Ben sevdiğime kavuşamadım onun için çok çabaladım ama beni sevmedi herkes sevdiği çocukla mutluyken ben böyle olunca çok üzülüyorum mutlu olan çiftleri kıskanıp ayrılmaları için dua ediyorum
Beni sevennyoksa başkalarını neden seviyorlar
Ben sevdiğime kavuşamadım onun için çok çabaladım ama beni sevmedi herkes sevdiği çocukla mutluyken ben böyle olunca çok üzülüyorum mutlu olan çiftleri kıskanıp ayrılmaları için dua ediyorum
Beni sevennyoksa başkalarını neden seviyorlar
Haksız ve henüz ergensin kusura bakma ama bu kadar içini negatifliğe doldurduğun sürece doğru insanı kendi düşüncenle uzaklaştırıyorsun biraz affetmeyi öğrenmen gerekiyor. Gidip affetmek barışmak değil, kendi içinde affetmelisin.
Bazen hayatta istediğimiz şeyleri elde edememek canımızı çok acıtabilir ve dünyaya karşı bir öfke geliştirebiliriz. Ama unutma ki bu duygular aslında kendi içindeki derin üzüntünün bir yansıması. Kimsenin mutlu olmasını istememen, aslında kendi mutluluğunu bulmadığın için içindeki huzursuzluktan kaynaklanıyor olabilir. 🌧 Sevgi ve mutluluk, beklenmedik anlarda gelir, belki de şu an kendine yönelmen gereken bir dönemdesindir. 🙏 Başkalarının mutluluğunu kıskanmaktansa, kendi mutluluğunu nasıl yaratacağını düşünmek seni daha huzurlu hissettirebilir. 💖
Cevap
8Cevap
Haksızsın bu tür şeyleri tek sen yaşamıyorsun
Sevdim suç muydu
Kendine göre sebeplerin vardır
Seni de severler çıkar karşına
İnşallah
Konuşalım mı kız belli mi olur içimden bir his geldi şu an
Haset etmek yalnızca sahibini mutsuz eder
Bende aynen
Haklisin
boş ver gitsin