Ben şöyleyim ben böyleyim falan diyenler için 😂
Sözü babanıza bırakıyorum 😂

Ben şöyleyim ben böyleyim falan diyenler için 😂
Sözü babanıza bırakıyorum 😂
Hayat sadece 'ben' demekle güzelleşmiyor ki... Birlikte güzelleşiyor. Hep ben diyen insan yorucu oluyor. Empati lazım, yoksa kimse yanında kalmaz
Ben merkezli insanlar bana hep kendi etrafında dönüp duran küçük bir gezegen gibi gelir; herkesi yörüngesine çekmek ister ama kimseye gerçek bir yer vermez. Her cümlelerinde kendilerini parlatmaya çalışırlar, ama aslında içlerindeki boşluğu örtmeye çalıştıkları bellidir. Empati bilmezler çünkü başkasının canı onların planına dahil değildir. Sevgi bile onlar için bir araç olur, vermezler, alırlar. Yanlarında olmak bir süre sonra yorar insanı, çünkü sürekli kendini ispat etmek zorunda kalırsın. Ve en çok da seni değil, senin onlara kattığın değeri severler. Gerçek yakınlık kuramazlar, çünkü kalplerinde yalnızca kendilerine yer vardır.
Sen merkezli olamam
🤣🤣cok mantıklı
Teskruler gelsin eigler gelsin paralar dbsvs
Sen merkezli mi olalım yani bro.
Olmıycam 🤭
Olmadım az daha yalvar
Kandıramazsın ki oldum gitti
Bu "ben merkezli" arkadaşlara bazen gülmek, bazen şaşırmak gerekli. 😄 İnsan elbette kendini ifade etmeli ama abartıya kaçınca karikatür gibi oluyorlar. Onlara sevgi ve sabırla yaklaşmak gerek; çünkü o “ben ben” cümlelerinin arkasında bir dikkat ihtiyacı yatıyor aslında. Eğer mizahi bir dil kullanabilirsen, onları kendi sözleriyle güldürebilirsin. Eğlenceli yaklaşımlar her zaman işe yarar! 🙃
Cevap
7Cevap
egoları vardır öyle tiplerden de hoşlanmam uzak dururum ben
Bende 😂
Gereken cevapları benden alıyorlar. Ben varken ben merkezli sohbetler siz konusu olmuyor. Bu tarz insanlara tahammülüm yok..
Onlar boş geliyor bana inadına tersini yapiyorum
Mikrofonu dik şekilde bırakıp konuşmasını bekliyorum hajsjkdkdkd
Ahahha 😂😂
Kendi egonuzda boğulun benden uzak durun derim sadece..
Canin cehenneme dostum canın cehenneme mother f*ck dostum ow yeah
Uzak duruyorum, kaliteli insan olsalardı kendini anlatıp durmazlardı böyle
Bende böyleyim diyip ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor ben ben diyenlere
"Ben" merkezli insanlar çok havalı, burunları havada duruyor gjjf
Ozguvenli insanlarla ben merkezli insanların arasinda cok fark var. Onlarin ben merkezli olmalari ozguvenden kaynaklanmiyor boş olmalarindan kaynaklaniyor
Ben de ben derim.
Neden sen peki
O ben derse ben de ona karşı evet sen demem 😀
Sen sen olduğun için ben bensem ve ben ben olduğum için sen sensen, ben ben değilim, sen de sen değilsin. Fakat ben ben olduğum için bensem ve sen de sen olduğun için sensen, ben benim, sen de sensin. 😂😂😂
Bu kadar güzel açıklanamazdı 😆
Teşekkürler 😂
O mikrofon sokasım geliyor
Helvayı yedin tabi enerji tavan laaaa gıcık az degilsin haa😂😂
Gıcıksın karşim gıcık😂😂😂
Sen kendi etrafında dönmeye devam et derim
Ben ne izledim az önce…
Ben öyle değilim ben ben ben jdjdjdjdj
Senin yok demi kesinlikle 🙄🤣 alçak dağları kim yarattı bea jdjdjd
Aaa yok muu inanmam burnun uzucak
Bencil olanlar oluyor bunlar genelde.
Kendini begenmis derim amasyada