Hakli olmak istemiyorum yeter dediğiniz zamanlar olmuştur mutlu olmak istiyorum yeter artık dedinizmi?

Keşke haklı çıkmasam dediğim çok şey oldu sonunda mutsuz oldum. Haklı çıktıkça ders aldım hayata bakış açım değişti. Mutlu olmak konusunda bende istiyorum. Yaşanılanlardan ders aldıkça mutlu olmaya başladım. Mutlu olmak son derece haklı bir neden yaşamda. Çünkü yaşantımız stres altında geçiyor. Ciddi hastalıklar hep maalesef bu üzüntülerden oluyor. Allah kalbinize göre güzel insanları karşınıza çıkarsın. Sizi sevsin, saygı duysun. Sahip çıksın, dürüst olsun kıymet bilsin.
Bir soru cevabı ancak bu kadar içinde barındırır.
Temenni etmek kalır bize.. Hak'lı haksızı aratmasın, Gece de sabahı, gün de dün'ü..
Güneş yüreğinizi aydınlatsın.
Her şey gönlünüzce olsun.
Teşşekkür ederim neden soru sormuyorsunuz çok güzel yazıyorsunuz eminim sizin sorularınızda çok güzeldir
Zamanı var, teşekkür ederim. Xpeer görsele izin vermiyor. Vitrinlik sorular gelecek yakında umarım.
Tekrar yüreğinize sağlık. 🦋
Sizin soruları merakla bekliyeceğiz🤭
Eig için teşekkür ederim❣️
Rica ederim🤗
Cevap
12Cevap
Herşey kendi içinizde bitiyor mutlu olmak yaşamak istıyorsanız luis jorge borgesin anlar isimli şiirini okumalısınız 😉
herkes bunu istiyor lakin mutlu olmak için çabalamıyor kimse
herkes haklı olmak derdinde
ben mutlu olmak için gerekeni yaparım..
Haklı olmak yerine mutlu olmayı tercih etmek çoğu zaman en doğru tercihtir :D
Aynı iliskimde bir günde 30 kere dedim ve sonunda haklıyım dimi diyerek gittim.
Güzel noktaya değinmişsiniz
Biliyorum👏 bu kadar mı bu mu yani😇😅
Nasıl yani 😅
Kısa ve öz yazmişsınız güzel noktaya deyinmişimyaa😂😂😂😂
Bilmem öyle yazasım geldi haklısınız kısa oldu biraz 😄😄
Önemli değil benimde vaktim olmuyor kısa yazıyorum 😊
Kediler napıyor
Benim de değişiyor bazen uzun bazen kısa yorum 😊 yavrular dolaşıyor iyiler takılıyorlar bahçede
Buldunuzmu beyazı benimkini
Görünürde yok annesi var kendi yok
Aslında kediden korkarım sanki üstüme atlayacak sanıyorum ama cinsini bilmiyorum resmini yayınlamıştımya o kedilere hasta oldum çok güzeller
Evet onlar tatlıydı baya, benim kuzenim de sizin gibi kedilerden korkuyor özellikle temas olunca
Belki birisi almıştır yavruyu
O da olabilir mümkün yaparlar
Ben ilk defa dokundum çok küçük çok güzel yüzü var hastam arada bana videolarını atıyor
Hastam derken? Hastanede mi çalışıyorsunuz
hastane değil klinik
Ne güzel bir yandan da zor Allah kolaylık versin.
Zor gündüz yorucu ama güzel çay molasinda arada KS bakıyorum
İşinizi severek yapıyorsanız yorgunluğunuz çabuk geçer
Çalışmayı seviyorum işleyen demir ışıldar dıe ata sözü vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
Evet güzel sözdür, ben çıkıyorum sohbet için teşekkürler iyi geceler
Haklı olmak baskın olanlara göredir. Mutlu olmak isteyen baskın olmaktan uzak dursun.
Güzel bir yere değinmişsin
Ben valla çok mutsuzum
Hayir hic haksiz olmak istemedim
Dedim ya ne kadar sinir bozucu
Kesinlikle
çok haklısın..
Ee sonuc yine haklisin :)
Haksizsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?