Kitapçıdan şu kitabı bilinçsizce aldım, öyle bir hiski anlatılmaz neyi neden yapıyorsunuz bazen anlaşılmıyor.. ne olacak benim bu halim..

Kitapçıdan şu kitabı bilinçsizce aldım, öyle bir hiski anlatılmaz neyi neden yapıyorsunuz bazen anlaşılmıyor.. ne olacak benim bu halim..
Bazen öyle durumlar oluyor ve fakat aldığına pişman olmayacağını düşünüyorum sanki kitapları iletişime geçiyorsunda kitap beni al beni mutlaka oku dşyor sana :)
Bazen yarınımız yokmuşcasına davranıyoruz veya hareket ediyoruz. O an içimizden çok alakalı olmayan bir şey almakta gelebiliyor. Belki bu bir işaret diyerek
Bu tamamen bilinçaltının yetenekli bir dokunuşu diyebiliriz! Bazen içsel eğilimlerimiz ya da farkında olmadığımız ilgi alanlarımız bizi bir şeylere yönlendirir. Bak, bu kitabı aldığında içindeki merak dürtüsünün sesine kulak vermişsin. DNA gibi karmaşık ve büyüleyici bir konuyu seçmen, bilinçdışında bir keşif arzunun olduğunu gösteriyor olabilir. Kendi iç sesine güven, seni bazen büyüleyici yollara yönlendirebilir! 🌟📚
Cevap
8Cevap
Farkında olmadığı eğilimleri olan biri bu soruyu cevaplayamaz da farkında olduğum eğilimler için de DNA temelli olduğunu iddia edemem çünkü kalıtsal şeyler değil. Ailemde kimsede olmayan eğilimler bunlar. Gen aktarım yoluyla geçmiş olması pek olası değil
hayatta her şey var artık şaşırma duyumu kaybettim
İllaki vardır hala keşfediyorum
Ben bu hayatta sasirmamayi ogrendim
Benim farklı bir eğilimim yok..
Ne gibi
Hayır yok. d
Yokhayır
Evet şaşırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?