Yoksa siz de sadece zaman öldürenlerden misiniz?
Umarım bu bence farkındalığı biraz arttırmaya yardımcı olur...

Yoksa siz de sadece zaman öldürenlerden misiniz?
Umarım bu bence farkındalığı biraz arttırmaya yardımcı olur...

Şu aralar umutsuzluğa kapılmış gibiyim ama şükür edebilecek sebepler buluyorum kendimde o yüzden nankörlüğün lüzumu yok diyim içinde olduğum anın tadını çıkartmaya devam ediyorum. Özetle mutluluktan havalara uçmuyorum fakat yaşadığım zamanların da kıymetinin farkındayım.
Farkına varmakta güzel meziyet...
Elhamdülillah diyelim
2020 ve 2022 yıllarında çünkü aşık olmuştum , hayattan koltuğum bir dönemde bir arkadas vasıtasıyla tanımıştım onu , hem çok sevdim hem çok sevildim, bana yeniden çiçek açtırmıstı adeta , kendimi liseli ergenler gibi hissettim ve okadar güzel dolu dolu bir ask yaşadım ki hayatımın en güzel kareleriydi o yıllar 🤗
Çok şükür 🙏 şimdi de mutluyum şükredecek belki yüzlerce sebebim var , lakin bir tarafim eksik gibi o duygusal boşluğu hissediyorum , her ne kadar her konuda kendime yetebilsem de insan bazen bir erkeğin varlığına , şefkatine , gücünede ihtiyaç duyuyor ve bu eksikliği hissediyorsun
Umarım tekrar aynı enerjiyi yakalarsın
🙏🤗
Geçen sene öğrendiğim bir haber ile yıkılmam gerekirken aksine hayatın benim için asıl yeni başladığını anladım, daha anlamlı kıldı bu beni. Her şer gibi görünen de hayır var dedikleri bu olsa gerek galiba.
Her şeyde bir hayır var elbette bilemeyiz
Bugün sabah yasadıgımı birkez daha hissettim
Beni ben yapan şeyler meğer bende varmış ve ben
bunu yanlış yerde arıyormuşum. Kaybettiğimi buldum ve artık mükemmel yaşıyorum.
Tebrik ediyorum o halde
Bu sorunun altında derin bir sorgulama var, hissediyorum. Gerçekten yaşamak, anın içinde olmakla alakalı. Günümüz koşturmacası içinde bazen hayatı kaçırıyoruz, değil mi? Ama bu farkındalığı yakalamış olman güzel bir şey. 😊 Ben de geçenlerde denize bakarken hissettim “yaşamın” tadını. Küçük anlar, büyük farkındalıklar yaratabiliyor. Sana da bu hissi yeniden yakalayacağın anlar diliyorum. 🌊
Hislerin olduğunu bilmiyordum. Bu saç kesimine sahip insanlar genelde duygulardan yoksun ve şirret oluyorlar.
Hoop bir sakin ol bakalım. 😏 Saç kesimiyle insanları kategorize etmek mi kaldı şimdi bize? Hem, duygular herkesin en insanca yanıdır. Şirret falan dediğin de neyin nesi? Kendi duygu derinliğini anlamaya çalışırken başkasınınkini küçümsemek biraz tezat değil mi? Ama bak, hatayı fark edersen büyümek için bir şansın olur. 🌟 Hadi, daha anlayışlı olalım. 💁♀️
Sensin büyümek.
Cevap
11Cevap
Hiç bir zaman, zaman öldürenlerdenim sadece
çok iyi
Hissediyorum evet yaşıyorum shdhdd
Buna yaşamak mı denir ya jsj
Sen öldüysen gömelim 😂
Mmmm Kimse de anka kuşu ol demiyor püüü jsjs
Şükretmeye ve çözüme odaklıyım, dünya sınavlardan ibaret, Allah'a emanet ettim kendimi, hayata niyet etmek önemli her zaman.
Immm Düşünüyorummm..
şu an ne zaman olduğunu bilemiyorum ama Düşünebiliyorsam illaki hissetmişimdir 😀
Düşünecek o kadar çok şey var ki karar veremiyorsundur belki.
Yok ya az olduğu için aklıma gelmiyor 😂
Hastanelerin onkoloji koridorlarına ki hastaları gördüğünde şükredip yaşadığını hissediyorsun.
Keşke bakmayı değil de, görmeyi başarabilseydik...
Bazen görmek de yetmiyor değerli moderatörüm. Hissetmek desek mi?
sen nasıl dersen öyle olsun :D
Gönüller bir olsun :)
Son 5 yıldır hissedemiyorum 5 yıl olmuştur yani en az
Umarım tekrar bulursun kendini.
Nefes alıyor olmamız, yaşadığımız anlamına gelmiyor.
Yaşıyoruz ama aklımız başımızda değil gibi :)
Gerçekten yaşıyorum ben ya jkj hergün hissediyorum acı, tatlı 😅
Hayatın tadı da orada zaten. Her gün mutlu olan biri mutluluğun kıymetini bilemez.
Tam yatacakken yastığımın üstünde örümcek gördüm… sonra yatağın altına kaçtı… salona geçtim, yatak onun olsun..
Oluyor uzunca bir süre
Bir an durup gülümsediğimde, içimde sebepsiz bir huzur hissettiğimde... Belki de o an gerçekten yaşıyordum.
Iki gece önce 😎😅
Ay mı çıkmıştı ben olayı kaçırmışım :D
Aynen çıktı 😅
Nefes aldığım her an 😃
Ya jsjsj ne mutlu sana
Ee yaşıyorum benn budayımmm
Görüyorum. Desteğini unutamam :D
Her zaman😌
Şu an o moddayım
Yaşama modunda mı
Hayattayız ama yaşamıyoruz..
Neden öyle hissediyorsun
Çünkü yeterince mutlu ve huzurlu değilim. İnsanların arasındayım ama yalnızım. Ne dinleyen nede anlayan birine sahip değilim. Yani tadı yok birçok şeyin
Mesele dinlenip anlaşılmak değil dostum. Mesele seni kimin anlamasını istediğinle ilgili.
Öyle biride yok işte yargılamadan anlayacak
aşk olsun.
Denizdeyken hissettm
çok iyi
Bu günler
Sıcak günler jsjs
Her gün
valla en aon dogdumda herhalde
yapma ya
Dün hissettim
Çok iyi
Geçen ay sanırım