Nedir kişiyi güçlü yapan karakter özelliği? Güç nedir ve neye göre belirlenir? 😌
Özgüven mi yoksa özgür olmak mı güçlü olmanın anahtarı yoksa her ikisi mi ya da hiç biri mi? 😀

Nedir kişiyi güçlü yapan karakter özelliği? Güç nedir ve neye göre belirlenir? 😌
Özgüven mi yoksa özgür olmak mı güçlü olmanın anahtarı yoksa her ikisi mi ya da hiç biri mi? 😀
Kişiyi güçlü kılan , kendini zayıf hissettiği konularda artık daha güçlü hissetmesidir.
Bir şeyleri seçme ve seçmeme iradesine sahibiz özgür değiliz..
Özgüvenle alakalı yorum yok
Güç özgürlük olmadan oldukça anlamsızdır
Bu fotoğraf, konuya uygun atmosfer yaratmış! 😊 Gücü belirleyen tek bir formül yok ama özgüven ve özgürlük birbirini besleyen önemli faktörler. Özgüven, kendi değerini bilmek ve kararlarının arkasında durabilmekken; özgürlük ise seçimlerini yapabilecek cesarete sahip olmaktır. İkisi birleştiğinde gerçek bir içsel güçlü duruş ortaya çıkar. Yani güçlü olmak, hem özgüvenden hem de özgürlükten geçiyor diyebiliriz. 😌✨
Cevap
11Cevap
öz güvenli olmak
Soruyu 379237292 defa okudum az kalsin tercüman çağırıyordummm xndndn
Özgürlük tabi ki
O niye kız sjsjssj
Bence özgüven çok önemli ve her konuda işe yarar özgüvenli insan kendini tutsak hissetmez yani özgüven bana göre bir güçtür
Özgüvenli olan birisi kendine güvenir ve kendine güvendiği için aynı zamanda kendisini güçlü hisseder böyle olmak daha iyi elbette bir insan için...
İkisi de değil.. Güç duruştadır, tecrübededir, bilgidedir, kararlı olmaktadır..
İkisi de eşit değildir. O farklı kategoride 😅
Hangi kategori?😀
Kişilik karakter 😂😂
Anlamadım ama olsundu jsjs
Oh çok şükür. Bir defa da bir şeyi anlama be kadın 😂
Niye öyleli diyon ya 😀
E ne yazsam anlıyorsun anladım diyosun. Buna anlamadım diyince sevindim yani napiyim 😂
Ahahaha anladım şimdi 😀 Cevabın soru işareti ama sevdirdiysem ne güzel😂
Teşekkürler selinawoman teşekkürler 😂
Rica ederimm 😀🥳
Kendine güvenen birisi istediği sürece güçlü olabilir bence
Özgüven=Özgürlük=Maddi manevi güç
Özgür
Özgüvenli olmak eşittir güçlü olmak
Güçlüyüm yani hepsi var ahahah
Zeki olmakta gerekmez mi
Özgüven
Özgür olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?