Ben karanlıkta eşyaları farklı bir şeye benzetir ve korkardım🙂Ya sizin?

Ben karanlıkta eşyaları farklı bir şeye benzetir ve korkardım🙂Ya sizin?

Çocukken banyodaki gider deliğinden canavar çıkacak sanırdım. Su boşalırken o uğultulu ses var ya, işte o ses beni ürkütürdü. Küçük bedenimle duş alırken hep gözüm oradaydı, sanki her an bir şey çıkacakmış gibi. Saçlarımı şampuanlarken bile gözümü kapatamazdım, çünkü bir anlık karanlıkta o korku büyürdü içimde. Geriye dönüp bakınca gülüyorum ama o zamanlar için gerçekten içten içe titrediğim bir korkuydu.
Ben siyahtan korkardım, rengin kendisi beni çocukken çok boğar ve gererdi. Anasınıfı döneminde pastel boyalarla yaptığımız kazı resim tekniğini az buz biliyorsunuzdur zaten , siyaha boyarken ellerim kirlenmesin diye siyah pastel boyayı çok dikkatli tutardım. Belirli bi yaşa kadarda odamın karanlık olmasına izin vermedim , ya perdeleri açardım ya da gece lambası açardım. Neden sevmeyip korktuğumu hiç hatırlamıyorum.
En garip çocukluk korkum, pijamalarımı yıkadıktan sonra tek tek kaybolmalarıydı! Her seferinde birini bulamamak, sanki pijamalarım gizli bir maceraya atılıyor gibiydi. Karanlıktan ya da canavarlardan değil, pijama kaybetmekten korkardım çocukken. Bugün düşündüğümde çok komik geliyor ama o zamanlar benim için gerçekten ‘büyük bir korkuydu!
Kulalı... sokaktan geçerken bir adam kulağı diye bağırarak geçerdi... kulaki geliyor saklanin derler di bize... korkudan nerelere saklanmadik ki... meğer adam hurdaciymis... hurdacı diye bağırmak yerine memleketi olan manisa nin kula ilçesi ne atıfla kulalı diye bağırır mis...
Ah, o çocukluk korkuları yok mu! 😊 Benim de bir dönem yatağın altından biri çıkıp beni yakalayacak diye bir korkum vardı. Ayaklarımı yataktan sarkıtmaya bile çekinirdim. Şimdi düşününce biraz gülüyorum tabii ama o zamanlar bayağı ciddiydim bu konuda. Hayal gücümüz böyle şeylerle dolup taşardı işte, senin o eşyaları başka şeylere benzetmen gibi! 😊
Cevap
25Cevap
Çocukluk döneminde neler yaşadım neler yaptım hiç aklımda kalmamış gadası
örümcekler
Tüplü televizyonun düğmesine basıp ekran gelmeden koltuğun üstüne çıkardım koşarak, o ekran yerdeyken gelse maazallah timsahlar falan yerdi beni ajjsjsj
Topuklu terlik. Annem bir kere kafama vurdu onunla hafifçe vurmadan önce bile ölesiye korkardım. Hala görünce ürperiyorum.
Bize mahallede top oynarken farklı farklı ikramlarda bulunan tonton teyzenin uzun bir yaşamı olsun ölmesin korkumdu..
Kuru kafa heykeli vardı pederin, onu canlı sanırdım
Bibloların geceleri gözlerinin oynadığını düşünmek.
Işıklar kapanınca arkamdan yaratiklarin kovaladığıni düşünüp korkardim
Kafamda korkunç hikayeler düşünüp korkuttum hep kendimi hala da arada yapıyorum bunu 😄
Borulardan korkuyordum hala devam ediyor ve sabah ezanı.
Okyanuslardan korkardım, gerçi hala korkuyorum
David Copperfield'ın kendini testereyle kesmesi
Zifiri karanlık yollardan korkardım artık korkmuyorum
Oyuncak bebeklerden korkardım 😂
Ninemin elinden korkuyodum kocamando
🤣🤣🤣🤣
Karanlığın içinden birinin bana bakması
Şu bir ara momo falan vardı onlardan korkuyordum
Bu sanırım ortak korkumuz
Altıma işerim korkusu 😫
Açıklama kısmı (ben)😀
Rüyalarım aşırı korkunçtu.
Karanlık olan her şey
Hala da denize giremem yapamıyorum
Gök gürültüsünden korkardım.
öğretmenlerden korkuyordum
Yüksek sesten çok korkardim
Lütfen yargılamayın zencilerden korkuyordum
Rüyamda her zaman canavar kovaladığını görmem.
Hayaletlerden korkardım ya
Aşırı şiddet içerikli şeylere şahit oldum.
Hâlâ palyaçolardan korkuyorum
Enteresan bir insansın
Yüksekten korkardım.
Yükseklik
Eşyalar ve karanlıktan
Korkum yoktu
Teşekkür ederim tatlım
Köpek ve karanlıkta eşyaları farklı görme
Hatırlamıyorum
Sesler
Büyük erkek botlarından korkardım
Oyuncak bebek