Merhabalar Herkese 🌸

Herhangi birine karşı sevgili veya arkadaş, içimizdeki sevgiyi göstermek zayıflık mıdır?
Merhabalar Herkese 🌸

Herhangi birine karşı sevgili veya arkadaş, içimizdeki sevgiyi göstermek zayıflık mıdır?
Gösterdiğin sevgiyi anlamayacak kapasitede olan biri için elbette zayıflıktan ziyade saçma gelir. Çünkü onda o kapasite yoktur veya daha önce ona karşı sevgi gösteren kimse olmamıştır.
Ancak sevgi bence doğal antibiyotik gibi. Hastalıkların iyileşmesinde ilk sırada gelen ilaçlardan birisi.
Hayır zayıflık değildir ama kimse nasıl sevgi gösterdiğiniz önemlidir. mesela ben sevgilim olsaydı ya da çok değer verdiğim biri olsaydı tabi ki de sevgimi gösterirdim bu en güzel şeylerden birisidir. ama maalesef günümüzde insanlar kötüleri sevdiği için sevgiyi zayıflık sanıyor. aksine Sevgiyi göstermek, duygusal açıdan güçlü olmanın bir işaretidir. Kendinizi ve başkalarını anlayışla karşılamak, empati göstermek, sevilen kişiye değer vermek ve ona destek olmak, insanlar arasında duygusal güveni ve yakınlığı artırır. Sevgi, bir ilişkide güvenin oluşmasını sağlar ve ilişkideki mutluluğu, bağlılığı ve sağlamlığı destekler.
Doğru kişiyi seçebiliyorsunuz, bu büyük bir mutluluğun , aşkın başlangıcı olabilir.
Hani derler ya hayatınızdan gereksiz insanları çıkarın ki, değer vereceğiniz, sizi anlayabilecek, sizin anlayacağınız insanlara yer açılsın.
Hayır değildir ama karşılıklı göstermek gerekir. Tek taraflı olursa, kesinlikle zayıflıktır. İnsanın sevildiği zaman sevmesi anlamlı olur aksi halde gurursuzluk olur. Keyifli akşamlar.
Cevap
14Cevap
Hayır zayıflık değildir. Aksine güçlü ne istediğini bilen kişiler sevgisini gösterir.
bence zayıflık değil
sevgi güç kazandırır insana..
bunu zayıflık olarak gören insanlar sevmekten korkan insanlardır
Zayıflık değildir. Sevgiyi red eden kişiler zayıftır.
Sevgiden konuşabilmeye hasret insanlık. Sevmek ve sevilmek asıl kudrettir.
Gösterince ucuz basit yalancı oluyorsun insanlar alışmış onları birinin gerçekten sevemeyecegine çoğu kendini de sevmediği için sadece kendilerini kandiriyorlar
Hayır değil ama erkekler sevgiyi hissettikce kaçar soğur ne yapsam da gitmez nasıl olsa bu kız der...
Her erkek aynı değil
Çok üstüne düşersen karşındaki kaçar. Ölçülü vereceksin sevgiyi. Karşı tarafa nefes alma payı bırakacaksın
hayır tabi ki
sevgiyi göstermek değer vermektir o kişi onun için özeldir
sevgiyi göstermek sen benim özelimsin demektir
Ahshshs bu zayıflıksa zayıf bir insan olmayı seviyorum. Sevdiğimi göstermez isem sevmek derdi beni boğar demiş Yunus. Ben de o kafadayım.
Hayır değildir. Askine sevgiyi gösterememek zayıflıktır
Fazla göstermek ve özellikle değerinin bilinmediği durumlarda evet zayıflıktır.
Zayıflık değil. Sevgiyi göstermek, hissettirmek güzel şeyler.
değildir, cömert olunması gereken bir konudur hatta.
Zayıflık olarak düşünüyordum eskiden, şimdi güven duyduğum birine sevgimi gösteririm.
Zayıflıksa zayıfım ve bıundan da şikayetçi değilimm
bunu zayıflık olarak gören kişi sevgiyi tanımıyordur kesinlikle
Onu bilmem de aşırısı heleki hak etmeye nin totosunu kaldırmaktan başka bişey değildir
Sevgiyi göstermek zayıflık değildir.😊
Bence değildir olmamalo
Olmamalı* dksjsj
ene aşkom gelmiş
💞
♥
Hayır zayıflık değildir insanlığın göstergesidir insan da merhamet sevgi olur
Sevgini belli et gizlemek baskalarina firsat vermektir
Sevgiyi göstermek zayıflık değildir. Sevmek ve sevilmek hissedilmelidir.
Bana eskiden öyle gelirdi ama öyle değilmiş
Suyunu çıkarmazsınız hayır.
Hayır zayıflık değildir güzelliktir
Hayır asla zayıflık değildir
Değen birisi ise zayıflık değil bence.
Değildir ama seven üzülür
Güvendiğin bir kişiye karşı sevgi göstermek zayıflık gibi gelmiyor
Sevgiyi göstermek değil sevgi zayıflıktır..
Gösteremeyen zayıftır
Yok be
Hayır değildir
Bilmem
Değildir.
Zayıflık olmamalı
Evet tepene çıkartır sevgiliyi
Hayirrr
Cevabi kişiden kişiye değişen soru.
tabikide hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?