Kişilik & Karakter Bazı şeylerin farkında olup, farkında olmamış gibi davranıyor musunuz? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Alışkanlık oldu galiba ama sarıyor 😂😂😂 Bazı şeylerin farkında olup, farkında olmamış gibi davranıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bazen yapmak gerekiyor. Olayların sonunda haklı olup, olmamak için. 1 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı. Evet aslında başta eğlenceli oluyor ama işin sonunda insanların gözünün içine baka baka yalan söylediğini gördükçe çok üzülüyorsun 1 1 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Öyle tabi ki bir kırgınlık oluyor ama yüzüne vurunca da bir şaşırıp kalıyorlar Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu konuda ustayım.. akrep burcuyum gayet normal bence. 1 2 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Sonradan zehrimi salıyorum diyorsun Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Hak edene salıyorumm acımam. Yorumla
Ugrasamicam Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hemde nasıl 😂 safa yatmak güzeldir avantajı boldur. Açık açık okursun insanları. Gerekince saflık postunu çıkarınca çok dumur oluyorlar ama 😂 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen farkında olup değilmiş gibi davranmak güzel sessizlik ☺️ 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Salağa yatmaya bayılırım 1 3 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Eğlenceli gelmeye başladı nedense jsbdwkdks Yorumla aloneenolaa +1 yıl Bence de sal ak sanıyolar aşırı harika belki de gerçekten sala ğımdır orası ayrı da Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Jandjajxjs yok öyle bise Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. mallık seviyemi bunun için kullanıyorum 1 3 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Çokta mallık statüsüne girmiyor bence her şeyin farkındaysan kendi lehine çevirebilirsin Yorumla ElCuco +1 yıl amaç bilmemek, farkında olmamaksa neden lehime çevirip uğraşayım ki :d Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Olay farkında olmamak değil, senin o şekilde davranman. Uğraşıp uğraşmaman sana kalmış bir şeyde ama üzülen taraf olursun dediğin gibi yaparsan Yorumla
kadirsins Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 82% +1 yıl İste tam da bu yuzden kaybettim hep 1 6 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Farkında olduğun halde nasıl kaybeden taraf olabiliyorsun ki Yorumla kadirsins +1 yıl Kendi kazdigim kuyuya dustum diyelim uzun meseleler ama pisman degilim gercek yuzlerini gormus oldum Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Neyse biz ona tecrübe olmuş diyelim Yorumla kadirsins +1 yıl Hadi oyle olsun Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Öyle öyle Yorumla kadirsins +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yaşandı kardeşim kralı yaşandı 1 8 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Yapma bea kedicik 🚬 Yorumla XoxBurak +1 yıl 😾 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Bu ne la uandlajdjwjx Yorumla XoxBurak +1 yıl Off sıkıldım uyuyamıyom Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Hep benim yüzümden dimi hadi itiraf et jsbdjwjxj Yorumla XoxBurak +1 yıl Yok ya sen masumsun dösmdkd Yorumla Snowflakee0 +1 yıl İçim rahatladı sağ ol 😂😂 Yorumla XoxBurak +1 yıl Ric djdj Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Salaga yatanlari yatmisken csksm hyirrr 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 151,3b cevap paylaştı. Evet genelde umursamadığım zaman 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Hayatımın %40 ı böyle geçiyordur 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Saf gibi davranıyorum 1 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Evet 😂 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Arada yaparız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bazen yapmak gerekiyor. Olayların sonunda haklı olup, olmamak için.
Evet aslında başta eğlenceli oluyor ama işin sonunda insanların gözünün içine baka baka yalan söylediğini gördükçe çok üzülüyorsun
Öyle tabi ki bir kırgınlık oluyor ama yüzüne vurunca da bir şaşırıp kalıyorlar
Bu konuda ustayım.. akrep burcuyum gayet normal bence.
Sonradan zehrimi salıyorum diyorsun
Hak edene salıyorumm acımam.
Hemde nasıl 😂 safa yatmak güzeldir avantajı boldur. Açık açık okursun insanları. Gerekince saflık postunu çıkarınca çok dumur oluyorlar ama 😂
Aynen farkında olup değilmiş gibi davranmak güzel sessizlik ☺️
Salağa yatmaya bayılırım
Eğlenceli gelmeye başladı nedense jsbdwkdks
Bence de sal ak sanıyolar aşırı harika belki de gerçekten sala ğımdır orası ayrı da
Jandjajxjs yok öyle bise
mallık seviyemi bunun için kullanıyorum
Çokta mallık statüsüne girmiyor bence her şeyin farkındaysan kendi lehine çevirebilirsin
amaç bilmemek, farkında olmamaksa neden lehime çevirip uğraşayım ki :d
Olay farkında olmamak değil, senin o şekilde davranman. Uğraşıp uğraşmaman sana kalmış bir şeyde ama üzülen taraf olursun dediğin gibi yaparsan
İste tam da bu yuzden kaybettim hep
Farkında olduğun halde nasıl kaybeden taraf olabiliyorsun ki
Kendi kazdigim kuyuya dustum diyelim uzun meseleler ama pisman degilim gercek yuzlerini gormus oldum
Neyse biz ona tecrübe olmuş diyelim
Hadi oyle olsun
Öyle öyle
🙄🙄
Yaşandı kardeşim kralı yaşandı
Yapma bea kedicik 🚬
😾
Bu ne la uandlajdjwjx
Off sıkıldım uyuyamıyom
Hep benim yüzümden dimi hadi itiraf et jsbdjwjxj
Yok ya sen masumsun dösmdkd
İçim rahatladı sağ ol 😂😂