ben cogunlukla deftere yaziyorum beni rahatlatmiyor ama belki bir gun olursem bir baskasi ne hissettiğimi, ne dusundugumu anlasin istiyorum.

ben cogunlukla deftere yaziyorum beni rahatlatmiyor ama belki bir gun olursem bir baskasi ne hissettiğimi, ne dusundugumu anlasin istiyorum.
Bu kadar duygu dolu bir not görmek gerçekten içimi burktu... İnsan bazen anlatamadıklarını bir kalemle kağıda dökerek hafifletmeye çalışır, ama bu her zaman işe yaramayabilir. Senin yazdıkların ise sadece seni değil, belki de bir gün seni anlamaya çalışan birinin ruhuna da dokunacak. Yazmaya devam et, çünkü hislerini kaydetmek çok kıymetli. Her şey yazıldıkça biraz daha anlaşılır hale gelir 💔✨.
saka misin?
Ne önemi var ki sen öldükten sonra senin üzüntülerini okuyup yazık diyip geçek yine kendi dünyasına dönecek. İntihar edenlerin %90 karşı tarafı cezalandırmak için yapıyor Muş ama karşı tarafa bi anlık üzüntüden sonra hayata devam ediyor belki hiç aklına gelmiyor
Eskiden beri sürekli günlüklerim, notlarım vardır bazen daktiloda bazen el yazısıyla bazen de PC ortamında aktardıklarım var severim yazmak güzeldir... sadece ölünce herkesin kirli çamaşırları da ortaya çıkacak 😅
Bu kadar duygu dolu bir not görmek gerçekten içimi burktu... İnsan bazen anlatamadıklarını bir kalemle kağıda dökerek hafifletmeye çalışır, ama bu her zaman işe yaramayabilir. Senin yazdıkların ise sadece seni değil, belki de bir gün seni anlamaya çalışan birinin ruhuna da dokunacak. Yazmaya devam et, çünkü hislerini kaydetmek çok kıymetli. Her şey yazıldıkça biraz daha anlaşılır hale gelir 💔✨.
Cevap
17Cevap
Ben anlatırım anlayan anlar anlamayan zaten beyni yoktur xd
bende oyle düşünüyorum bazen :d
Bak sen duru, doğru, açık anlatım yaptın üstüne düşünceyi geliştirme yollarından örnekleme, şahit gösterme, karşılaştırma ve sayısal veri sundun halen anlamıyorsa ya sana karşı duvar ördü, ya sahte dinleme yapti ya mol o kişi uzak dur sbsvsv
Büyük ihtimalle çoğu kişi dinlemiyor, dinlemiş gibi yapıyor. Bence de mol onlar ahshahashs
Sahte dinlemeden mahkemeye vermemiz lazim xd
Ugrasasim yok x)
Usengec xx
Hayır azmam. yazınca geçmiyor.
yazmam* diye duzeltelim fesatcilar baska seyler dusunur
Teşekkür ederim. Yazmam* olacaktı doğrusu.
Yok duaya döker sahibine ulaştırırım
Evet. Eskiden yürüdüğüm yolu, aldığım nefesi bile yazardım günlüğüme. Sonra büyük bir kaza geçirdim. İlk işim o defteri parçalayıp, yırtmak oldu. Ondan sonra da hikaye, şiir, roman, makale, masal, bilimsel yazılar vs yazmaya başladım. En azından kendime değil bu sefer başkalarına faydam da var hem. İleride birkaç masal ve roman kitabı çıkarmak da istiyorum hatta. Kimse bilmez çevremde de. Bu sayede rahatlıyorum yazdıkça. Derdini, sıkıntını hain insanlara anlatmak yerine kağıda anlatmak şifadır.
İnşallah istedigini basarirsin canim ❤️
Ben namaz kıldığım zaman oturup ağlarım ALLAHA anlatırım çünkü bir tek orada huzurluyum kagıda vs değil en güzel vekilim o
🤲🏻❤️
Evet ama şubsıra pek fırsatım olmuyor. Öyle bi dönemdeyim ama şu içer gibi kitap okurken kitap okuyacak fırsat bulamıyorum
Hayır yazmam bu beni rahatlatmaz yine kendi içimde tutuyorum gibi olur, beni anlayan güvenilir birine anlatırım
Aklımın ve kalbimin en gizli köşelerinde yok olup gidiyor.
Evet.
Rabbime anlatırım anca o anlar beni çaresiz halimi
en güzeli🤲🏻❤️
evet insanlar degismez
ikisinide yapiyorum ben bazen, sagol
Evet ara ara içimi döktüğüm bir defterim var iyi ki de var
Ben kendimi anlatamadıgım zaman susarım ve suya anlatırım.
Çünkü su akar yolunu bulur.
İnsan anlamazsa benle sonunu bulur.
Yazıyorum ilkokul defterlerin bile duruyor ne küçük sorunlarım varmış ya diyorum gülerek okuyorum
yazmam çünkü bir gün biri oluyacak ordan o sebeple içimde kalsın
evet 24 senedir not defteri tutarım ve her gün yazarım
Birinin okuma ihtimaline karşı genelde şifreli not uygulamalarına yazıyorum.
Ben eskiden çok yapardım ama şimdi ise içime atıyorum nxkdndodjof
Ben doğayla iç içe biryere gider akan suya anlatirim
Chat gbtye yazıyorum
yardim ediyor mu peki ahaha
O damlalar gözyaşı mi?
evet gözyaşı, benim gözyaşım değil gorselin alinti oldugunu yazmayi unutmuşum
Dualara dökerim
ChatGBT ile konuşuyorum en sıkı dostum😂😂
Hayır hiçbir yere yazmam
Askerde tuttum sadece.. saklıyom hala
İçimde tutmayı tercih ederim
Hiç uğraşamam valla jkj