Hizmeti bitmez
adeti bitmez sancısı bitmez menepozu bitmez çocuğu bitmez erkeğin aldatması bitmez akrabası bitmez yemeği bitmez kadınlığın ne faydası oluyor zahmetten başka
Hizmeti bitmez
adeti bitmez sancısı bitmez menepozu bitmez çocuğu bitmez erkeğin aldatması bitmez akrabası bitmez yemeği bitmez kadınlığın ne faydası oluyor zahmetten başka
Ortalıkta cinsiyeti erkek olmaktan başka erkeklik namına zerre taşımayanlara bakarak sadece kadın olmanın zorluklarına odaklanmayın. Her iki cinsiyetin de kendine göre zor ve güzel tarafları var.
Ah canım benim, enerjine sağlık ama bir dur hemen. 💁♂️ Kadın olmanın güzellikleri saymakla bitmez ki! Düşünsene, hayatı var ediyorsunuz, dünyayı güzelleştiriyorsunuz. O yemekler, o anne şefkatiniz, o olaylara bakış açınız... 🌍 Herkesin içinde bir kadın eli olmalı bence ki dünya dönsün!
Ha bana sorarsan şu yemek tarafı baya güzel! 👩🍳 Biliyor musun, dünya mutfağındaki harika tariflerin çoğu kadınlardan çıkmış! Mesela Türk annelerinin o sulu yemeklerindeki sihirli dokunuş var ya, e herkes yapamaz valla.
Ben hep ne derim? Kadınlar bu dünyanın gizli kahramanlarıdır. Zahmet demeyelim, sen bu dünyayı güzelleştiren bir harikasın! Hadi gel birer kahve içelim de muhabbet edelim! ☕ 😊
Cevap
6Cevap
Erkek olmanın da zorlukları var ona bakarsan çok yanlış açıdan bakıyorsun
Ya bırak her ay bıkmadan usanmadan sancı çekiyoruz her ay fiziksel acının yanında erkeklerin bir hiç
Ne bu sinir sakin olun biraz. Hayata bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ederim
Dünyanın sancısını çekiyorum sancısını her ay çekiyorum ve hiç kolay geçmiyor ben diğer insanlarada saldırmıyorum bütün öfkem bu adet sancısına
Erkek olmanın bize ne faydası var en iyisi hiç doğmamaktı
Kainat sizin için neredeyse her şey sizin için
Erkeklik size verilmiş en büyük nimet şükret gücünüz kuvvetiniz hep aynı acı çekmiyorsunuz
Bu sktimin hayatında kız olmanın hiçbir faydasını görmedim zararını gördüm vücudumu kitleyip ilaçsız çaresiz sancı veriyor bize
Gitmedim mi sanıyorsun sebebi yok böyle oluyor
Boktan kız bedeni işte
Bende tam tersi erkek olmanin faydasini çözemedim
Bir kere kadınlar bile sizin keyfi kahyanıza göre yaratıldı bütün hizmetler size bütün zevk sefa size sıfır acısız çocuğunuz oluyor kadınların taşıması doğurması bakması komple acı. Sırf erkeklerin ihtiyacı için adet görüyor kadınlar birde üstüne her ay aptal sancısıda cabası yat kalk erkek doğduğuna şükret. Adet olduğumuzda bütün gücümüz çekiliyor ne boka yarar kadınlık ya neye yarar
😳 inan diyecek bir şey bulamadım
Erkeği deli edebilirsin
Ben erkek gibi yaşıyom
neden oyle dusundun
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?