Geçenlerde eski bir dostumla uzun bir aradan sonra buluştuk. Sohbet ilerledikçe yıllar önce yaşadığımız komik anılar aklımıza geldi. Onun bir esprisi ile kahkahaya boğuldum, ama o an sadece gülmedim—içimden, en derinden gelen bir gülümseme oldu
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Hatırlamıyorum maalesef hiç. normalde zaten pek gülen birisi değilim ben en son ne zaman güldüm diye soracak olursanız da film izlerken gülmüş olabilirim. en son dedapool 3 izlemiştim harika bir filmdi ve baya da komikti. onun dışında bazen de sevdiklerim ile konuşurken ya da mesajlaşırken azıcık biraz tebessüm oluşuyor yüzümde onun dışında yok
En son bir arkadaşımla dertleşirken bana hissettirdiği samimiyetine binaen çok içten gülümsedim. Bana her zaman gülümse ve kendini üzme, hayat kısa ve yaşayacak daha çok güzelliklerimiz var dedi. Her ne kadar bu hakikatleri bilsem de, samimi bir kalpten bunları duymak, hüzünlü halimi sıcak bir tebessüme çevirdi..
Merhaba Çok gülen biriyim, bütün gülümsemelerim içten ve gülümsemek sadece mutluluk duyulduğunda olmaz emin olun. Gülmek, insan beyninin birden şaşırtıcı olaylara karşı refleksi.