Selam Ben kendi halinde günlük hayatta çevresi olmayan issiz bi kadınım. Telefon elimden düşmüyor herhangi bir hobim yok sporu bıraktım sürekli evdeyim ve erkeklerle muhatapım konu fark etmez, çok pişman oluyorum sonradan, sayısız tövbe ettim ama olmuyor yüzünü görmediğim adamların bile sohbeti hoşuma gidiyor. Bunalımdayım ne yapacağım bilmiyorum böyle olmak istemiyorum obje gibi hissediyorum dayanamıyorum ne yapmalıyım. Lütfen yargılamayın?
Hayatını düzene sok. Ama önce içinde bir istek olsun. Bir hayat arkadaşı bul ( Belli bir çerçevede olsun sadece birbirinizin gününü denetlemek ve birbirinizi motive etmek vs. için ) Kendi karakterine yenilikler ekle örneğin Netflix dizilerini izlemeye başla ve bu sanki senlik bir şeymiş gibi sıkı takip et , yeni diller öğrenmek için çabala , spora tekrar başla , sadece bembeyaz bir kağıt al ve o kağıda ismini değişik şekillerle yaz ve süsle başka bir şey de yazabilirsin. Kendi tarzını değiştir , yeni ama basit tarifler dene... Ama işte en önemlisi isteğin var mı?
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
İsteğim var, dini-edebi kitaplar temin ettim pilates için salon bildim ama öyle kaldı.
çabasız yalnızlığa alışmışsın sen, biriyle gerçekten konuşup iletişim kurmak yerine maskenin ardında anonim şekilde ilgi görüp duygularını ve cinsel dürtülerini tatmin etmek kolay ve konforlu geliyor, geçici tatminler haz verir ama uzun vadede psikolojini yok eder, dahada yalnızlaştırır. O adamlar seni sen olduğun için değil zevki için konuşup ilgi gösteriyor. Mutluluğa erişmek istiyosan konfor alanını terk edip dışarıya bir adım atman lazım. En kötü bir spor salonuna bir kursa bile yazılsan orada gerçek kişilerle kurduğun diyalog sana kendi öz benliğini hatırlatır ve daha mutlu biri yapar
2
1 Yorumla
Soran
10 ay
Teşekkürler, "sen olduğun için" cümlesi beni kendime getirtti. Umarım öyle de kalır.
Bu çok uzun bir mesele şimdilik misafirim var. İster tavsiye iste... İstersen de ben bu konuyu unutmazsam yazayım. ozl yzabilirsen bir sıralamam var.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
10 ay
Geldim;
Öncelikle bu senin hızlı kurtulabileceğin bir mesele değil. Bir profesyonelden destek alabilirsin. Ekran sürelerini kısıtla. Ama baya kısıtla. kendine ekran süresi koy. Bu süre örneğin gece 11'de yarım saat sadece mesajlara bakmak şeklinde olsun. 31. dakikada mesajlara dahi bakmayı bırak. Yediklerine dikkat et. Örneğin tavuk tüketmeyi azalt. Aburcubur, paketli gıdalar gibi şeylerden uzak dur. Tek durma. Tuvalette uzun süre kalma. Kitap oku, yaşın kaç, çevren nasıl bunların hepsi önemli. Ancak ne yapıyorsan süreli yap. Örneğin 50 sayfa kitap okuyacağım değil. 2 saat kitap okuyacağım. Ama 2 saat sonra gidip bir arkadaşımla gezeceğim. 3 günde bu kitabı bitireceğim. Öyleyuse her gün ikişer saat okumalıyım. O iki saatte tuvalete gitmek dahil farklı hiç bir şeyle ilgilenme. Zaten telefon yok. Bir el becerin olsun. Örnek kazak ör. En önemlisi evlen. Düzgün bir adam bul evlen. Yaşı senin yaşına yakın olabilir. Çok ileri yaş olmasın. Çünkü sen ilk zamanlar yüksek tatmin istersin. Seni genç bir erkek doyurabilir. Bu da altı yedi ay sürer diye düşünüyorum. Eğer sen istekli olursan baya güzel bir evlilik olacağını da tahmin ediyorum. Duş al, günlük duş, diş fırçalama, toksinlerden kurtulacağın şeyler araştır. Manyaklık düzeyinde olmasın. Yediğin öğünleri azalt. Kafadan sülük attır. Hacamat yaptır.
Kendine böyle hissettiğin için kızman ya da suçlu hissetmen hiç gerek yok, çünkü bu bir farkındalık ve aslında değişime giden ilk adım. Şu an kendi içinde bir yalnızlık, boşluk hissi yaşıyor gibisin. Telefonu bırakmak ya da o konuşmaları bir anda kesmek kolay olmaz, çünkü bunun altında seni tatmin eden bir şeyler var. Ama eğer hareket edemezsen, aynı döngüde sıkışıp kalırsın.
Küçük bir adımla başla; bir hobi ya da aktiviteyi hayata sok. Online bir kurs, bir yürüyüş ya da el sanatları gibi bir şeyle kendini oyalamak gerçekten işe yarar. Yeni bir şey denemek, kendini daha keyifle meşgul hissetmene ve özsaygını artırmana yardımcı olacaktır.
Unutma, bu bir süreç. Kendini sevmeye ve sağlıklı tercihler yapmaya şimdiden odaklan. Tüm bu hislerde yalnız değilsin ve daha güçlü biri olabilirsin. 🌟❤️
yok be ne yargilayacagim ben de senden farksiz sayilmam.. her kadina mavi boncuk dagitiyorum.. ama bunu nedeni ne biliyormusun degersizlik hissi ve daha kotusu deger verenin senden bi sure sonra gidecegi korkusu..
bunun erkegi kadini yok.. bunun acligi var.. bak arkadasim musluman bir birey olarak yasamak o kadar zor ki.. hele de gunaha vs ye erisim bu kadar kolayken.. isin kotusu bu aliskanlik kaliciliga sebep oluyor.. beyinde yer ediyor... 3 yil hatirlamiyorsun ama ufak bir tetikleme seni o ilginin odagi olmaya girdap gibi cekiveriyor.. aslinda burdan neyin kurtaracagini eminim sen de bende biliyoruz.. sikinti bundan kurtulmak isteyip istememekte. oyle degil mi
Sen kendini değersiz ya da obje gibi hissediyor musun? Adama seni bekledim diyorum ehh diyor bana ama hâlâ onun kölesi oluyorum akıllanmiyorum namazı da bıraktım bu yüzden
bazen hissettigim oluyor.. ama her zaman degil.. sendeki durum muhtemelen su sen kendini sonrasinda kotu hissedecegin seyleri karsidakine sunuyorsun ve bunu mesrulastirmak icin o buna deger o bana deger veriyor ben de ona deger verdigimi sunuyorum diyorsun ama o buna karsilik umursamaz davraninca hepten yikiliyorsun.. daha degerli nasil hissedersin konusuruz ama ooyle bir anda basarabilinecek bisey degil bu.. yavas yavas adim adim..
Anladım ne demek istediğini ama buna izin verip vermemek senin elinde sana öyle davranan biriyle konuşmayı kesersin olur biter bu kadar ciddiye almana gerek yok ben hafız kızlada cinsellik konuştum çarşaflı kızla da hepsinin amacı da tatmin olmaktı kendilerini de öyle hissetmediler konuştuğun kişiyi iyi seçersen sana prenses gibi hissettirir tatmin olduğuna da pişman olmazsın
Konuşuyorum dediğin cinsellik de mi konuşuyorsun bunlarla
0
14 Yorumla
Soran
10 ay
Sadece biriyle öyle ama yinede rahatsızım bana o*** muamelesi yapıyor resmen
Cevap sahibi
10 ay
Neden seninle düzgün konuşup seni sevecek biriyle konuşmuyorsun?
Soran
10 ay
Var mı öyle biri?
Cevap sahibi
10 ay
Var tabi neden olmasın? Mesela ben bir kere bile bir kızla konuşurken cinsellik konusu açmadım
Soran
10 ay
Ne güzel
Cevap sahibi
10 ay
Kalbi temiz vicdan sahibi bir kızsın. İyi kalpli birisin yazdıklarından da belli. Kendini kaliteli insanlar ile bir arada tut kendin gibi.
Soran
10 ay
Nereden anladın?
Cevap sahibi
10 ay
Biriyle yanlış bir şey yapınca vicdanın hala seni durtuyorsa kalbin tam kararmamis demektir. Allah'a yöneliyorsun ama aynı zamanda nefsin de iradenden güçlü. Bende kısmen senin gibiyim.
Soran
10 ay
namazı bıraktım kul için, kul olamıyorum, benim kalbim simsiyah olmuş bile
Cevap sahibi
10 ay
Hayır. Olmamış. Dilersen gizliden çıkabilirim fikir alışverişi için. Medeni ve saygılı bir şekilde konuşabiliriz.
Soran
10 ay
Tamam ama sonra geri gizlen
Cevap sahibi
10 ay
Tamamdır
Soran
10 ay
Yazamıyorum ki ve sen bana daha önce yazmıştın. Hatırladım