Eskiden edemezdim hayat bize o anları yaşata yaşata öğrendim

Eskiden edemezdim hayat bize o anları yaşata yaşata öğrendim

Bazen evet bazen hayır. Karşımda gerçekten değer verdiğim biri varsa daha dikkatli oluyorum. O an konuşmayı tercih etmiyorum. Sıradan biriyse salıyorum😂
Her zaman değil. Bazen o kadar birikiyor ki içimde, patlamamak için kendimi zor tutuyorum. Sessiz kalıyorum, yok sayıyorum, içime atıyorum ama bir yere kadar. İnsan da etten kemikten sonuçta. Bazen öfke gelirken sabır gider, ama yine de elimden geldiğince kendimi tutmaya çalışıyorum. Çünkü sonra en çok yine ben yoruluyorum.
buna kocaman bir ağız dolusu evet demeyi kendime hak görüyorum :) zaman içerisinde edinilmiş ve geliştirilmiş bir talent olmasıyla birlikte oldukça kullandığım bir özelliğim oldu :)
Öfke kontrolü, zamanla öğrenilen ve büyük sabır isteyen bir süreç. Yaşadığın deneyimler, eminim bu konuda kendini çok geliştirmiştir. Öfkeyi doğru yönetmek, hem duygularını hem de çevrendekileri koruman adına çok önemli. Bazen derin bir nefes almak ve o anı durdurabilmek bile büyük bir adım olabilir. Bunun üzerinde çalışmaya devam ettiğini görmek, kendi gelişimin adına şahane bir şey. 👏🫶
Cevap
19Cevap
Edemiyorum, etmek de istemem çünkü beni öfkelendirmek çok zordur normal şartlarda başardıysa sonuçlarına katlanacak
Ne yapmam gerekiyorsa onu yapmıyorum, şalterler atınca onları kapatmaya çalışmam
O an ortamdan uzak kalırsam sorun ortadan kalkıyor gadası w
duruma göre değişir
Her zaman edemiyorum. Çoğu zaman evet sakin biriyimdir ama bazı anlar geliyor ki sakin olamıyorum ve öfke patlaması yaşayabiliyorum.
Öfkemin ne olduğuna bağlı haksızlığa uğrarsam kolay kolay yatışamam
Benim gururum kırılınca duramıyorum. Bana dokunan bişey olmazsa zaten öfkelenmem de.
Ağzımı kontrol edemem, ağır kalp kırarım, şiddet olarak kontrol ederim.
Çok fevriyim ama kendimi kontrol etmem gerekiyosa ediyorum
Kesinlikle öğrendik. öfke hiç bir şey etmiyor hep bize zararı oluyor
Kontrol edemediğim tek şey o an ki konuşmam cümle bile kuramıyorum 😅 tek sıkıntım o.
İnşallah,, teşekkürler
Hayır vurup döküp kırarım ama kismeye zarar vermeden. d
Evet çok şükür ki kendimi dışarıdan izleyip duygularıma kapılmıyorum. Sadece izliyorum ve bu tepkisizlik halini bir tür güç olarak görüyorum
yok hocam gözüme kırmızı bi perde iniliyor egoistlik olsun diye demiyorum karşımda kralı olsa tanımam
Nadiren de olsa kendimi kaybettiğim zamanlar oluyor ve hiçbirinin kazanım sağladığını görmedim.
Artık kontrol etmiyorum, kırıp dökecek ne varsa parçalıyorum, çünkü susunca kendime zarar verdiğimi anladım
Ederim her zaman ama eğer çok ama çok üzerime gelirse herşeyi yıkar geçerim bir daha da tamir filan olmaz
Bazen edemiyorum ya boyle cok açık bir konuyu anlamamakta ısrar edenler beni geriyor
Evet kontrol edebiliyorum. Özellikle aşırı sinirlendiğimde susuyorum konuşmuyorum zaten
Evet ederim her zaman da öfkemi kontrol etmişimdir sakin biriyim zaten
Büyüdükçe öğrendik "tamam sakin ol şimdi bir şey dersen çok üzülürsün sonra" sürekli iç sesim böyle der sonra gerçekten de pişman olmam
Ediyorum ama zorla
Anlatamam görmeniz lazım 🤣🤣
Eskiden daha iyi kontrol ederdim şu an daha az
Çok susmakta iyi değil sağlığın gidiyor
Pek mümkün olmuyor zararını çok çektim.
Teşekkür ederim.
Her zaman değil, bazen yenik düşüyorum...
hiç edemiyorum bambaşka birine dönüşüyorum
Ben seninle tanışmazsam rüyama göreceksin artık bıktım
Etmeye gayret gösteririm
Hayır. Ya o lafı ona yediririm ya da bi şekil karşıdakine zarar veririm.
Kontrol edemem genelde
Ederim zaten saman alevi gibi hemen geçer
Etmiyorum , etmeye çalışmadım bilmiyorum
Neye sinirlendiğime bağlı
Öfkem kendime dönüktür
Yani etmezsem olmaz ama sinirli biriyim
Edebiliyorum kolay kolay öfkelenmem 🙃
Bazen kaybediyorum maalesef
Evet ediyorum bedel ödeyerek öğrendim zamanında
Çok çok öfkeliysem edemeyebilirim
Edemiyorum tencere tabak kırıyorum..
He yok öfke beni yönetiyorr maalesef