Kendinizle alakalı sizi bile şaşırtan yönleriniz ortaya çıkıyor mu?

Kendinizle alakalı sizi bile şaşırtan yönleriniz ortaya çıkıyor mu?

Tabiki mesela bana tuzak kurulmasaydı şunları bilemezdim bence bu durugörü yeteneğinin bana bir mucizesi neden adam da diyor haberci rüyalar görür gerçekten görüyorum işaretler verir dedi galiba gerçekten işaretler de veriyor kuzenin arkadaşı baya sene sonra denedi tuzak kurmayı ve ben 4. yol kesmede göz temasında hemen değil eski anı canlandı eski hali yer bende kendimi gördüm ama onun gibi değil çok garipti o anı 23 yaşında beni ilk gördüğü an kuzenimin yanında hep sinirli baktım kurtuldum sonra bir yer canlandı beynimde ordan geçtim kızdılar dikkatli ol diye biraz topuklu giymiştim o ne biliyor musun? olur ya şemsiyeler ama öyle davetlerde olur onun altı gördüğüm sonra baya sene sonra beni dinlediğini sezdim sonra kuzen baya sene sonra 4 kere denedi sezdim zaten iki sene önce eski anı canlandı ya birden kuzenden şüphelendim sonra geçen sene büyük tuzak kuruldu sezdim ikinci göz temasında ve gerçekten öyle oldu baya çabaladı 2. tuzak için sonra rüyalar gördüm uyarı niteliğinde sonra bu sene de gördüm sonra eskileri hatırladım yazarak sonra başıma gelecekleri hayal ettim gerçek gibi sonra yine birini sezdim onu da rüyada gördüm sonra duyduk ki bir tanıdıkla yatıyor hep sonra biri var onu da gördüm rüyada sonra hayal ettim şüphelendim baya seziyorum olay düşünce yer sezebiliyorum
İllak oluyor çünkü yaş ilerledikce daha çok farkındalık oluyor mesela ben bir erkekte gösterdiği o şefkate aşık olduğumu yıllar sonra farkettim aradığım şey aşk değil şefkatmis aslında , ya da cinsel ilişkide siradanlasmis şeyleri sevmediğimi fant@zi ve heyecanı sevdiğimi yıllar sonra farkettim
Bu genellikle aşk olaylarında ortaya çıkıyor. İnsanı insanlığa daha çok iten veya uzaklaştıran genelde çıkmaz aşk ilişkileri oluyor. Bu ben değilim söylemleri genelde hep orada oluşuveriyor.
Burada önemli olan bu yeni çıkan davranışı, kişiliğe entegre edip etmeme kararını vermek. Sadece insanların bizi olumsuz yönlerimizi arttırmasına izin vermeyelim. Yeni ve iyi davranışları da kabullenelim kendimizde.
Kendimi tanıma sürecim hiçbir zaman bitmeyecek. Bazı yönlerimi kaybediyor, yenilerine şahit oluyorum. Bu yüzden düzenli olarak kendimi keşfetmeye çıkıyorum ve bu süreç ölene dek devam edecek.
Cevap
5Cevap
hayır tüm yönlerimi bilirim ben
Yaşadıkça keşifler devam eder kendimizde dahil:)
şu an çıkmıyor ama önceden güzel şarkı söylediğimi bilmiyordum sonra öğrendim
Birini sevdiğim zaman evet daha duygusal bı halim ortaya çıkıyor farklı bir kişilik
Çıkıyor valla helal olsun 😃
Hayır, kendimi tanıyorum artık
Evet bazen
Bazen evet
Evet çıkıyor bazısı işimede yarıyor
Çıkıyor bazen
Bu zamana dek hiç olmadı : (
Hayır😀
Evet illaki çıkıyor
çıkıyor ahaah
Maalesef evet
Allahu Ekber