Kimi zaman aşırı ısrarcı olmak güzeldir bence, siz bir şeyleri çok isterseniz ısrarcı olur musunuz 😃✨

Kimi zaman aşırı ısrarcı olmak güzeldir bence, siz bir şeyleri çok isterseniz ısrarcı olur musunuz 😃✨

Hayır ısrarcı biri değilim Ama değer verdiğim birisi ise kaybetmemek için elimden geleni yaparım Ama özellikle ısrar etmek ya da bana karşı sürekli olarak ısrar edilmesi sevdiğim bir husus değildir neticede herkes birilerinin duygu ve düşüncelerine saygı duymayı öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kader gayrete bır noktaya kadarda ısrara aşıktır. Zorlayabıldıgın yere kadae zorlamak onu nekadar istediğinin en dogru gösterımı olur.. ta ki kırılana kadar.. kırılmadan önce vazgecmekte yerinde bir karardır ileride tekrar kazanabilme ihtimalini oluşturmak için..
Sevene bişey diyemezsin. Ben önceden doğru bulmazdım ama bir kere aşık oldum, kendimi unuttum, onu daha çok bilmek için. Gitti ama ben vazgeçemedim, her an her saniye istedim, 2 sene oldu başkasına göz ucuyla da bakmadım, istediğimi ona söyledim. Her fırsatta
Israrcı birisi değilim aynı zamanda ısrarcı insanlardan nefret ediyorum açıkçası hayır cevabının anlamanı nasıl idrak edemiyorlar, baskı ile kabullendiririm düşüncesi nasıl oluşuyor beyinlerinde buna anlam veremiyorum
İnsan ilişkilerinde ısrarcılık gerçekten hassas bir konu. Bazen kişinin niyetini ve kararlılığını göstermek için gerekli olabilir, ama abartıldığında itici bir duruma dönüşebiliyor. Ben şahsen sadece çok önemli olduğuna inandığım durumlarda ısrarcı olurum ama genel olarak karşımdakinin sınırlarına saygı duymanın önemli olduğunu düşünürüm. Israrcı bir tavır her zaman hoş karşılanmayabiliyor ne de olsa. Peki sen ne düşünüyorsun? 😌🍂
Cevap
6Cevap
1 defa söylerim. Düzgün şekilde anlatırım. Gelişecek muhtemel durumları da gösteririm.
İkinci de beni bulamaz zaten.
Bir yere kadar ısrarcılıkta kimse kimsenin mecburi istikameti veya çıkmaz sokağı değil. 💫🥂
Genel yaşantımda hiç değilim, Söz konusu sevdiğim insansa ısrar ederim
Israr etmem umrumda olmaz
Israrcı insanlar hoşuma gitmez
Hoşlanmam istemiyorsa yalvarmam
ısrarcı biriyim ama ısrarcı insanlardan hoslanmam
Israrı da ısrarcıları da sevmem
Evet istediğim konularda ısrarciyım
Israrcı değilim, ısrarcı kişileri de sevmem.
ısrarcı değilim ve ısrarcılardan hoşlanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?