Güncellemeler
+1 yıl
Dış görünüş önemli kısa boy kellik vs gibi sorunlar varsa iyice zorlaşıyor iş kadınların nasıl değerlendirdiğini biliyorum erkek kadar dış görünüşe önem vermiyor ama yine de önem veriyor ve özgüven konuşma becerisi vs. buna da
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne arttı türkiyede bunlar ya. O kafaya giren kurtulamaz
Yapacak bir şey yok yaşadığım yer küçük internette kızlar çok gereksiz seçici
Tabi talep fazla olunca sizi de anlıyorum ama bu durumun o kafaya gitme ile alakası yok zaten o durumda olunmasa bu kafaya da girilmez otomatikmen
İnternette seçicilikten değil. İnternette hiçbir kız bir erkekle kolay kolay yazışmaz onu geç bence. İncelim falan diye kafaya girme iyisin iyisin etrafın olursa kız arkadaşın da olur
Kanka iyi misin talep falan yok. Ben sadece kadın olduğum belli diye selam yazan erkeğin bana talip olduğunu düşünmüyorum hiç bir kız düşünmüyor o yüzden cevap vermiyoruz. Çünkü bizi tanımıyor sadece kız olduğumuzu biliyor ve istediği tek şehit cinsellik bu kadar
Fotonu görüp beğenmiş ve ciddi ilişki yaşamak isteyen de olabilir
Tek fotodan bi çıkarım yapamaz biz hepimiz şey diyoruz bunun yazdığı 500 kızdan biriyim o yüzden hiçbir kız cevap vermez. Mesela dürüst ol sen çok kıza yazmıyor musun
Hayır kesinlikle seçicilik var kovanç tatlıtuğ gibi birisi deney yapıyor adamın herhangi konuşma becerisi yok ama buluşuyor
Kişiden kişiye değişir onda bir oran, oran değildir.
Tanışmak isteyebilir tek fotodan görüp evet 500 kıza yazıyorum ama sor niye yazıyorum çünkü cevap veren yüzde 1 bile değil şimdi böyle düşük bir yüzdede 1 kişiyi bekleyecek olsan 500 gün buna vakit ayıracan ki 500ü de zaten dönmeyecek ya da anca 1i onla da buluşma ayarlayacan da o da zaten ayrı uzun sürüyor bir de o kadar konuşuyon olmuyor falan üzülüyor insan
E işte o yüzden biz de geri cevap yazmıyoruz çünkü kadınlar özel olmak iyi hissettirilmek ister sen olta atmışsın ağa takılan Balık olmayı kimse istemez herkes özel olmayı ister bu kadınlar da biraz daha fazladır. Ve iki konuşmadan sonra direkt konu cinselliğe geliyor o yüzden bulaşmıyoruz. Ben sana kızların neden geri yazmadığını açıkladım kızlar sizin profilinize bile bakmıyor inanın
Ben cinselliğe götürmüyorum konuşmayı cinselliği yeteri kadar zaman geçirdikten sonra yaşamayı düşünen birisiyim.
Özel olmak istersiniz orası ayrı tanıştıktan sonra dünyanın en özel insanı hissettiririm onda sıkıntı yok da söyle 500 gün boyunca günde sadece 1 kişiye yazsan olmuyor bunu anlatamıyorum böyle yapmaya mecbur bırakıldık. Ben de sadece 1 kişiyi beğeniyim onla uğraşayım diyorum selam yazıyorum değişik şeyler yazıyorum olmuyor ama çok yakışıklı birisi yazınca ona dönüyor ona şans veriyor ona gelince bu ağ mantığı göze batmıyor. Benim gibi ortalama insanlar veya ortalama altı insanlar geri dönüş almıyor
Cidden geneli söyledim ister cinsel olsun ister olmasın biz öyle düşünüyoruz ve 500 kıza yazdığınızı düşündüğümüz için zaten olmuyor o bize ters kanka. Dışarı çıkman lazım yaş kaç
Hayır sebebi bu değil nereden bileceksin kimin 500 kişiye yazıp yazmadığını yeteri kadar beğenmiyorsun ki anlarım seni yargılamam uzun boylu yakışıklı birisi değil diye reddediyorum ya da gereksiz zorluyorum desen sana kızmayacağım yargılamayacağım ben o aşamaları çoktan geçtim zaten uzun süredir 500 kişiye yazma olayını yapmıyorum yaşım 27 28e geliyorum artık
Canım benim sen beni niye anlamıyorsun? Hepsini o şekilde yargılıyoruz diyorum. Dışarı çık sosyal medyadan olmaz. Kadınların yüzde sekseni kendine mesaj atanı incelemiyor bile direkt siliyor
Çok yakışıklı denilecek adamlara yapılan testler var adam youtube da mesajı ss alıp falan gösteriyor o veriye mi yoksa sana mı inanayım dışarı çıksam ne olacak orada da yürüyecem yine beni aynı yargılayacaksın orada da aynı şekilde olacak kafa yapısı aynı ise 500 kişiye yazmak yerine 20 kişiye reelden yürüyecek mantık yine aynı değil mi sayı az olunca mı yargılama mekaniği değişiyor
En azından gerçekte görüyorsun. Ayrıca sosyal içerikleri deney diye çok tüketme. Sonuçta bu bir makale değil
Sonuçta makalede de gözlenmiş deneyimlenmiş olaylar sonucunda bir şeyler oluyor bu da benzer bir şey görüyorsun yani. Yaşadığım yer küçük olmasa belki şansım olabilirdi
Hayır makale o şekilde olmuyor. Dışarda da kadına kolay yaklaşamazsın çünkü sorun şu siz kadını nasıl değerlendiriyorsanız kadının da sizi o şekil değerlendirdiğini sanıyorsunuz halbuki bu çok yanlış
Dış görünüş önemli kısa boy kellik vs gibi sorunlar varsa iyice zorlaşıyor iş kadınların nasıl değerlendirdiğini biliyorum erkek kadar dış görünüşe önem vermiyor ama yine de önem veriyor ve özgüven konuşma becerisi vs. buna da
Evet ama en önemlisi özgüven, sosyal beceriler. Erkekler kadar dış görünüş odaklı değiliz
Umarım gelecek nesilde böyle sorunlar olmaz
Daha da artıyor erkekler evde p*rno izlemekten konuşmayı unuttular karınların frekans hep aynı
P*rno bir etken tabi orada katılıyorum ama her şeyi tek o sebebe bağlamak doğru değil çok yakışıklı birisi asosyal olduğu zaman çok da kötü karşılanmıyor kızlar tarafından genelde. Reddedile reddedile enerji de kalmıyor özgüven de iite öyle şansa birisi ile tanışırım da haytım değişir diye yaşıyorum çünkü karşıdaki kişi işi zorlaştırmazsa biliyorum kendimi o kdar kötü değil muhabbetim güleriz eğleniriz ortalamaya göre genel kültürümün zekamın biraz daha yüksek olduğunu da düşünüyorum nasip bakalım
Yakışıklı ama çekinik birisi ilişki sürdüremez belki yapar ama uzun sürmez
Zaten kız ona gerçekten şans verdiği halde yapamıyorsa sürdüremiyorsa o kişinin mental sorunu varsa o mental sorununu aşması gerekiyor ya da bilgisizse kızlarla iletişimi öğrenmesi gerekiyor
Evet senin de sevgilin olur sosyal becerilerini geliştirmeye vs bak kurslara git bulursun kötü biri değilsin en azından bazı msnysklar gibi ben süperim kimse değerimi bilmiyor herkes kötü demiyosun ben 24 yaşındayım ilk defa bu sene sevgilim oldu senin se olur
İnşallah olur sevgilim yok süper olsaydım zaten bu soruyu soracak durumda olmazdım
Mutluluklar
ya kes boşu aq bizzat arkadaşlarım sosyal medyadan kız düşürüp buluşuyor nasıl bakmiyormuş kızlar aq hemcinslerini hiç tanımaz mi bir insan defalarca şahit oldum arkadaşlarım yazıyor coguyla muhabbeti ilerletip buluşuyorlar