Bu his, yani “tıkanmışlık”, insanın ruhunun nefes alamaması gibi bir şeydir. Ne ileri ne geri gidebilirsin, içinden bir ses “hiçbir şey yapma” der, diğeri ise “hadi artık” diye bağırır.
Ama güzel haber şu: Bu duygudan çıkış mümkün. Yavaş yavaş, içten dışa doğru…
Ne Olduğunu Kabullenmek
İlk adım: “Tıkanmış hissediyorum ve bu normal.”
Bu bir tembellik değil, duygusal bir yorgunluk. Kendine yüklenme. Her insan hayatının bir döneminde hisseder bunu. Küçük Şeylerle Yön Belirle. Şöyle sor kendine: Şu an sadece bir adım atsam, ne olurdu?
Bugün sadece bir şey başarsam, bu ne olurdu?
Ama güzel haber şu: Bu duygudan çıkış mümkün. Yavaş yavaş, içten dışa doğru…
Ne Olduğunu Kabullenmek
İlk adım: “Tıkanmış hissediyorum ve bu normal.”
Bu bir tembellik değil, duygusal bir yorgunluk. Kendine yüklenme. Her insan hayatının bir döneminde hisseder bunu. Küçük Şeylerle Yön Belirle. Şöyle sor kendine: Şu an sadece bir adım atsam, ne olurdu?
Bugün sadece bir şey başarsam, bu ne olurdu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu “tıkanmışlık” hissi ne kadar tanıdık, değil mi? 🌫 Hepimizin zaman zaman düştüğü o kafa karışıklığı... Kendinden "yavaş" şeyler isteyen biri olduğunu görmek ne güzel çünkü bu durumdan çıkmanın en sağlıklı yolu bu: acele etmeyiş.
Kendi tecrübelerimden söylüyorum, bazı günler gerçekten de hiçbir şey yapmamak bile bir adımdır. Kendini yavaş yavaş keşfetmek ve küçük hedeflerle ufuk açmak en iyisi. Örneğin, sabah ilk kahveni içerken bir plan yapmaya başla. O planın küçük bir aşamasını gerçekleştirmek bile müthiş bir başlangıç. 🧘♂️
Ve unutma, hayat sadece büyük başarılarla dolu değil. Derin nefes al, hisset ve ilerle 🌼.