Niye böyle oluyor sizce? Neden doğru insan doğru zaman ikilisi bir araya gelmiyor?

Niye böyle oluyor sizce? Neden doğru insan doğru zaman ikilisi bir araya gelmiyor?
Zaman herkes için aynı aslında ama şartlar farklı. Şartları değiştirmek duygu ve düşüncelerimizi değiştirmekten daha zor olduğu için öyle oluyor. Bu durumda önce gerekli koşulları sağlayıp doğru insan olduğumuzda, doğru insanın karşına çıktığımızda yanlış zaman diye bişey olması mümkün değildir..
Bence var ya yanlış zaman. Bazen ne kadar sevsen de olmuyor
Durum yer ve şartlar diyelim 😇
Günaydın ama anlaşamadık bu konuda 😂
Doğru anın o olduğunu asla bilemeyiz. Belki de eskiden karşılaşmış olsak doğru kişiler olmayacaktık. Olasılıklar ve olasılıksızlar silsilesi..
O zaman başarısızlık kaçınılmaz 😇
O zaman olumlu ve olumsuz deneyimler kaçınılmaz 😄
Olumluyuz genel olarak galiba 😇
Evet ruh emici olmayı sevmem hayat kısa 😄
Vay benim gibi insanların olduğunu bilmek güzel. Hayat üzülmek için fazla kısa
İllaki üzüldüğümüz konular vardır ve olacak ama önemli olan minimize ederek yaşamayı bilmek 😄
Üzülmeyelim ya ben artık şunu anladım ki kimseyi üzülecek kadar ciddiye almadığında hayat daha güzel 😇
Kimseyi üzülecek kadar ciddiye almakla alakası yok esasen. Sevdiklerimiz var ve başlarına bir şey geldiğinde üzülebiliyoruz, bunun dışında bizim de başımıza bir şeyler gelebilir ve insani olarak belirli bir üzüntü yaşarız. İnsan sadece aşk meşk meseleleri için üzülen bir varlık değil sonuç olarak 😂
Aşk meselesi için dedim zaten ya 😇 diğer konular zaten üzülürüz onlara insanlığın gereği.
Teşekkürler bibot ahsh
Bana bir şey yok yani 😂
Sana da teşekkürler 😄✨️
Kalbim çıt 😂
Dünya hassas kalpler için cehennemdir ahdh
Cehenneme hoş geldiniz 😂
:D oo ponçiğim diyosun
Kalbimiz öyledir 😇
Doğanın kanunu böyle
Kimin tavuğuna kışt dedik biz 😂
Biz bir şey demedik de hayat bize kışt diyor
Biz de hayata kışt deriz 😇
Teşekkür ederim 🌟
böyle bir durumla karşılaştığımızda mutlaka yanlış karar vermişiz demektir.. Çünkü doğru insanı beklememiş, Yanlış kişileri hayatımıza sokmuşuzdur.. En kötüsü ise doğru zaman zaman yanlış kişi...
Cevap
8Cevap
Doğru insan diye bir şey yok aslında.. sadece doğru olduğuna inanırız. tamamen şans
Hayatın kanunu bu şekildedir. Kimse mutlu olmasın ulan der böyle yaparak.😅 Doğru gibi gösterip feyk attığı da olur zaman zaman.
Dünyanın tersi düzünden daha iyidir belki diyerek çevirelim bence bu kanunu 😇
Ay inan öyle yoruldum ki bilmiyorum. Demek ki hayat bunu yaşatarak "sen tek kal" demeye çalışıyor galiba dolaylı yoldan
Bende aynı fikirdeyim. Belki de yalnızlık en güzeli kimbilir. Ama mutlu olmaya hayattan zevk almaya devam 😇
Yalnızlık güzel diyenlere inanmıyorum. Bir yere kadar güzel. Bir yerden sonra insan yanında sevildiğini hissettiği insanları arıyor.
Haklısın insan güzel bir omuz arıyor yaslanacak ama kapalı züğürt tesellisi benimki 😇
Ahahaha 😂😂 sana gülmedim yanlış anlama sakın bazen bende yapıyorum kendime bu teselliyi😂😂
Az çok tanıdım seni ya bana gülmediğini biliyorum rahat ol 😇 napalım ya hep insanlar mı kandıracak bizi biraz da biz kandıralım 😂
😂😂🙂🙏
Belki de sadece doğru kişi olduklarını sanıyoruz. Ben de bunun aksini yaşadım. Doğru zamanda yanlış insanla tanıştım. Bu daha kötüydü.
O daha kötü gerçekten. Neden ikisini aynı anda bulamıyoruz gerçekten sorun😂
Yanlis insanlarla dogru zamanda tansmak dahada zor aci
Yine haklısın 😇
Herzaman oldugu gibi dimi;)
Evet ya niye öyle 😂
Belki de doğru insanlar değildir biz doğru insan olarak görüyoruz belki de bizim doğru insan olarak gördüğümüz insanı o zamanda denk gelsek öyle şeyler yaşayacağız ki yanlış diyeceğiz bu bizim değerlendirmemiz
Aslında bu bir imtihandir demekki o an olması gerekiyor o insandan birşeyler öğrenmen gerekiyor alıyor anlıyor tecrübe ediniyorsun.. yani demem o ki yanlış zaman yanlış insan yok senin öğrenmen gerekenler. var
Illa bir puruz olmasi gerekiyor sanki.
Soz guzelmis. :)
Teşekkür ederim saldık artık 😇
Belkide zaman yanlış değildir. Yani olmaması gereken iki kişi olduğu için böyledir, bilmiyorum.
bencede doğarken şansımızı hep kullanmışımızdır aynı fikirdeyim
Doğru insan yanlış zaman diye bir şey yok hocam bu çok sık söylenen ilişkiyi bitirme bahanesidir doğru insan doğru zamanda gelir eğer yanlış zamanda geliyorsa o insan da yanlıştır.
İmtihan galiba
genelde hep öyle oluyor : )
İmtihan tam olarak bu galiba
Evet üzücü bir şey bu 😕😕😕
Doğarken şansımızın hepsini kullanmışızdır
Kendin icin desen hani iyi olur
Doğru zaman yalnış kişi daha kötüdür.
söz guzelmis
Kader
Nerdesin
Kader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?