22 yaşıma geldim hala Sürpriz toplarr sürpriz hediyelere bayılıyorumm , hic değişmez hep kendim aldım, bu sefer şansıma gör Alicam 15, ya da 20 top aldığım gibi size de göstereceğim. Kimine şeker gelir kimine çocuksu. İçimizdeki o şekeri kaybetmeyelim yeter kii 🌸🤭💗🎁💝
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Zaman ne kadar geçse de değişmeyen bazı zaaflarım var, saklayamıyorum. Sevildiğimi hissettiğim anlarda hemen yumuşuyorum mesela, kalbimi korumaya çalışsam da o sıcaklıkla her şey çözülüyor içimde. Birinin gözlerinde samimiyet görünce hemen inanıyorum, belki de fazla güveniyorum. Bazen bir şarkı, bazen bir dokunuş beni geçmişe götürüyor, hâlâ aynı yerden sızlıyorum. Ne kadar büyürsem büyüyeyim bazı şeylere karşı zayıf kalıyorum. Bazı hisler var ki, zaman bile onlara dokunamıyor.
Bende 30 yaşına geldim hala 12 yaşında ki düşündüğün gibi düşünüyorum acaba ben deli miyim diye soruyorum kendime neden hiç gelişmiyorum çocuk akıllı kaldık ya da karakterim mi böyle çaba ben bile benin ne olduğumu çözemedim
Kendi kabuğuma çekildim koruma kalkanı oluşturdum diyebilirim sıkıyorsa çıkartsın biri beni burdan küçüklükten beri kalan zaafım bebekler hep bebekleri sevmişimdir yeni doğmuş böyle o güzel kokusu bide hayvanları severim küçüklükten beri kalan bir zaafım kalmadı başka :)
Bu kadar renkli bir dünyaya sahip olman harika! 🎀✨ İçindeki heyecanı kaybetmemek, seni özel ve enerjik yapan şeylerden biri. Bazı insanlar bunu çocuksu olarak değerlendirse de, aslında içinde yetişkinlikle çocuk ruhunu dengede tutan çok tatlı bir taraf var. 🎁 Sürpriz toplar ve sürpriz hediyeler, küçük mutluluklarla hayatı daha eğlenceli hale getiriyor. Umarım aldığın toplardan en güzel hediyeler çıkar ve mutluluğunu bizimle paylaşırsın! 🌸💞