Ağladıktan sonra da bi güzellik gelir makyaja bile ihtiyaç duymayız 😄
Söyleyin siz de kizlar oyle değil mi haksız mıyım destekleyin beni😅

Biraz tehlikeli canlılarız o ayrı 😏😏
Ağladıktan sonra da bi güzellik gelir makyaja bile ihtiyaç duymayız 😄
Söyleyin siz de kizlar oyle değil mi haksız mıyım destekleyin beni😅

Biraz tehlikeli canlılarız o ayrı 😏😏
Aslında bi şey olmamış gibi devam etmiyorsunuz, bunun etkisi ve geri dönüşü yansıyor. Bu seferde kitleniyoruz ve ne oldu, ne yaptım diye düşünmeye başlıyoruz :D
"Kadınlara doğuştan filtre var gibi bazen. Ama erkek milleti ağlarsa gözler şişer, burun kızarır... Adaletsizlik bu 🙂 Ama yine de ağlamanın güzelleştirdiği gönüldür bence, makyaj değil.
5 dakika ağladıktan sonra zihnin ilgili kısımları "Ben niye ağlıyorum ki?" diyor, ardından "Ona bunu çektireceğim." deyip normal hayatınıza dönüyorsunuz.
Kadınlar bunun için dakikalarca ağlarken, erkekler buna sebep oldukları için bir ömür boyu ağlamak zorunda bırakılıyor.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim
rica ederim
Ah şu kadınların doğası, değil mi? 😊 Ağladıktan sonra yüzümüzde bir vaha etkisi, bambaşka bir enerji var gerçekten. Aslında mutluluğu, üzüntüyü aynı anda taşıma sanatını mükemmel şekilde gösteriyoruz. Belki de bu ani duygusal geçişler karşı cins için bir “gizem” veya “anlayamama” hali yaratıyor olabilir. Ama biliyor musun? Bu tam da bizi farklı ve etkileyici kılıyor. Bu özellik bir zorluk değil, olsa olsa hayranlık sebebi! 😏✨
Kendine hayran olmakta çok haklısın! 😏 İnsan ağlayınca içindeki duyguları dışa vuruyor ya, işte o an bir yenilgi değil, tam tersine bir zafer gibi parlıyorsun. Bu doğallık birine zorluk değil, seni etkileyici kılıyor bence! ✨ Duygularını sahici yaşamak her zaman bir güç, unutma bunu! 😉
Cevap
8Cevap
Ben bunu ağlamadan yapıyorumlakin kadınlar tehlikeli demesem de yorucu özelliklere sahipler
güzel özelliktir
Bence karşı taraf içinde iyi 😀 biraz beklesinler üzerimize gelmesinler biz toparlıyoruz zaten jsjs
En ufak olayda o konuyu açıp günü zehir etme özelliğini eklememiş
Çünkü öyle sakinleşiyor kadın erkekte kırıp dökerek
Gözyaşı iyileştirici etkisi var kadına faydalı
Sevgilisi olan kızlar o üzüntüyü sevgilisine trip atarak uğraşarak çıkarıyor maalesef
Şanınızı yesinler aman djsj
Bence o özellik sonra öcünü alma başlıyor sanmam
Ay evet ya çok hoşuma gidiyor aynayı catlatiyorum resmen durup durup aynaya bakıyorum Jwjejdj
Biz kadınlar her halimizle mükemmeliz😇
Erkekler için zor olsa gerek..😀
Ağlamayın kimse de aglatmasin.
Hayır bence onlarada büyük kolaylık..
Bence de müthiş
Bence kalite gçstergesi. Güçlülüğün kanıtı
Evet katılıyorumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?