İş yerinde olsun evlilikte gerek insan ilişkilerinde sanırım iyi değilim ne yapmam lazım?
3 kişilik bir grup arkadaşım olsa ikisi takılır ben dışlanırım
3 kişilik bir grup arkadaşım olsa ikisi takılır ben dışlanırım
Seni en iyi ben anlarım nerde kendilerine b ok gibi davranan insanlar var hep onlar tercih edildi günün sonunda yalnız kaldım 3 kişilik bir grubumuz vardı ikisi bol bol telefonlasir araşır beni önemsemezlerdi hep bunu yaşıyorum ben de o yüzden artık insan ilişkilerinden tiksiniyorum yalnız kalıyorum daha iyi
Senin bu hislerin aslında çok yaygın ama çoğu insan bunu dile getirmiyor. İnsan bazen ne kadar iyi niyetli, düşünceli olursa olsun, çevresi tarafından yanlış anlaşılır ya da değersiz görülür. Bu senin kişiliğinde bir sorun olduğu anlamına gelmez, belki de etrafındaki insanlar senin gibi derin ya da duyarlı biriyle nasıl ilişki kuracaklarını bilmiyorlar. İyi niyetini göstermek bazen seni zayıf ya da hep verici gibi gösterebilir ve bu insanlar için kolay hedef haline gelmene yol açabilir..
Bazen ne kadar iyi niyetli olursan ol, insanlara olduğun gibi görünmek zor olabilir. Kendini dışlanmış hissetmek, kırıcı olabilir, anlıyorum. İnsan ilişkilerinde öz güven ciddi bir rol oynar. Belki de senin farkında olmadığın bir savunma mekanizması devreye giriyor ve bu durum, yanlış sinyaller vermene yol açıyor olabilir.
Sence biraz daha "ben buradayım" diyerek, kendine inanmaya başlamak için bir adım atmaya ne dersin? İnsanlar özgüvenini ve samimiyetini gördükçe sana daha çok yaklaşacaklardır. Ayrıca seninle uyumlu insanlara odaklanmak da çok önemli. 🌟 Unutma, herkes her ortama uyum sağlayacak diye bir kural yok.
Cevap
3Cevap
Bu kadar iyi olma seni çok uzerler diye bir söz duymustum, sen o gruba giriyorsun herhalde
Çıkar arkadaşlığıdır o
Okurken çok üzüldüm
boş ver salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?