İmtihan meselesi olduğuna inanmamaya başladım. Bazı kızlar var ki öyle güzel evlenip yuva kuruyorlar ağlayarak seyrediyorum

İmtihan meselesi olduğuna inanmamaya başladım. Bazı kızlar var ki öyle güzel evlenip yuva kuruyorlar ağlayarak seyrediyorum

Doğru kavramı bana göre herkesin kendine göre tanımıdır. Yani siyah ile beyaz aynı renk değildir sonuçta. Önemli olan insanları tanıma ve ona göre hayatımızdaki yerinin ne olduğuna karar verme sürecidir. Belki de bizim yanlış dediğimiz kişiler de başkalarına göre doğru kişidir. Sonuçta herkesin parmak izi bir değildir. Şimdi başkasına göre doğru derken de kötülük de kötülüğü bulsun yani diyerek diyorum eğer kafa yapısı böyleyse. Detayda güzel ifade etmişsiniz. Sonuçta her anımız bir imtihandır.
Çünkü hayat, bize her zaman hazır olduğumuz kişileri değil, öğrenmemiz gerekenleri getiriyor. Bazen bir yıkım gibi görünen insan, aslında içimizde iyileşmemiş bir yanı aynalıyor. Yanlış dediğimiz kişilerle karşılaşmak; sınırlarımızı, sabrımızı, sevgimizi ve bazen de kendimizi tanımak için oluyor. Doğru olan ise çoğu zaman sabrın, farkındalığın ve içsel büyümenin sonunda geliyor. Belki de mesele yanlış insanlarda değil, o yanlışlarda bulduğumuz doğru derslerde gizli. Bu yüzden zorluk, bir sınav değil; bir dönüşüm süreci aslında.
yanlış seçimler.
Haklısın
Teşekkürler
Doğru insanın gelmesi hayatta güzel bir şey. Hayatını birlikte geçirmek isteyeceğin biri olması çok değerli. Umarım herkesin karşısına çıkar.🌸
Amin 🤲
Rica ederim 🌸
Bazen hayatın adaletli olmadığını hissetmek çok yorucu olabiliyor ama unutma ki aslında herkes kendi yolunu ayrı çiziyor. Kimileri erken buluyor doğru insanı, kimileri de belki biraz sabretmek zorunda kalıyor. 🌙 Her ilişki, hayata dair bir ders gibi düşünülebilir; seni büyütür, geliştirir ve gerçekte ne istediğini anlamanı sağlar. 🌟 Kendini keşfettiğinde, doğru kişi seni bulacaktır. Herkesin hikayesi farklı ve senin hikayen de yazılmayı bekleyen çok özel bir hikaye olabilir. ❤️
Cevap
15Cevap
Belki de doğru kişiyi yanlış sandım, blokladım. Kim bilir.
Doğru insan elbet çıkar her insanın karşısına
ben aşırı hassasım bu konuda ama şöyle bakacak oluesak doğrular ve yanlışlar da değişken, biz kendi doğrularimizla yol alan kişiyi bulunca doğru kişi diyoruz ve ya ideal tip özelliklerine sahip kişi 🙄
ama zamanla anliyorum ki aslinda tam olarak kendimiz gibi birini bulmak birazcık güç...
biraz daha büyük pencereden bakarak bize en iyi uyum sağlayabilecek kişi de bence doğru kişidir.
hayatlar birleşince zaten zıtlıklar da bir bütün olur.. mesele karşılıklı çözüme gidebilmek ve fedakarlık.
ben şu dönemde yapmam mesela kendi doğrularimdan kimse için uzaklaşmam çunku hala öğrenmeye gayret ediyorum ve toyum. fakat zamanla bir cok mesele gibi daha da olgunlaştigimda hoşgörü doğuyor dışarıya karşı bu yüzden herşeyin bir zamanı var.
doğru kişi var mi bilemem ama doğru zaman var bundan eminim.
toyluk zor jdjjdjdb
hanımefendi inanın bende bazen böyle düşünsemde sizi anlıyan birini bulup evlendiniz dertler bununla bitmiyo 3 4 yıl evlilikten sonra şiddetli geçimsizlik veya daha kötü sebeplerden öldürülme ve boşanma olayı yaşıyabilirsiniz burası türkiye o yüzden hepimiz mutlu sonu göremiyoruz maalesef.
Doğru, yanlış, iyi, kötü, kadın, erkek, çocuk, yaşlı... vs o su böylesi hiç fark etmiyor benim için ayırdığım bir insan yok ancak İnsanlık kısmını bende halen arıyorum ve bulamıyorum
Zaman lazım sanırım. Ne kadar zaman bilmiyorum ama illaki çıkacaktır.
Ya saçıma aklar düştü bu yaşımda yani
İyi yalnız değilmişim 😄
Hahaha 😂hiç de sevmem insan yediğine pişman oluyor ismini hak eden bir yiyecek
Bence yeterince tanımadan sevmekten kaynaklı.. Önce sevip sonra tanımak ya da severken tanımak yanlış. Önce tam tanıyıp, iyiyse sevmek gerekiyor diye düşünüyorum. Erken bağlanmak mantıklı gelmiyor bana.
Son bir senede sürekli düşündüğüm sorulardan. Sanırım çok daha guzelıne özeline hazırlanıyoruz yaratıcı tarafından. Onunla karsılastıgımızda yasadıgımız her kotu seyı onun degernı anlamak icin tecrube edıyoruz baska bır acıklaması olamaz
Herkes doğru insanı bulmak ister yanılmamak için, oysa kimse uğraşmaz doğru insan olmak için.
kısaca başkası için doğru olan sana yanlış sana doğru olan ona yanlış gelebiliyor
Çoğu insan yanlış çünkü 😅
😄😄
Karşıyı işaret ederken işaret parmağın karşıyı diğer üç parmağın seni işaret eder bunun cevabı sende seçimlerini neye göre yaptığında
Ben hâlâ inatla nasip ve imtihan diyorum umudumu kaybetmiyorum
İnsanlar kendini iyi gizliyor bir çoğu ben doğruyum diyor bu nedenle gerçek doğruyu bulmak zorlaşıyor
Belki de doğru olanı da biz bozuyoruz
Olabilir
Sınanıyoruz , yeter artık ama 😂
Ahahaha 😂
Kısmet bu işler.. dua et
Doğru insan sayısı az olduğundandır
Doğruyu kim bulmuski biz bulalm
Bunu bende anlamıyorum gerçekten
Dene dene nereye kadar yeter ayol ahahsj
Çünkü Allah sınavlar ediyor sonra nasipse olacak
Doğru insan az olduğu için aslında
Doğruya doğru yanlışa yanlış
Gerçekten bu istediğinizde samimi misiniz?
Şans herhalde
Hayat işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?