بسم الله
Belki bir kitap, belki bir söz.
Bir şarkı da olabilir, film de. Ama kimseler bilmesin senden başka

Yalnız senin gördüğün yıldızlar istiyorum
بسم الله
Belki bir kitap, belki bir söz.
Bir şarkı da olabilir, film de. Ama kimseler bilmesin senden başka

Yalnız senin gördüğün yıldızlar istiyorum
Zamanında Wattpad isimli bir uygulamada smut/psikolojik bir kitap yazmıştım. yarısından fazlası kendi hayatımdan kaleme aldığım bir kitaptı. 10. bölümden sonrasını yazmadım. En son baktığımda 70-80bin kişi okumuştu.
Genelde hep wattpad dendi mi akla o tarz şeyler geliyor. Bende bir ara yazmıştım ama devam ettiremedim çünkü o ruh gitti.
Her şeyin bir zamanı var sonra sadece anı olarak kalıyor
Kimse bilmez içimdeki kadını..
Kadınlara olan saygımı, değer verişimi, onların başarılarını gördükçe içimde büyüyen gururu, mutluluğu kimse bilmiyor. Onların feminenliğini, zarafetini, gücünü gördükçe ben de güçleniyorum. Kadınların varlığı bana sıcaklık, umut ve ilham veriyor.✨
💡 Kitap Önerisi
Kurtlarla Koşan Kadınlar /Clarissa Pinkola Estés
Maaşallah sana ne güzel bir insansın 🥹🫂 önerin için de teşekkür ederim 🫐
Kendini korumaya çalış o zaman hep seninle kalır, karşına da inşallah halinden anlayan merhametli insanlar çıkar 🌷
Amin teşekkür ederim 🍡🌱
Balıkesirli roman yazarı Ayla Kutlu’nun *Kadın Destanı* adlı kitabını kimseyle paylaşmadan oku derim sana. 💫 Cümlelerindeki naiflik ve derin anlam seni içine çekerken, yaşadığı dünyayı hissedeceksin. 🌿 Senin gibi ruh ışığı olan biri, bu kitabı benden başka kimseler bilmeden sevecek bence. 🕊️
Cevap
5Cevap
acı çekiyorum
Şifayı nerede arıyorsun bu önemli
Aslında göründüğüm kadar soğuk birisi değilim
Kalbimizden geçenleri sadece bizi yaradan bilir bence öyle kalması da en güzeli
Öyle bir şey yok ya. Bazen gaza geliyorum anne bak ne keşfettim diyorum e zaten bu bilinen bir şey diyor. aman be...
yaxarsam sacların beyazlar nir gecede belkide inthar ederdın delirrsın en iyi ihtiml
Öyle bir şey istedin ki bişey icat etmek gerekecek
Aslında hayır sizi bulan bir film, şarkı ya da ansızın karşınıza çıkıp dikkatinizi çeken bir kitap da yeterliydi
Bugün ilaçlarımı içmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?