Çok insan hayatımdan gelip geçti ama bu cümleyi ben sadece bir kişi için kurdum. Peki sizin benden helallik alamaz dediğiniz biri oldu mu hayatınızda?

Çok insan hayatımdan gelip geçti ama bu cümleyi ben sadece bir kişi için kurdum. Peki sizin benden helallik alamaz dediğiniz biri oldu mu hayatınızda?

Hayatta böyle bir durumu hiç yaşamadım elimden geldiğince bana en büyük kötülüğü yapmış insana bile hakkımı helal ederim Çünkü bir gelen mailler de şöyle bir yazı okumuştum hak helal edenlerin sevabı eksilmez kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez O yüzden elimden geldiğince hakkımı helal ederim karşı taraf bana hakkını helal edip etmeme konusunda onun insiyatifine bağlıdır
Doğru ve güzel açıkladınız.
Teşekkür ederim
Evet, oldu. Öyle kırıldım ki zaman da sözler de yetmedi onarmaya. İçimden affetmek istesem de, bazı yaralar sessiz kalmayı seçtiriyor. Helallik, bazen dilde değil, vicdanda ağır geliyor.
Hayatta hata yapan insanlar illa ki oluyor ama “helallik vermem” dediğim birine denk gelmedim. Çünkü içimde kin taşımak benim huzurumu kaçırıyor. Hakkımı helal etmek bana çok daha iyi hissettiriyor. Tabi, yaşanan durumun ağırlığına göre affetmek kolay mı dersen, değil. Ama mümkün olduğunca kalbimi yükten arındırmaya çalışıyorum. Umarım senin de için rahat eder bir gün 🌸✨.
Cevap
18Cevap
Gömdüklerim var. Rabbime havale ettim asla benim hayatıma geri dönemezler...
Oldu. Öyle kırdı ki, ne özrü yeterdi ne zamanı. İçimden helal gelmedi, hâlâ da gelmiyor.
Direkt muhatap olmadığım insanlar var
Herkes alabilir ben çok direnemiyorum
İnsanlara kıyamam yine helal ederim hakkımı gadası
evet çok var öyleleri
Evet oldu.. Bir pembeli ağzıyla kuş da tutsa benden helallik alamaz.. Hayatım boyunca hiç affetmem..
Kötü insan evet var ama iyi görünüp de karektersiz olan da var maalesef.. Aslında asıl yüzünü saklayan tipler..
Kesinlikle.. Bu yüzden kendi halimde takılıyorum.. 😅
Hem Kızlar Soruyor sitesinde hem gerçek hayatta var hakkımı asla helâl etmediklerim. Canları cehenneme..
Çok oldu öyleleri, hâlâ da var ama öte dünyada onları bekliyor olacağım.
Evet arkadaşlarımdan ve ailemden olanlar var
Olmadı ya ben herkese hakkımı helal ediyorum Çünkü Allah a havale ediyorum konu kapanıyor
Kanka ya ben ateistim ben hellallik versem ne olur vermesem ne olur? Sanki kabul olcakta? Jsjsjsn
Eğer helal etmezsem bunlarla öbür dünyada karşıma çıkacaklar mahserde yüzlerine hiçbirine görmemek için Allah affetsin diyorum
Olayazdı büyük lokma ye büyük konuşma derler ama yanlış. Büyük lokma da yememek lazım büyük laf da etmemek lazım sonra pişman oluyorsum
Emre.. çok aşıktım beni terk etti ona hakkımı helal etmiyorum ya
Herkesin eminim ki vardır benim vicdanım rahat
Herkes ailem ve sevdiğim insan hariç hiçkimseye helal etmicem 🙏🏻
Şu sıralar bir kişi var. Benim düşündüğüm gibiyse durum ahirette görüşürüz. Allah bilir tam ne olduğunu
Olmadı
Olsa bile yapmam öyle bisey Allah herkese herseyin hesabını soracak nasılsa Ne gerek var mahşer günü beklemeye
Onun için hep dua ettim, iyi düşündüm. Bir gün gelip ben seninle tanışmak istiyorum derse yıllardır nerede kaldın diye üzülürdüm...
Eski kaynanam 🥺
Hepsine hakkım helal olsun
Ama onlar pek etmedi Haklarını helal
Hayır olmadı
Hayır benim olmadı
Yüce gönlüm herkesi azad eddi.
Yok öyke işlere girmeyi pek sevmiyırum
Olmaz mı oldu tabi ki
Cici annem 😄 Onunla öbür dünyada hesaplaşıcaz
Var öyle bir kaç akraba
Harbi öyle özellikle baba tarafıyla herkesin oluyor bir sıkıntısı
Oldu da sonra geçti. Unutuyorum ben.
Var ama yüzsüz o kesin gelecek ayağıma 😀
Evet bir kişi var. O da kendini çok iyi biliyor.
Amcam 2 dedem 2 nenem
Evet, dediğim biri olmuştu önceden
İş yerindekiler özellikle
Evet oldu, alamaz.
Oldu evet. Hislerimle oynayan biri😭
Ya yok ediyom herkese uğraşamam
Çok oldu. Etmiyorum bana ne.
Olan oldu
Var evet hem de çok yakınımdan biri kendisi
1 kişi var sadece 😶
Olmaz miii, sürüsüne bereket
Hayır ben herkese hakkımı helal ettim.