemesin. Hor görülmesin. Hor görenin mk
21 Yorumla
Soran+1 yılHor goruluyo iste :((
Bole bir kizi her erkek Kabul ederm senin sucun yokki o kotuugu yapan kisi utansin senin basin dik olsun hep. allah kimsenin yanina koymaz bn sahsen senin gibi bir kiz denk gelse birak esim olarak canimdan ustun tutarm mutlu olmak asil senin hakkin
07 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum kendimden :'(
- +1 yıl
Utanma bn senin yaninda olurum allahin izniyle Allah biliyo herseyi valla Bana nasip olsadn Seni canimdan cok korurdum mutlu olmayi hakediyorsn bu tur seyleri dusunme gelecegine bak bn sana acik Solim bn burdaym sonuna kadar yanindaym istersen. Bana whatsapptan yaz herseyi anlatiirm sana. 05326812866 ya da Instagram medenisaltik
Soran+1 yılTesekkur ederim Allah razi olsun xper 2 olsun mesaj atcam
Soran+1 yılTakip ettim seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende seninle aynı kaderi paylaşan bir kadın olarak yazıyorum sana. Hayatta kendimizden daha önemli hiçbir şey yok ben zamanla bunu anladım. Sende yıllar gectikçe bunun daha cok farkına varacaksın. Amaç neden bir erkeğe kendimizi kabul ettirmek olsun ki. Tecavüze uğrayan biz, ardından kendimizi ispatlamak zorunda olan yine biz. Yalan söyleyenlerden bahsetmiyorum elbette ama seni seven sana gerçekten deger veren o insanı bulduktan sonra inan bana bunun hiçbir anlamı kalmayacak. Sen bekaretini degil, ruhunu ve psikolojik durumunu düşün. Önemli olan birinin seni böyle kabullenmesi degil. Sen her zaman güçlü ve dik dur, hayallerinin pesinden kos. Sen güçlü durdukca düzelicek bazı şeyler, he bazıları da hiç düzelmeyecek. Ama inan bana sen tertemizsin, kendi isteginle yapmıs olsa bile bir kadın bu neden kirletsin ki bir kadını. Sevmiştir belki, inanmıstır belki, belki de kandırılmıstır. Hiçbir zaman mevzu bu olmadı bence. O güzel ve temiz kalbinden öpüyorum.
00 YorumlaBen kabul ederim bir de bu nasil bir seydir ya kucuk cocuklara tecavuz etmek insanlik disi bir sey bu git 40 45 yasinda kadinlar var genel evlerinde onlarla birlikte ol kucuk yastaki kizlara sarkiyonuz
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılne iğrenç pislik adamlar varya Allah hepsinin belasını versin çpk üzüldüm ya şikayet etmeyerek tepki göstermeyerek bu şerefsizlerin yanına bırakıyosunuz Allah güç kuvvet versin üzülme seni sevecek birisi illaki çıkar karşına ben eğer gerçekten seversem kabul ederim sonuçta senin duçun değil
01 Yorumla
Soran+1 yılPolise sikayet etsem aileme desem. Babam benimde o sahsinda katilivolur. Ustelik kendinide öldürür. Bu durumda napayim Allah askina :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılOncelikle merhaba bn ederim neden ederim seviyorsam kizi engel olmaz hic bisi namus dedigin sadece bacak arasinda degildir olmus bitmis bisi ergenlik donemlerinde yasanan olaydir benim dusuncem sen sikayet etsende zarar yine senn baban gidip onu vuracak seni vurur yapar yani ailen rezil olur falan filan sakla icinde bnce kimseye zarar gelmesin sende evlenecegine yakin git diktir zarini olsun bitsin bu devirde hersey kolay
14 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama bana bidaha dokunmasindan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılDokunmaz bnce baskasinla yapmak istermisin peki boyle biseyi ona gore bir yol surelim
Soran+1 yılNeyi yapmak ister miyim?
Cevap sahibi+1 yılİliskiye girmek
Kişilik & Karakter konusunda 469 cevap paylaştı. eğer yalan söylemediğine inanırsa kabul eder... ilk aklına gelen her önüne gelenle yatıp onada tecavüz bahanesı uydurdugunu dusunecektır. eger aksıne ınanırsa sana guvenırse sıkıntı yapmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılTovbe. Zaten cocugun seyi seyime degmediki eliyle yapti :((
Soran+1 yıl:( off
+1 yılederler tabii ama bu yalanın ardına saklanan öleleri varki işte onların yüzünden erkekler farklı düşünüyo bence böle bir adiliği yapanı yakmak lazım ya neyse
09 Yorumla
Soran+1 yılBide yapan kuzenim :'(
- +1 yıl
ya ben kuzen diyince kardeş gibi görüyorum nasıl bu kadar iğrenç oluyolar daha çok sayıyorum ama içimden Allah karşına seni sevcek birini çıkarır inş canım yaa :(
Soran+1 yılInsallah ablacim :( bana bidaha dokunursa napayim :(
- +1 yıl
onla yalnız ortamlarda bulunma bile hatta onun olduğu biyere gitmemeye çalış bence kolay olmaz ama zor bir durum yaa offf elimde olsa gebertirim böle yapanları
Soran+1 yılBidaha dokunursa karakola gideyim mi?
- +1 yıl
bence git ama ailen de önemli faktör onların tepkisi nolur ona bişe de diyemem ki onlarla konuşman lazım önce sanki
Soran+1 yılAileme desem babam karakoldan once kendi eliyle o sahsi sonra benisonrada kendini öldürür
- +1 yıl
işte olduğun durumun en zor yanı bu ailen arkanda olsa iyyidi yaa böle karakola da gidemezsin canım sıkıldı yaa bak sinir oldum o etraftayken yanında biri olsun mutlaka
Soran+1 yılOff off :( acaba sadece annememidesem
eder canim neden etmesin senin sucun degilki, daha cocuktun... allah hitc kimsenin öyle bir sey basina geirmesin cok zor gercekten allah butun cocuklar kizlarimiz kadinlari korusun öyle pisliklerden... sen neden sikayet etmiyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılBen kucuktum 10 yasinda falandim dokunurdu bana seni babama dicem derdim gene yapardi. 14 yasindayken odama geldi ablamda diger odadaydi bana yapisti elini orama bastirdi cok ugrastim birakmasi icin sonucta o 19 yasinda erkek kuvveti gucum yetmedi :'(
Soran+1 yılOlay boyle gerceklesti. Sikayet etsem babam benide o sahsida kendinide öldürür
- +1 yıl
niye tepki vermedin bagirsaydin herkesi ayaga kaldirirdin... Neyse olmus bitmis, öneli olan sennin ruh saglini ve piskologin, allahtan bulsun o serefsiz. Bekaret gelince madem kimse duymasini istemiyorsan esini de nasil anlaticaksin? canim diktirmen lazim ozaman ya da , coocu sikayet edicen
Soran+1 yılBirdaha bana dokunsa gidip sikayet edeyim mi? Simdi cok gec artik ve ortada bisey yok
Soran+1 yılAilem der simdi ortada bise yok yenimi aklina geldi falan..
Soran+1 yılBagiracaktim rezil olmaktan korktum komsulara millete
- +1 yıl
millet 20 sene sonra dava aciyor, hitc bir sey gec degil cesaretin yoktu onlar zaten sana hak vericekler... Yani okadar kucuk cocuklar var sana yapmis sence baskalarini yapmicakmi? bunlari susarak cesaret veriyorsunuz... Yanii ne yaparsan yap bu sir ortaya cikicak bir gun, sen ilerde evlenicen esin demezmi kim bu serefsiz? cocuklarini örnek olmak istemiyormusun onlarinda basina gelebilir benimkilerde allah kurusun ama o tur sserefsizler coook... Cesaretli ol derim
Soran+1 yılBenim yasim hala kucuk :( simdi sikayet edemem eger bidaha dokunursa edicem
Bundan sen değil seni o hale düşüren utanmalı. Seni kabul etmeyen seni zaten taşıyamayacak demektir.
Allah karşına seni koruyup kollayacak sahip çıkıp herşeyi unutturacak birini çıkarsın inşallah01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah Allah razi olsun
Hiç bir kadın istemez tecavüze uğramayı...
Aklı başında olan delikanlı olan adamda kendine yakıştırmaz tecavüz etmeyi..16 Yorumla
Soran+1 yılSerefsiz iste bide kuzeno olacak
Soran+1 yılAllahibdan bulsun
Soran+1 yılKorkuyorum
Etmeli.
Ben olsam sorgulamaz kabul ederdim, sonsuza dek sahip çıkardım..51 Yorumla
Soran+1 yılKeske herkes boyle dusunse
Kabul eder tabi ki neden etmesin, ben olsam ederdim mesela. Bir tane kendini bilmez hayvan yüzünden senin hayatın bitmemeli, bitemez!
13 Yorumla
Soran+1 yılBitirdi :((
Soran+1 yılAmin Allah razi olsun
6 yaşındayken kendimden 12 yaş büyük kuzenimin istismarına uğradım Şu an büyümüş olsamda etkisinden kurtulamıyotum. Her aklıma geldiğinde içim acıyor. Daha küçücük birini nasıl taciz etmeye gönlü elverir insanın. Sen tertemizsin arkadaşım onlar ahirette çekcek cezalarının Rabbim büyük
00 Yorumla
+1 yıltabiykide ederim ben bakmam oraya geçmişe felan bana ters öyle şeyler :) beni sevsin ben de onu isterse 5 kişiyle yatsın vb olsun yeterki bana sadık olsun
00 Yorumlatecavüz edildi diye etmemezlik yapmaz ama kadının ruh sağlığı bozulmuzsa etmeyebilir. allah kimsenin başına vermesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAminn. Tedavigorucek evlenmeden once
+1 yılInsan in başına çok talihsizlikler gelir önemli olan onu sımsıkı sarıp geçmişini kapatıp unutturmaya çalıştırıp mutlu etmeye bakacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah karsimdaki insanda boyle dusunur
- +1 yıl
Düşünmesi lazım çünkü asıl erdemlik budur
Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. çok kötüymüş ya seni anlamaya calışıyorumda yaşayan bilir dogrusunu.. sen duzgun bırısıysen onun onemı yoktur heralde ınsanlar ıcın bilmiyorumki o durumda napılır net bir cevap vermek zor ama sevdikten sonra önemi kalmaz dıye dusunuyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılYapan kuzenim. Eminim ki kim bunu duysa reddeder
Soran+1 yılAblama soyledim
Soran+1 yılKiz olmak cok zor.
Soran+1 yıll*n 14 yasindaydim saftim tenizdim. Ne tecavuzu nede tacizi bilirdim. Kizlik zari nedir bilmezdim. Okuldan eveevden okula giderdim. Evde cocuk gibi bilgisayar oyunlari oynardim. Hani sevgililer cafelere giderler ya ben daha bir cafenin ici nasildir onu bile bilmem. Saf temiz olmak suc mu?
Soran+1 yılSimdide sadece 2-3 yas buyumusum. Hala kucugum :(
Soran+1 yılKalbimide kirlettiler. Kimseye guvenemiyorum. Hep art niyet ariyorum. Insanlardan korkuyorum.
Soran+1 yılElimde degil
Soran+1 yılArt niyet dediysem senden degil baskalari
Meydana gelmiş durumdan. Sizin kesinlikle suçunuz yoktur tabi Fakat isteyip istememe konusunda ise kişinin duygusal sosyal ortamına göre değişiklik gösterebilir Kendi adıma konuşacak olursam eğer ben o bayani isterim
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin ortamin nasil ki
Geri kalan her şey aradığım gibiyse buna takılmam. Aradığım gibi değilse de takılmam da evlenmem yani
03 Yorumla
Soran+1 yılSahsin sadece eli seyime degdi. Baska bir yeridegil
Soran+1 yılTm anladim tesekkur ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten 1kere yapmış ve pişman olmuş tövbe etmiş ve evlenmiş kocası şerefsiz çıkmış kadınlar hariç diğerlerini kabul edemem ben...
Sen mi? :O sen birşey yapmamışsın ki ;-) ♥♥♥015 Yorumla
Soran+1 yılKendimden utaniyorum :(
- +1 yıl
Yahu sen bişey yapmamışsın ki :O
Neyden utanıyorsun Allasen yahu :S
Bak ben ne diyorum afedersin 1 kere yapmış ve köpekler hgibi pişman bşrş tövbekar olmuş ve evlenmiş kocası şerefsiz çıkmış boşanmış kişiler benim kabulüm kabul edilebilir dedim...
Sen ki ne bişey yapıp pişman olmuşsun nede evlenip boşanmışsın seni şerefsizin biri zorla tecavüz etmiş sen kesinlikle ve kesinlikle TERTEMİZSİN ;) bir tanesin lütfen kendinden utanma lütfen... :( kızarım ama bak :@ :(
Günaydın... Hayırlı Sabahlar... ;)
Soran+1 yılGunaydin. Fakat herkes diyo intikamini al. Allahaskina biswy diyin ben aileme babam onu öldürür benide öldürür kendinide
- +1 yıl
Ailenn haberi yok mu? :O ne zaman oldu bu olay :S
Soran+1 yılHayir haberi yok
Soran+1 yılOsahis bilgisayarla ilgileniyor. Bizim pc cokmustu geldi format atmaya annemde o sirada dedi komsuya gideyim annem o cocugu oyle bilmezdi. Annem gittikten sonra bana dokunmaya basladi eline vurdum babama dicem dedim seni hic ses cikarmadi. Elini seyime koyup bastirdi. Arkama yaslamis elinide orama koyup bastirdi. Kacmak istiyorum kacamiyorum sonucta o o zaman 19 bense 14 yasindaydim gucum yetmedi. Goguslerime dokundu. Sonrada annem kapiyi calinca birakti
Olay bu sekilde gerceklesti- +1 yıl
Şimdi afedersin tecavüz olmamış tam anlamıyla cinsel taciz olmuş... ALLAH kahretsin öylelerini :S şimdi kaç yaşındasın sen?
Soran+1 yılAllahindan bulsun sizden tam 11 yas falan kucugum
- +1 yıl
17 falan o zaman :)
Küçücüksün kız sen :)
Hem tecavüz tam anlamıyla olmamış temizsin sen güzel kardeşim benim ;) üzülme lütfen :) 23-24 falan olsa ben alırım seni sıkıntı yk dicektim ;) :D D:
Soran+1 yılPeki ilerde esime anlatayim mi? Ben o zaman kizlik nedir bilmezdim. Kizligim gittimi bilmiyorum ki :(
- +1 yıl
Afedersin elini mi soktu yahu böyle şeyleri konuşuyoruz millet sapık sanacak beni ;:s kan falan geldi miydi ki?
Soran+1 yılEvet eliyle yapti. Bilmiyorum kan falan geldimi :( kucuktum kizlik nedir bilmezdim
- +1 yıl
Bişey olmaz yaa salla gitsin... ;)
Soran+1 yılYa kizlik gitmisse
- +1 yıl
Bişey olmazz ;)
+1 yılSeviyorsa ve Sana güveniyorsa kabul eder Bence..
Seni sevmesi ve Senden aldığı güven ve huzur duygusu çok önemli..00 YorumlaCanım senin hiç bir suçun yok. Seni sırf bu yüzden kabul etmezse bir erkek zaten ondan sana hayır gelmez
210 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimden cok utaniyorum :'(
Soran+1 yılBeni okulumdan alirlar. Bide ailem boyle bir olay karsisinda polise gitmez direk oldurur kuzenimi
Soran+1 yılDaha sonra hersey ortaya cikar mi peki? Bana musallat olurmu
Soran+1 yılAileme demiyim yani. Sonucta aileme desem babam o sahsida benide kendinide öldürür
Soran+1 yılDemi bende oyle dusunuyorum. Sonucta ILAHI ADALET var bunun burasinda. Ben meslegimi elime alinca nasil intikam alabilirim
+1 yılİşte Adaletin olmadığı yerde insan kendi adaletini oluşturmalı o çocuğun erkekliğini almak lazım hangi şehirdesin
322 Yorumla
Soran+1 yılBosver o pic yuzunden sehrin adi batacak
- +1 yıl
Bak her yerde pis iş yapan adamlar vadır o anlamadan adamın gtünü keserler eline verirler
Soran+1 yılNapayim ben simdi :'(
- +1 yıl
intikam al desem olmaz :/ iyi bir yuva kur
Soran+1 yılBana diyolar polise sikayet et ailem öldürür o sahsi
- +1 yıl
Evet çok sıkıntılı bir durum şu olayı tamı tamına anlatsana bana kaç yaşında oldu? Nasıl oldu?
- +1 yıl
Şerefsiz herif ya tüylerimi diken diken etti
Soran+1 yılBen ölmek istiyorum :'(
- +1 yıl
Yanlış sulardasın :/ psikoloğa gitsene
Soran+1 yılAnlatamam korkarim :'( ben yazarken bile zor yaziyorum
- +1 yıl
Dediğimi yapar mısın gt anlat
Soran+1 yılPiskolog polisle falan paylasirmi bu durumu
- +1 yıl
Aramızda kalmalı de durumu izah et kesinlikle paylaşmamanız gerek ailemin huzuru kaçsın istemiyorum de ikna edebilirsen
Soran+1 yılOnlar kesinlikle paylasirlar. Ben gitmem
- +1 yıl
Bilemicem ama psikolojik destek şart
Soran+1 yılAllah'a dua ediyorum
- +1 yıl
Sevgili soran xperin artnca mesaj atarmsn
- +1 yıl
Sora bayan bir cevap yazarmsn bak burada seni umursayan insanlar var ayıp oluyor
Soran+1 yılUyumusum
Tamam aticam hatta dur takip ediyim seni
Soran+1 yılEttim
Kuzene kardeş gözüyle bakanların... Neyse ya. Ne b*k yerlerse yesinler.
Allah yardimcin olsun11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılbirlikte oldugum kadınlardan bu tecavüz hikayesini o kadar dinledimki sanıyorum ülkemizdeki 10 kadından 8 i tecavüz edilerek kaybediyor bekaretini..!
015 Yorumla
Soran+1 yılMalesef :(
- +1 yıl
malesef de ben pek inanmıyorum (seni tenzih ederek konusuyorum), amcası dedesi kuzeni vs.. vs.. tecavüz makinesi gibi bir ırkmışız meger.. delikanlıca cıkıp ulan sevdim verdim deseler tecavüz yalanından daha inandırıcı olur.
Soran+1 yılTovbee gram istemedim. Ben abi gozuyle bakardim ona
- +1 yıl
karşı koyma bagırma cagırma? hayır hiçbiri olmadı adamın işi bittiktten sonra bıcaklarım onu.!
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
kuzenin seni s... hiç mi karşı koymadın?= hiç mi bagırmadın? tecavüz o kadar kolay mı?
Soran+1 yılOsahis bilgisayarla ilgileniyor. Bizim pc cokmustu geldi format atmaya annemde o sirada dedi komsuya gideyim annem o cocugu oyle bilmezdi. Annem gittikten sonra bana dokunmaya basladi eline vurdum babama dicem dedim seni hic ses cikarmadi. Elini seyime koyup bastirdi. Arkama yaslamis elinide orama koyup bastirdi. Kacmak istiyorum kacamiyorum sonucta o o zaman 19 bense 14 yasindaydim gucum yetmedi. Goguslerime dokundu. Sonrada annem kapiyi calinca birakti
Olay boyle gerceklesti- +1 yıl
elle bastırarak bekaret bozulmaz. bunun adına tecavüz değil taciz derler.
Soran+1 yılAnneme anlatayimmi
- +1 yıl
anlatmadıgın hata.. anlatacaksın tabi.. akrabanda olsa ne kadar bir yavşak oldugunu ögrensin herkes
Soran+1 yılNasil anlatayim?
- +1 yıl
anlatmanın nasılı varmı? anneyle konusamıyacaksında kimle konusacaksın?
Soran+1 yılNe diyim anneme
- +1 yıl
bişi deme sakın hatta evlenme soyun kurusun.. allahım yaaa. beyin ölümü gerçekleşmiş bedenin haberi yok..
Soran+1 yılCok yardimci oldunuz sagolun yani !!
olabilir güven meselesi ama zor bir durum çok daha beter ve yıllarca tecavüze tacize uğramış tanıdığım var istersen takibe al özelden konuşup psikolojik destek verebilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam takibe alcamda benim xper 1 diye mesajiba cevap veremiyorun
Soran+1 yılTakip ettim
sen en temiz kadar temizsin, yoksa senin bir günahın tabi ki en temiz erkeğin bile kabulusun.
07 Yorumla
Soran+1 yıl:( ben kendimi cok kotu hissediyorum
- +1 yıl
hissetmiceksin, tam yaşın kaç ve bu olay ne zaman oldu. belkide bunu cezalandırmak en güzeli içine atmakdan daha zor kabul ama daha makbül. paranı biriktirip (bin lira yanılmıyorsam) kızlık zarı diktirebilirsin, kimse anlamaz , ve o olayı tamamen unutursun, eğer tehlike arz ederse o o. ç polise vermekle tehtid et.
Soran+1 yılYasimi diyemem sikayet ederler beni
Soran+1 yılBabam onuda benide kendinide öldürür :'(
Edilir neden edilmesin. Heleki istem dışı olmuşsa. Neler kabul edilmiyorki.
00 Yorumla
+1 yılhiç düşünmezdim bizim korktuğumuz ruhu o... pu olan birine denk gelmek. İşte o zarda onun bir güvencesi gibi yoksa hiç önemi yok.
00 Yorumlaöneli olan karşılıklı sevgı saygı ve uyumdur ıster tecavüze ugrasın ıster kendı ıstegıyle yapsın fark etmez ben sevdıkden sonra gerısı gecmıste kalms
10 Yorumla
+1 yılKabul ederdim. şayet inAnmam lazım gözlerinde o masumiyeti sezmem lazım.
00 Yorumla
+1 yılben zaten hep diyorum dans etmeyi bilmeyen biriyle dans edeceğime bilenle dans ederim diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Bakire olup olmaması birinin pek umrumda değil yani.
Adı üstünde tecavüz bu onun suçu değil ki tabiki kabul edilir tabi bunu şeytanlıkla bahane edip kendini temize çıkarmak isteyen saf görünümlü çakallardan bahsetmiyoruz
00 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten öyle biriyse ve bende bundan emin olduysam o kız benim gözümde el sürülmemiş bakiredir.
11 Yorumla
Soran+1 yılSencok yasa
+1 yıleder neden etmesin sevgi saygı kalben sevmek olduktan sonra
10 YorumlaTecavüz edenler idam edilmeli. Anneleri melek olabilir ama kendileri tam bir o. ç
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle :(
seviyorsa eder nie etmesin zaten senin bunda hiç bir suçun yok mağdursun asıl etmemesi ayıp olur..
13 Yorumla
Soran+1 yılCok zor bir durum :(
Soran+1 yılSagol Allah razi olsun
+1 yılİnanmam Lazım eğer bir Şüphe duyarsa sittin sene evlenmem.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canim
Eger anlayisliysa tabi kabul eder sonucta o kizin ne gunahi var ama tabi anlayana iste..
14 Yorumla
Soran+1 yılHayat zor :(
Soran+1 yılSevende bu olayi duyduktan sonra vazgecer emin ol :'(
çok zor inanmam lazım %1 lik bir şüphe bile duysam kabul etmem felseme ters
12 Yorumla
Soran+1 yılEli bir erkegin eline bile degmemis
+1 yılŞahsen ederdim.. küçük yaşta bu vaziyete uğradıysada evlenirdim. Allah yar ve yardimcın olsun katrdeşim.. duygulandım ya..
011 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Allah razi olsun
- +1 yıl
gönlü yüreği güzel insan.. insanın içi bakireyse ne gerek var gerisine.. mesud olmak onemli
Soran+1 yılBana bidaha dokunursa napayim?
- +1 yıl
ben olsam keserdim onun penisini valla.. ne diyecek ki? kuzenime tecavüz ederken penisimi mi kesti? Hem onun hayatı kayar hemde sen öyle bir öcünü alırsın ki.. ama buna sessiz kalma. Sessiz kalan ezilir. Efendi ol ama ezilme. Diyeceğim bu ablam.. psikolojik destek al. İnşallah eşin seni hak eder..
Soran+1 yılAblan degilim yasim daha kucuk :(
- +1 yıl
Olsun hiç fark etmez.. yazık ya. ama şunu iyi bil. O yapan asla hayatta yüzü gülmez. İnan bana...
Soran+1 yılBende suclumuyum :(
- +1 yıl
neden? Sen o zaman 14 yaşındaymışşın. Ve ben 14 yaşında kızlatı görünce ufak cocuk gibi bakıyorum sonra diyorum ki vay be bizde böylemiydik felan yani cinsal değil normal tatlı geliyor bebek gibi.. senin bir suçun yok inan bana :) bırak bu düşünceleri. İyi düşünnn gönlün güzel olsun ☺
- +1 yıl
kendi psikolojisiymiş.. yazık..
Soran+1 yılEvet daha kucuk masum bir cocuktum :( herseyimi aldilar elimden
- +1 yıl
:((
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekten tecavuz mu yoksa fantezi olarakmi yapmis?
22 Yorumla
Soran+1 yılTecavuz
Cevap sahibi+1 yılO halde erkek olsam kabul ederdim ama yalan soyluyosa yuzune dahi bakmam
Kabul etmem, bunu kabul edecek o isi tapan namussuz!
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Alaka şu, eğer bir namussuz birinin namusunu kirletiyorsa ya caniyla öder ya da temizler o kizin üzerindeki aynı. Kız da ailesi de öyle durmaktansa ya bedelini agir ödetmeli ya da nikah istemelidir. Ardına ister boşanır ister boşanmaz. Ama olay sonuçlanır ardına kader ona gore devam eder
Soran+1 yılBen onla asla nikah yapmam. Ne diyon sen ya daha kucugum hala. Aileme desem babam onu öldürür
- +1 yıl
Emin ol bunu evlenecegin insana da zor çok zor söylersin ve risk şu. Götürüp babanın evine konulursun ki kıyamet yine kopar ya da önce gidecegin kapıda kıyameti yaşarsın, sonra baba evinde. Ardına kim sağ kalır kime ne olur hic düşünemiyorum. yapacagin tek kolay yol, o mikroplugu yapana ya caninla odersin ya nikahlanirsin deyip tehdit etmek. Nikahtan sonrası bir çıngar çıkarıp bosanirsin ama önce namusunu temize çıkar
Soran+1 yılBen sizden yaklasik 13 yas kucugum bu yasta asla evlenmem. Benim okulum hayatim herseyim biter!! Ben ölürüm
+1 yılBakir ve temiz erkekler, senin eline su bile dökemezler...
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Ne var bunda anlamayacak, ben de onu anlamadım...
Soran+1 yılKafam durmus inan ki
Soran+1 yılAnladim
Tecavüz ile zina farklı kardeşim
Birisi zorla diğeri isteyerek seversen ewlenirim
Ama inanmamak da lazim11 Yorumlabakma katı kurallar koyduğumuza aslında çok halden anlar sahipleniriz sevdiğimizi... sorun yok yani delikanlılar için :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir arkadaş diktir demişte bencede diktir bunu en fazla sevililileriyle öpüşmekten ileri gitmemiş biri olarak söylüyorum sana dışarısı şerefsiz dolu inanmazlar senden yararlanmaya kalkarlar.
15 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum benden yararlanmalarindan :'( yemib olsun elim bir erkegin eline degmemis. Daha 12 yasindaydim bana dokundu 14 yasindaykende tecavuz etti kuzenim. Allaha havale ettim.
Cevap sahibi+1 yılkimseye söyleme bakire olmadığını zamanı gelince diktir benden sana tavsiye bu.
Soran+1 yılO sahisla karsilassam napayim :'(
Cevap sahibi+1 yıluzak dur askıntı olursa herkese söylemekle tehdit et
Soran+1 yılTesekkur ederim. Allah raziolsun
- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım