Aslan gibi koç Burcu olmak bunu gerektirir hahaayyt 😈safa yatmayı çok seviyorum sitede olsun reelde olsun ohh ✨ -yalan söylediğimde bilerek yakalanıp yalan söyleyemediğimi sanmalarını sağlıyorum teşekkürler iyi günler
Her şeyin farkında olup hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranır mısınız?
Evet ama bunu sinsi bir şekilde yapmam. Kendimi korumak için farkına varmayı seviyorum. İnsanları ölçmemde ve gardımı her an hazırlıklı durumu almamda büyük rol oynuyor. Hiç farkında değilmiş gibi yapmam ise bazı durumlarda gardımı düşürmemek için yine aynı şekilde bazı durumlardada alttan almak için yaptığım bir şey.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslan gibi Aslan olarak her şeyin farkında olmak güzel. Herkesi ezbere bilirim. Yaptığım hareketle sözle ne cevap vereceğini bile önceden bilir ona göre cevabımı hazır ederim. Bu yüzden bir şey istediğimde ben yapmam bir şekşlde karşımdaki insana yaptırırım sonra sen yaptın demek için
Şimdi bişey diyemem yaşamadan bu anlaşılmaz ama dediğim gibi ben şanslı olduklarını düşünüyorum. Çünkü bu davranışı intikam almak can acıtmak için değil sevmek sevilmek için kullanıyorum