Küçük jestler, büyük duyguların taşıyıcısı olabilir mi?

Küçük jestler, büyük duyguların taşıyıcısı olabilir mi?

Sevgiyi sözlerden çok küçük jestlerle göstermek, iki uç anlam taşır aslında. Bir yanıyla bu, hislerin en saf halidir çünkü jestler, hesap yapmadan, kendiliğinden akar ve sözlerden daha gerçek bir iz bırakır. Ama öte yanıyla, bazen de kalbinin ağırlığını dile dökemeyen bir cesaretsizliğin maskesidir.
Belki de çaresizliktir...
Kendimce hislerin saflığı ve masumiyetidir genel olarak çünkü küçük jestler büyük büyük sözler küçük olabilir. Manadır , hisettirmek önemli olan bazen düşünülürek yapılan bir jest kalptte derin sevgiler derin tesirler bırakabilir. Karşıyı düşünerek hasta diye yapılan bir çorba yorgun diye yapılan bir sıcak yemek ya da ev işi ya da herhangi küçük başka jestler bazen de çok şatafatlı sözlerle sevgi belirtildiği sanılır ama hissettirilen duygular yoktur orta da. Son olarak bence ne sadece sevgi sözcüğüyle ne de sadece küçük jestlerle sevgi gösterilmeli sevgi tamamen bütün olarak gösterilmeli kabaca değil güzelce , yerinde sevgi sözcükleri de kullanılmalı küçük süprizler de yapılmalı ki hissedilen sevgi de daha derin olsun..
Katılıyorum
Teşekkürler
Yani bazı insanlar için" seviyorum"kelimesini kullanmak zordur bundan dolayı küçük jestler ile gösterebilirler bu onların cesaretsiz olduğunu göstermez. aksine bir şeyleri derin düşündüklerinin kanıtı bile olabilir. Tabiki her bunu demeyen aynı incelikte olacak diye bir şey yok dediğiniz gibi cesaretsiz olanlarda vardır.. umarım karışık olmamıştır.
Yoo, katılıyorum.. Her küçük jest sonuçta sevgi barındırmaz...
Bu onun ne kadar saf ve masum sevdiğinin bir çeşit göstergeside olabilir.. Tüketmek istemediği bir sevgidir, öylesine narin ve zarif hisleri.. Detaylar, incelikler küçük görünen devler benim gözümde..
Seni seviyorumdan daha derin daha saklı şeyler. Misal çayımın demini ayarlıyorsa bu benim ruhuma işler kalbime dokunur.. Sevgi sözcüklerinden çok çok öte bir şey bu 🙃
Kesinlikle, seni seviyorum demesine mahal bırakmayacak hareketlerdir...
Sevgiyi göstermek herkes için farklı bir yolculuk. Küçük jestler, kimi zaman duyguların en samimi ve derin yansıması olabilir, ama bu hiçbir şekilde cesaretsizliğin işareti değil. Herkesin sevdiğini ifade etme biçimi farklıdır; kimisi büyük kelimelere, kimisi küçük ama anlam dolu hareketlere güvenir. Bazı duygular kelimelere dökülmeden de çok net hissedilir. 🩷✨ Cesaretin ölçüsü jestin boyutunda değil, samimiyetinde saklı sanki. 🐍🍡
Sen ne tür jestler yapıyorsun iremcimmm
Hadi oradan "iremcimmm"! 😏 Küçük jestlerin gücüne inandığımı söyleyebilirim; bir fincan kahve hazırlamak, bir mesaj atmak, dinlemek mesela. Ama asıl nokta, karşındakine gerçekten değer verdiğini göstermekte yatıyor. Peki sen, ne tür jestler yapmayı seviyorsun? 🪷❤️
Obanai gibi çorap alıyorum sjsjjsjsj
Cevap
14Cevap
Kimi sözleriyle mest eder kimi karizmasıyla...
Karşı taraf kendini önemli hissetsin yeter ki...
Doğru dedin medo
Bence küçük jestlerle sevgiyi göstermek hislerin saflığıdır, ama bazen de dile dökmeye çekinen bir yüreğin sessiz anlatımı olabilir
Olabilir
Lafla peynir gemisi yürümüyo. Herkes sevdiğini söyler ama davranışta belli oluyo 🫠✨
Doğru dedin kızıl perilim
<3 <3
Sevginin eylemlerle gösterileni makbuldür zaten, kuru kuru lafları ne yapalım ya :D
Ötede beride evcilik oynasınlar 😃
Yoklama, test etme gibi de olabilir 😅
Ama anlaşılıyor onlar ya sjsjsj
Ben hepsini bir bütün olarak yapılmasından yanayım
Yapılan jestler de "Seni seviyorum" demektir. Bu yolla da hissettirilir. İlla sözlü olarak demeye gerek yok.
Bencede
Sözün bir vasfı yok önemli olan icraattır her zaman. Tam tersi davranışla, jestle gösteren kişi temiz ve cesaretlidir benim için kgjgk
Muzansu olarak icraate bakmak icap ederdi zaten sjsjsjsj haşiralar olarak görev başındayız ahahahah
Gideceğğğkk sjsjjsjsjsj
Göreceğukk
Jest yapmak sadece konuşmaktan çok daha değerli bence.
Bencedesi
hislerin safligidir ya. bazisi kendisi kucuk seylerle mutlu olunca herkesi oyle saniyor
Doğru dedin pamuk şekerim
canniimmm
<3
Küçük jestler büyük duyguların taşıyıcısı olamaz
Nidenmiş o Seafooo
forger sadece küçük jest olmaz duygularını da söyleyeceksin bir anlamı olsun
Belki utanıyo seafooo söyleyemiyo olamaz mı yaf
o zaman cevabım bu olur ona jsbdksd
Bağğğhhh ya utanır jest de yapmaz büleee Seaafooo nıç nıç yaf sjsjjsjs
Hep korkaklık ve çekingenlik, sonra esas kızı başkası götürür, böyle himini tipleri kızlar sever ama kardeşi hibi... tuttikiyançek ve banakomaonako😂
Mitsyriyi döver bence benim kahramanlar😂😂
Hislerin saflığı
Seni saf hislerimle seviyorum gaddınnn mucckss
Ben de seni cankuşum 😘
Yiaaa canommm <3 <3
☺️💚
Önemli olan sevginin gösterilmesidir, nasıl olduğunun bir önemi yok.
Bazen bazı şeyler bodoslama söylenmiyor, Minik jestler çıkış yolu oluyor
Çiçek ve çikolatayla sevgisini gösterebilir❤
Yahhh yerun senin ponçik kalbini <3
<3 <3
hammm hammm
Havuçlu kekim <3 <3
Açılmaya çekiniyor olabilir
Olabilir
kişinin huyuda olabilir saflık veya cesaretsizlikle alakası yok
Önemli olan sevginin gösterilmelsidi
Duymak farklı göstermek farklı… hepsinin yeri var…
Kişinin cesaretsizliği
Ahhh mitsuri
İçinden gelen odur
Saf duygular bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?