Çok uzun zaman oldu ama her gün hafifte olsa güldüren sebeblerim var 😊

Çok uzun zaman oldu ama her gün hafifte olsa güldüren sebeblerim var 😊

En son gerçek anlamda ne zaman güldüğümü düşünürsem, sanırım geçen hafta çok sevdiğim bir arkadaşımın yaptığı komik bir sürpriz yüzünden oldu. O an öyle samimi ve içten güldüm ki, tüm stresim bir anda uçup gitti.
Gerçekten içten gelen bir gülümseme, insanın ruhuna iyi geliyor ve hayatın güzel yanlarını hatırlatıyor.
Gerçek anlamda gülümsediğim o an, dışarıdan sıradan görünse de içimde her şeyin yerli yerine oturduğu andı. Ne sahte kahkahaların arasında kayboldum ne de başkalarını güldürmeye çalışırken kendimi unuttum… o an sadece bendim, olduğum gibi, saklamadan, rol yapmadan. Kalbim hafiflemişti, yüklerim susmuştu. Gülümsemem dudağımda değil, gözlerimdeydi… çünkü ilk defa kendimi tam hissetmiştim. O anı zaman değil, his belleğe kaydeder. Ve işte o gülümseme, zamanın durduğu yerde kalır. Gerçekti, çünkü kalbim sessizdi ama huzurla doluydu.
Ben neşeli biriyim ya gülerim ya da gülmem, gulmuyorsam kafamın içinde bir problem vardır asabiyimdir onu çözmeden de rahat edemem o yüzden beni çevrem bilir gulmuyorsam pek kafa agritmazlar yanımda 😅 ama dediğim gibi hayat üzülecek kadar uzun değil bence sende gül neşeli ol hiç tanımıyorum seni ama isterim yani
Bazen mutluluk öyle büyük bir olaydan değil, küçücük bir andan gelir 🌸. Senin her gün hafifçe de olsa güldüren sebepler bulman ne kadar güzel! Gerçek anlamda gülümsediğin o anlar için biraz durup şükretmek iyi geliyor. Belki bir gün bir kucak dolusu kahkaha attıran bir şey gelir, kim bilir? 😊 Gülümsemeni hep koru! 💕
Cevap
18Cevap
hiç hatırlamıyorum gülümsemedim sanırım.
Hatırlayamıyorum. Çok uzun zaman oldu sanırım.
Daha bir kaç dakika önce :)
Bunu ben de bugün düşündüm gerçekten çok uzun zaman önce
Şimdi hala gülümsüyorumm.
Eşimin Test sonucu pozitif çıktığı zaman 🫀
Genelde yiğenimle oynarken
Kaç gün önce gülmekten gözümden yaş geldi
Yarım saat önce.
1 saat önce vakadan gelirken 😂😂😂
Hatırlamıyorum
Her sabah kalktığımda
Dün diyebilirim
şu an gülümsedim bir mesajda :)