herkes hiçbişeye layık değilmişim gibi yapıyor neden? Başka erkekler sevgilisine herşeyi alıyor peşinden koşuyor kız ağzına etse, ayrılmıyor aşkından ölüyor , benim sevgilim hediye almadım diye 14 şubatta terk ediyor, gösterişçi yapmacık olmadığım halde gösterişçisin yapmacıksın diyor. anne babası , çocuğuna çeyiz yapıyor, para yolluyor. Mirasını bırakıyor. Benim babam bana miras bırakmaz. Babam parasını kıskandı hep Şüphe ediyorum kendime özgüvenimi kaybettim niye ben layık değil miyim sevilmeye korunmaya Şımartılmaya el üstünde tutulmaya teyzem dedemin parasını çalıyor, babam hiç ayıplamıyor ben olsam ayıplardı ama. Niye teyzem hak mı etti çalarak hırsız olmadı mı, niye başkaları torpilli hep
Güncellemeler
+1 yıl
Odama kapandım anne babamla da az muhattap oluyorum Sevgilim oluyor hiçbiri benş sevmiyor bence
Bak parasal mevzuyu bilmem ama ask konusunda kadinligin yok demekki yok diyede bole kalcak değil ogren biraz kadinligi kadin dedigin biraz sicak sempatik tatli ve dik olur sen bole ol ve gozu acik ol bak nasil seviyorlar seni
Bak kadinlik erkekler gozunde cok farklidir kadinlarda cok farklidir bir kadinin bir kriteri vardir bu kriterlerde deilse kadin kadin deildir sadece kullan attir ben hatta kadinlara kiziyorum cok yanlis hareketler yapiolar sonrada gecip agliolar kosede
Mesela erkekten hediye istemek para istemek Onu bunu al bana demeli miyim Sevgilim para ihtiyacın olduğunda iste dedi utanırım başkasının parasını almaya sevgilim bile olsa. Yiyemem ki. O kız utanmamış sömürmüş. Bende öyle olsam daha mı çok sevilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başkalarından bir şey bekleme mutlu olmak istiyorsan
Ama bakışlarına laflarına dikkat etsinler haset etmesinler bana
Sevgililerim bana haset etti düşük olmamı istediler anne babamın parasını yemem bile battı onlara
Hediye almadın diye ayrıldıysa kurtulmuşsun bence
Buna sevinmeliisn
Ulan neymiş sevgili olmak arkadaş sevgili de sevgili mk
Ya siz kadinlar kendi potansiyelinizin farkina varin artik
Nası
Burdan yazsam roman olur biraz kadinlik ogrenin bence lutfen
Yazın
Kadınlık mı yok bende
Bak parasal mevzuyu bilmem ama ask konusunda kadinligin yok demekki yok diyede bole kalcak değil ogren biraz kadinligi kadin dedigin biraz sicak sempatik tatli ve dik olur sen bole ol ve gozu acik ol bak nasil seviyorlar seni
Bak kadinlik erkekler gozunde cok farklidir kadinlarda cok farklidir bir kadinin bir kriteri vardir bu kriterlerde deilse kadin kadin deildir sadece kullan attir ben hatta kadinlara kiziyorum cok yanlis hareketler yapiolar sonrada gecip agliolar kosede
Dik olur ne demek
Hayata karsi dayanikli olur boyun egmez aglak olmaz
Mesela erkekten hediye istemek para istemek
Onu bunu al bana demeli miyim
Sevgilim para ihtiyacın olduğunda iste dedi utanırım başkasının parasını almaya sevgilim bile olsa. Yiyemem ki. O kız utanmamış sömürmüş. Bende öyle olsam daha mı çok sevilirim
Yazarmisin bana ozelden bir sana uzun bir kadinlik dersi veriyim cok ciddiyim
Tamam istek attım yaz
O sana aldıysa sen bu hediyeyi kabul edip almadiysan çok doğru yapmiş adam 👏👏👏👏
Belki param yoktu
Çocuk musun yavrum sen
Bu dünyada adalet yok maalesef
Kötü biri hayatımdan geçti diyerek yoluna bak.
ediyosun
emirhancankir1
O son ad ne
mahlas
Etmiyordun ama artik ediyorsun mutlu ol
Etmiyoruz sanırım
Neden hak etmeyelim
Başkalarının götnü kaldırmak kullanılmak bize mi düşüyor
İnsanlar başkasını düşünmeyi bırakmış kendimizi düşünmüyoruz diye bu haldeyiz
Bende iste ona anlam veremiyorum