Beni anlasın yeter, oturup iki lafladığımızda birbirimize iyi gelelim yeter. Beni anlaması benim için çok önemli. Anlaşılmak için de benzemek gerekiyor. Benzer ilgi alanları, benzer karakterler, benzer yaralar, benzer tecrübeler insanları birbirine yaklaştırır.
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
Biriyle arkadaş olabilmem için en başta güven gerekir. Çünkü ben bir insana içimi açıyorsam, onun da kalbini kirletmemiş olması lazım. Ne iki yüzlülüğe tahammülüm var ne de çıkarla şekillenen dostluklara. Yanımda biri olacaksa, dürüst olsun, yalanı süsleyip sunmasın. Sessiz kaldığımda ne hissettiğimi anlayabilecek kadar dikkatli, sevindiğimde benden fazla sevinmeye gönüllü olsun. Saygı duysun, küçümsemesin, zor günümde varlık göstermeyi bilsin. Laf olsun diye değil, yürekten var olsun. Çünkü ben kalabalıklar içinde yalnız olmayı değil, bir kişiyle bile gerçek olmayı tercih ederim. Az olsun ama samimi, az olsun ama yormasın. En çok da içten olsun.
Kişilik & Karakter konusunda 204,6b cevap paylaştı.
Karakteri olması gerekiyor. dürüst olması gerekiyor. o kişiye sonuna kadar güvenmeliyim. aynı zamanda kafa dengi olmalı yanında kendimi rahat hissetmeliyim
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Akıl, fikir, mizah anlayışı, omurga, hayata ve olaylara karşı bakış açısı olması. Duygularını ve mantığını kontrollü şekilde kullanabilmesi gerekir. Seçiciyim bu konuda fazlasıyla.
Arkadaşlık kurduğum kişilerle aradaki bağın temelinde kesinlikle samimiyet ve dürüstlük olmalı. Birinin olduğu gibi kendini gösterebilmesi, karşılıklı güven için en önemli faktörlerden biri. Bunun yanında karşılıklı anlayış ve güzel bir enerji paylaşılıyorsa, o arkadaşlık uzun süreli olur. 😊 Tabi mizah anlayışı uyuyorsa, kahkahalar da eksik olmaz! 🎉 Senin arkadaş seçiminde önceliklerin neler?
Bu zamanda çok zor bunu kestirebilmek. Yani güvendigin herkesden bazen darbe yiyebiliyorsun. O yüzden uzunca bir süre konuşmak lazım. Tabi sınırlar koyarak. Ben o sınırları bazen koyamadım. Umarım sen sınırlarını çizgilerini koyarak arkadaslık edersin.
Çok hayatıma arkadaş alıp herkesle konuşan bir yapım yok az olsun öz olsun düşüncesindeyim ama seçimlerimi yanlış yaptığımın farkına vardım şu an dikkat ettiğim öncesinde planlı programlı ve hayatı içerisinde bana değer vermeli bana vakit ayırmalı ve saygı duymalı hayatında yalanı olmamalı bilmediği konular hakkında konuşmamalı çok önemli bir konu içerisinde emin olduğu konularda konuşmalı yaşam tarzı olarak karıya kıza bakmamalı efendi olmalı ama maalesef 4/4lük arkadaş bulmakta zor
Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı.
Kendini bilmeli, patavatsızlık yapmayacak bir biçimde samimi olmalı, menfaatsiz, hatrı sayılan, yardımlaşmayı bilen, mazlumun yanında olan biri olmalı, şaka yaparken de ayarını hududunu bilmeli ve en önemlisi, iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanımda olmalı.
Bi kere en basta merhamet ve vicdan sahibi olmali. Bana gore ona gore herhangi birine gore dogru ya da yanlis olsa bile kendi gorusunun arkasinda durmali. Vefali olmali. Dertlesebilmeliyim guven vermeli...
Karşımdaki kişinin ozsaygisi olmasi benim için önemli. Artık buyuyememis, kendiyle sorunları olan insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Ayrıca böyle insanların beni de aşağı çektiğine inanıyorum.
Kendini bilmeli, patavatsızlık yapmayacak bir biçimde samimi olmalı, menfaatsiz, hatrı sayılan, yardımlaşmayı bilen, mazlumun yanında olan biri olmalı, şaka yaparken de ayarını hududunu bilmeli ve en önemlisi, iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanımda olmalı
Kişilik & Karakter konusunda 26,5b cevap paylaştı.
Yalancı olmaması karakteri kişiliği düzgün olmalı empati kurabilen vicdanlı merhametli saygılı anlayışlı sabırlı Allaha inancı olan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Ona verdiğim degeri bana vermesi mesela ben en dolu animda en mesguk hayati animda omun telefonunu acip onun boslarini dinliyorsama * o sadece gunde 1 -2 kere sadece müsait oldugu anlarda bana cevao veriyorsa onla arkadasligimi bitiririm
Enisteci olmamasi Her kosulda yanimda olması Sirlarimi insanlara yayacak kadar dusuk seviyede olmamasi Ve en önemlisi de bi erkek icin beni değişmemesi